De Veiling Fase II, Kavels De Veiling,

€ 58.800 - € 127.650

Omschrijving

*** In verkoop ***

14 vrije kavels ten behoeve van 8 vrijstaande en 6 twee-onder-een-kapwoningen.

Nieuwbouwwijk Vosholen, een levendige wijk nabij het centrum van Hoogezand. Op fietsafstand ligt het winkelhart van Hoogezand alsmede het centraal station. Met 10 minuten rijden zit u al op de snelweg A7 richting Groningen of Leeuwarden. Vosholen is een wijk met een actieve buurtvereniging....

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

*** In verkoop ***

14 vrije kavels ten behoeve van 8 vrijstaande en 6 twee-onder-een-kapwoningen.

Nieuwbouwwijk Vosholen, een levendige wijk nabij het centrum van Hoogezand. Op fietsafstand ligt het winkelhart van Hoogezand alsmede het centraal station. Met 10 minuten rijden zit u al op de snelweg A7 richting Groningen of Leeuwarden. Vosholen is een wijk met een actieve buurtvereniging. Verspreid in de wijk zijn er nog maar een paar plaatsen waar gebouwd kan worden. Een van die locaties is aan de Veiling, het meest unieke plekje van de wijk. Aan de Veiling heeft u namelijk vrij uitzicht over het tegenover gelegen water.

Op dit mooie plekje in nieuwbouwwijk Vosholen in Hoogezand is gestart met de verkoop van 14 kavels. Van deze kavels zijn 8 kavels bestemd voor vrijstaande woningen en 6 kavels voor 2 onder 1 kapwoningen. De groottes van de kavels variëren van 294 m2 tot aan 570 m2.

*** KIES UW KAVEL - KIES UW WONING ***

Voor dit uniek project wij een vijftal sfeervolle vrijstaande woningen ontworpen door Brummelhuis. Met een van deze fraaie kavels op het oog en een hoofd boordevol ideeën kunt u samen met een van de creatieve ontwerpers van Brummelhuis uw eigen huis op maat ontwerpen. Uw eigen woonwensen zijn daarbij de grote inspiratiebron. Hierbij nemen de woningadviseurs al uw zorgen uit handen en regelen alles voor u. Zij staan u bij met raad en daad, van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutel. Risico’s op financieel en technisch gebied worden met het Woningborg-garantiecertificaat afgedekt, en bij de oplevering vindt een gedegen controle plaats door een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis.

De kavels worden verkocht, samen met onze collega makelaar Bosma en Schuur.

Wilt u ook wonen op het meest geliefde plekje aan de Veiling? Neem vandaag nog contact op met ons.

Kenmerk: Nieuwbouw, Doorstroom woning

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 58.800 - € 127.650
Aangeboden sinds 1 jaar, 10 maanden, 1 weken, 2 dagen geleden
Status Expired
Bouw
Aantal eenheden 14
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 1 m² - 1 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.