Munster fase 2b, Type Blikpunt, bouwnummer: 12 , 9951 SE, Winsum

  • 236 m²
  • A_PPP
€ 945.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND WONINGAANBOD FASE 2B Parallel aan de verkoop van het aanbod van Roosdom Tijhuis worden op de bouwnummers 1 en 2 en 33 en 34 andere woningen aangeboden. U heeft dus alle keuze en vrijheid om te kiezen welk woningtype bij u...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND

WONINGAANBOD FASE 2B
Parallel aan de verkoop van het aanbod van Roosdom Tijhuis worden op de bouwnummers 1 en 2 en 33 en 34 andere woningen aangeboden. U heeft dus alle keuze en vrijheid om te kiezen welk woningtype bij u past.

SAMENWERKING MET ROOSDOM TIJHUIS
De kavels 1&2 en 33 en 34 zijn vanuit de gemeente Het Hogeland gereserveerd voor Roosdom Tijhuis uit Rijssen die zelf de kavels presenteert.
Door een goede samenwerking zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het verstandig kan zijn om voor meerdere doelgroepen een voorbeeld aanbod te presenteren op deze kavels.
Naast de kavels van Roosdom Tijhuis presenteert Betaalbaar Vrijstaand op kavel 33 en 34 een bungalow met lage kap die met name bedoeld is voor de markt van medioren die weer wat compacter willen gaan wonen.
Voor de combinatie kavel 1&2 is gekozen voor een echte Blikvanger. Het is een grote riante villa die aan de achterzijde bedacht is om bijvoorbeeld rond een zwembad te gaan wonen. Dit is dus echt een woning in het hoogste segment waarbij voor de kopers dus ook nog veel eigen inbreng mogelijk is.
De bouwkavels zullen, bij bouw van een bouwplan van Betaalbaar Vrijstaand, door Roosdom Tijhuis geleverd worden. Het bouwplan contracteert u middels een Woningborg aannemingsovereenkomst met Rudolphie Bouw.
Roosdom Tijhuis heeft in dat geval geen enkele betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het bouwplan, zij leveren alleen de bouwkavel aan u.
Op deze 4 kavels worden dus eigenlijk parallel op twee manieren gepresenteerd. Het optie waar het eerste een koper voor is wordt dus gerealiseerd. Als u enthousiast bent van één van de bouwplannen van Betaalbaar Vrijstaand is het dus een kwestie van snel doorpakken bij de verkopend makelaar Lamberink.

WONINGTYPE BLIKPUNT
De naam zegt het al, dit woningtype is het blikpunt van de entree van plan Munster. Een uniek ontwerp op een prachtige locatie. Dit woningtype wordt één keer gebouwd om bouwkavel 1 en 2 gezamenlijk.
De enorme overstekken zorgen voor leuke knusse zitjes bij de woning waar u tot de late uurtjes heerlijk kunt zitten.
De auto parkeert u in de inpandige open garage. Vanuit de entree is de techniekruimte bereikbaar, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de ruime woonkeuken en living.
Op de eerste verdieping treft u de master bedroom aan met aangrenzend de ruime badkamer (exclusief sanitair en tegelwerk). Dubbele deuren geven toegang tot het balkon.
Ook de overige 3 slaapkamers op de eerste verdieping beschikken allemaal over een balkon. Daarnaast is er nog een 2e badkamer op deze verdieping aanwezig.

BELANGSTELLING?
Inschrijven hiervoor kan online vanaf de start verkoop tot uiterlijk donderdag 19 oktober, 12.00 uur op de website van nieuwbouwgroningen. Na de sluitingsdatum wordt gezamenlijk met de ontwikkelaar de woningen toegewezen.

LOCATIE
In de nieuwe wijk Munster krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur. Je woont in een prachtig waterrijke en groene omgeving. De woningen worden gebouwd op vijf eilandjes met daaromheen brede grachten. Elk eiland is per auto bereikbaar, en onderling zijn de eilanden verbonden via fiets- en wandelpaden. Lopend of fietsend kun je dus een leuk rondje eilanden doen, genietend van een heerlijk uitzicht over de landerijen. Op de fiets ben je ook binnen vijf minuten in het historische centrum.

DUURZAAM WONEN IN WINSUM
Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Kijk voor alle informatie over het project op: nieuwbouwgroningen.nl!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 945.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Aantal eenheden 3

Locatie

Adres Type Blikpunt
Plaats Winsum
Provincie Groningen
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 236

Indeling

Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers
Aantal woonlagen 2 woonlagen

Website

Energie

Energielabel A_PPP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin TUIN_RONDOM
Hoofdtuin achterom 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • carport
  • parkeerplaats

Ontdek de woning

Munster fase 2b, Type Blikpunt, bouwnummer: 12, Winsum
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie