De Grandeur, De Grandeur, bouwnummer: 5, Meerstad 9613 AE Meerstad

9613 AE Meerstad € 467.500 vrij op naam

Omschrijving

Groots en natuurrijk wonen aan het water op een ruime kavel van minimaal 500m2.

9 riante, vrijstaande woningen op een geweldige plek aan de Meeroeverslaan in wijkdeel Meeroevers van Meerstad. Met volop woon- en recreatieplezier. Het Woldmeer neemt een prachtig en prominent middelpunt in en biedt volop mogelijkheden. 's Zomers kunt u hier lekker zwemmen en in de winter schaatsen. Verder worden...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

  • Inwoners Groningen
    101.315 mannen
  • Inwoners Groningen
    101.321 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

Groots en natuurrijk wonen aan het water op een ruime kavel van minimaal 500m2.

9 riante, vrijstaande woningen op een geweldige plek aan de Meeroeverslaan in wijkdeel Meeroevers van Meerstad. Met volop woon- en recreatieplezier. Het Woldmeer neemt een prachtig en prominent middelpunt in en biedt volop mogelijkheden. 's Zomers kunt u hier lekker zwemmen en in de winter schaatsen. Verder worden er allerlei activiteiten georganiseerd waaronder een Woldmeerduik, een MEER-run, Ballon Fiesta, Maisdoolhof en een Open Air Cinema. Wonen in Meerstad is wonen met de natuur dichtbij en voor de van afwisseling, het gezellige winkel- en uitgaanscentrum van Groningen is nabij.

** één verkocht is één bouwen**
Aan de straat de Meeroeverslaan zijn inmiddels al vier woningen gerealiseerd en bewoond. Bij deze 9 woningen geldt dat u niet hoeft te wachten op andere kopers en kunt dus meteen verder met de voorbereidingen zoals het uitkiezen van het sanitair en tegelwerk, het bepalen van de keuken en de inrichting van uw nieuwe Thuis!

Klaar om toekomstbestendig te wonen?

Deze grandeur woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst met...

- EPC van 0,0!
- HR++ dubbelglas en kunststof kozijnen!
- Vloerverwarming (begane en 1e verdieping)!
- Zonnepanelen!
- Aardwarmtepomp!
- Aardbevingsbestendig!
- Zelfregulerende gevelroosters!
- Mechanische ventilatie!
- Optie om Levensloopbestendig te wonen!

De woningen hebben een robuuste, strakke uitstraling en een tuin op het zuidwesten, oftewel het grootste gedeelte van de dag zon. Aan de achterzijde van de woning heeft u vrij uitzicht over de achtergelegen brede vaart. De woningen staan in een kindvriendelijke omgeving. Aan de overzijde van de straat worden speeltuintjes aangelegd waar kinderen naar hartelust kunnen spelen.

Indeling
Voor de indeling van de woningen zijn er meerdere mogelijkheden. De standaard indeling is met een ruime entree/hal, met wc en trapopgang, tuingerichte woonkamer met glazen hoekpui. Aan de straatkant de enorme leefkeuken met groot raampartij en veel lichtinval. In deze woonkeuken is er genoeg ruimte voor een grote eettafel en mogelijkheden tot diverse keukenopstellingen. Zowel vanuit buitenaf als de keuken is er toegang tot een bijkeuken met alle nodigde aansluitingen.

De eerste verdieping telt 4 grote slaapkamers van ca. 16m2, 13m2, 13m2 en 10m2. De badkamer heeft standaard een luxe pakket met dubbele wastafel, ligbad, toilet en royale douchehoek. Vanaf de overloop met een vlizotrap toegang tot de opbergruimte op de 2e verdieping die reikt over gehele lengte van de woning.

Optiemogelijkheden
Er zijn enkele leuke opties mogelijk in de indeling van de woning. Zo is de woonkamer en keuken gemakkelijk te verwisselen waardoor de woonkamer straatgericht en de keuken tuingericht zal liggen. Een veranda aan de achterzijde, een uitbouw en/of een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook op de 1e verdieping is een separaat toilet en/of het plaatsen van extra dakkapel een makkelijk toepasbare optie.

Meerstad
Meerstad ligt zowel aan de rand van de stad Groningen als het natuurrijke landschap van Slochteren. Door deze bijzondere ligging vormt Meerstad een schakel tussen de natuurgebieden van ’t Roegwold (Midden Groningen) en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Groningen en in Drenthe. Door de nieuwe natuur, die in het plangebied wordt gecreëerd, voegt Meerstad een eigen waarde toe aan de reeds bestaande gebieden. Meerstad brengt dus het beste van meerdere werelden samen: je ervaart er de ruimte en de vrijheid, terwijl je omringd bent door alle hedendaagse woongemakken. Met prachtige natuurgebieden op fiets- en loopafstand en tegelijkertijd het stadse centrum van Groningen, met musea, restaurants en winkels, om de hoek. Een ideale combinatie!

*U kunt geen rechten ontlenen aan de afgebeelde artist impressions en indelingsvarianten.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 467.500 vrij op naam
Aangeboden sinds 9 maanden, 2 weken, 3 dagen geleden
Status Beschikbaar
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak overig
Locatie
Adres Meeroeverslaan
Plaats Meerstad
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 153 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Bergruimte
Schuur/berging Vrijstaand hout
Aantal schuren 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.