Nagtegael, Beilen

€ 404.600 - € 454.100

Omschrijving

In het prachtige hart van Drenthe ligt de veelzijdige plaats Beilen. Even buiten Beilen wordt gebouwd aan de nieuwbouwwijk Nagtegael. Hier hebben wij 4 kavels met vrijstaande woningen in de verkoop.

Lamberink Kavel & Huis heeft ter inspiratie 4 woningen voor u ontwikkeld die allen op de 4 kavels gebouwd kunnen worden. De woningen voldoen aan de door de gemeente gestelde...

Brochure

Download de brochure van Nagtegael, Beilen.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

In het prachtige hart van Drenthe ligt de veelzijdige plaats Beilen. Even buiten Beilen wordt gebouwd aan de nieuwbouwwijk Nagtegael. Hier hebben wij 4 kavels met vrijstaande woningen in de verkoop.

Lamberink Kavel & Huis heeft ter inspiratie 4 woningen voor u ontwikkeld die allen op de 4 kavels gebouwd kunnen worden. De woningen voldoen aan de door de gemeente gestelde beeldkwaliteitseisen. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Kies ook uw eigen droomhuis op deze mooie locatie in Beilen

Meer over Beilen
In Beilen vindt u een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden rondom Beilen o.a. het Terhorsterzand met recreatieplas, Nationaal Park Dwingelderveld en het Scharreveld, een heidegebied met veel fietsmogelijkheden. Bij Hoogersmilde ligt het Blauwe Meer, een grote recreatieplas. In Beilen zijn diverse sportaccommodaties te vinden zoals een openlucht- en overdekt zwembad en tennisbanen. Het winkelaanbod in het dorp is meer dan compleet te noemen met meerdere grote supermarkten, gevarieerde zelfstandige middenstand, landelijke ketens en gratis parkeren. Gedurende het jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Nagtegael ligt ten zuiden van de Domoweg en wordt begrensd door Smalbroek aan de westzijde en de spoorlijn aan de oostzijde. Er wordt veel aandacht geschonken aan het weren van geluidsoverlast van de Domoweg en de spoorlijn Zwolle-Groningen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Doorstroomwoning, Nieuwbouw

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 404.600 - € 454.100
Aangeboden sinds 1 jaar, 5 maanden, 1 weken, 4 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Beilen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 546 m³ - 633 m³
Perceeloppervlakte 509 m² - 625 m²
Woonoppervlakte 166 m² - 192 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.