Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
7693 PA, Sibculo

Kloosterwonen, 7693 PA, Sibculo

€ 699.000 - € 859.000

Omschrijving

NU IN VERKOOP! Landelijk en luxueus wonen en indien gewenst levensloopbestendig Lamberink Nieuwbouwmakelaars is gestart met de verkoop van het project Kloosterwonen te Sibculo. binnen dit project worden de laatste vier vrijstaande woningen op riante kavels...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 122 m² - 131 m²
Perceel 786 m² - 1390 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 699.000 - € 859.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 4
Locatie
Plaats Sibculo
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 590 m³ - 530 m³
Perceeloppervlakte 786 m² - 1390 m²
Woonoppervlakte 122 m² - 131 m²
Inhoud 530 m² - 590 m²

Uitgebreide omschrijving

NU IN VERKOOP!

Landelijk en luxueus wonen en indien gewenst levensloopbestendig

Lamberink Nieuwbouwmakelaars is gestart met de verkoop van het project Kloosterwonen te Sibculo. binnen dit project worden de laatste vier vrijstaande woningen op riante kavels aangeboden in Sibculo. Alle verkoopdocumentatie vanaf nu online te raadplegen via nieuwwonenhardenberg.nl.

Wilt u ook landelijk en luxueus wonen waar u kunt genieten van het Sallandse landschap met een luxe vrijstaande woning op een royale kavel? Kijk dan snel naar de beschikbaarheid op de projectpagina op Nieuw Wonen Hardenberg en neem contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.

Luxueus en comfortabel wonen in het prachtige Twentse Landschap.
Binnen het fraaie, glooiende, bouwplan worden in totaal 14 woningen gerealiseerd waaronder 4 vrijstaande woningen.

Standaard worden de woningen voorzien van:
• Nibe lucht/water warmtepomp;
• Vloerverwarming op de begane grond en verdieping;
• Villeroy & Boch sanitair;
• Grohe kranen;
• Hardhouten binnen- en buitenkozijnen;
• Wanden netjes doorgetrokken; geen bovenlichten;
• Keramische dakpannen;
• Traditioneel gebouwd;
• Zinken hemelwaterafvoeren;
• PV-panelen.

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & WARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Met een warmtepomp in combinatie met het HR++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.
Sibculo ligt tussen Westerhaar en Kloosterhaar aan de N36 en heeft een onder andere een supermarkt, school, museum en een rijk verenigingsleven. Binnen 10 minuten rijdt u naar Hardenberg en binnen een kwartier staat u in het centrum van Almelo. Hierdoor kunt u heerlijk rustig wonen, maar heeft u alle faciliteiten op korte afstand. Op steenworp afstand ligt bovendien het mooie natuurgebied Engbertsdijkvenen. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Met de bus neemt u lijn 80 die u naar Hardenberg of Almelo brengt.

GESCHIEDENIS
Aan de zuidoostelijke rand van Sibculo ligt een eeuwenoud rijksmonument. Op deze plek heeft ooit een belangrijk klooster gestaan, die tot het ontstaan van het dorp Sibculo heeft geleid. Op dit prachtige perceel wordt door Stichting Klooster Sibculo een kleinschalig woningbouwplan ontwikkeld met in totaal 14 woningen, allen in één stijl, passend bij de locatie. Het project wordt door Stichting Klooster Sibculo ontwikkeld in nauwe samenwerking met Oldenhuis Architectuur, Buytenhof Planontwikkeling en Bouwbedrijf Westerhof.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

**Wilt u op de hoogte worden gehouden van dit project? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van het project via de projectwebsite op NieuwWonenHardenberg.nl**

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo
Kloosterwonen, Sibculo

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  755
 • Vrouwelijke inwoners

  690
 • Inwoners Hardenberg

  30.458
 • Inwoners Hardenberg

  29.753
 • Auto('s)

  1,5 per huishouden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie