De Cirkel II, Hardenberg

€ 212.500 - € 317.500

Omschrijving

Bouw in voorbereiding

Marslanden is de jongste woonwijk van Hardenberg en breidt binnenkort stevig uit. U woont hier in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk in de directe omgeving van veel groen en water.

In deelbuurt De Cirkel II starten wij binnenkort met de verkoop van fase I van de woningen die ontwikkeld zijn door Roosdom Tijhuis. Het totale project bestaat uit 69 woningen,...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Bouw in voorbereiding

Marslanden is de jongste woonwijk van Hardenberg en breidt binnenkort stevig uit. U woont hier in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk in de directe omgeving van veel groen en water.

In deelbuurt De Cirkel II starten wij binnenkort met de verkoop van fase I van de woningen die ontwikkeld zijn door Roosdom Tijhuis. Het totale project bestaat uit 69 woningen, zowel rij- als twee onder één kapwoningen. De eerste fase, bestaat uit 14 twee onder één kapwoningen en 6 rijwoningen. Mooie woningen met een jaren 30 uitstraling.

Meer over de wijk.
De wijk heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand. De wijk Marslanden wordt in noordelijke richting uitgebreid. Het uitbreidingsgebied van Marslanden ligt aan de noordkant van de bestaande woonwijk, tussen de Collendoornerdijk, de Havezateweg, de Eugenboersdijk en de N34.

In de woonwijk Marslanden zijn de afgelopen jaren al circa 1.200 woningen gebouwd. Om te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen zijn voor verschillende doelgroepen, wordt de wijk Marslanden richting het noorden uitgebreid.

Het betreft de ontwikkeling van de deelgebieden De Cirkel en Marshoogte, waar in totaal ruimte is voor circa 400 woningen. Ongeveer de helft hiervan wordt gebouwd in deelgebied De Cirkel.

Deelgebied De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. De komende twee tot drie jaar worden hier circa 190 woningen gebouwd. Op de indicatieve verkavelingsschets is te zien waar de woningen gebouwd kunnen worden.

In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven u een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. U voelt zich er al snel thuis!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

* Dit project is collegiaal in verkoop met Deen Makelaars

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 212.500 - € 317.500
Aangeboden sinds 9 maanden, 4 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Hardenberg
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 448 m³ - 620 m³
Perceeloppervlakte 158 m² - 317 m²
Woonoppervlakte 118 m² - 147 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.