De Wiemel, Type 1, Gieten

€ 299.900 - € 339.900

Omschrijving

Zelf uw droomhuis realiseren in Gieten!

In plan De Wiemel te Gieten biedt Brummelhuis twee royale vrijstaande woningen aan. Fraai gelegen op het voormalige Udematerrein in de nieuwe woonwijk Goornenaere, lekker centraal met winkelvoorzieningen en een bushalte op loopafstand. Gieten ligt centraal in het noorden en is één van de grootste dorpen van de gemeente Aa en Hunze en is als woonplek zeer...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Zelf uw droomhuis realiseren in Gieten!

In plan De Wiemel te Gieten biedt Brummelhuis twee royale vrijstaande woningen aan. Fraai gelegen op het voormalige Udematerrein in de nieuwe woonwijk Goornenaere, lekker centraal met winkelvoorzieningen en een bushalte op loopafstand. Gieten ligt centraal in het noorden en is één van de grootste dorpen van de gemeente Aa en Hunze en is als woonplek zeer geliefd. Het heeft uitstekende verbindingen met de belangrijkste plaatsen in de regio, waaronder Assen, Emmen en Groningen. Gieten ligt in een schitterend stuk Drentse natuur. Het dorp is een prima startpunt voor een boswandeling, een tocht over de heide of over de stuifzanden van het Drouwerzand. Op nog geen kilometer afstand begint al het Gietenerveld, een prachtig bos.

Een unieke woning voor u! Zelf samen met de woningadviseur van Brummelhuis uw droomhuis ontwerpen naar uw eigen wensen. Zelf bepalen of u de woonkamer aan de voorzijde wt of toch liever tuingericht. Een prachtige erker, een kantoor- of praktijkruimte, een extra slaapkamer op zolder; u mag het zeggen! De woningadviseurs helpen u graag om uw eigen woning te creëren. Zij geven u deskundig advies, doorlopen met u het ontwerpproces, begeleiden u en verzorgen alle papieren rompslomp zoals omgevingsvergunning etc.
Geïnspireerd door de rijke historie van deze locatie heeft Brummelhuis voor u een aantal unieke woningen ontworpen. Deze traditioneel te bouwen woningen worden sleutelklaar gebouwd met eersteklas materialen, inclusief garage, bijkeuken, sanitair en tegelwerk.

Deze woningen worden aangeboden op een kavel van 615 m², fraai gelegen in directe nabijheid van alle voorzieningen.

Kenmerk: Doorstroomwoning, Nieuwbouw

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 299.900 - € 339.900
Aangeboden sinds 3 jaar, 2 maanden, 3 weken, 1 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 2
Aantal vrije eenheden 2
Locatie
Plaats Gieten
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 570 m³ - 610 m³
Perceeloppervlakte 545 m² - 740 m²
Woonoppervlakte 125 m² - 150 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.