Nagtegael, Type 3, Beilen

€ 424.900 - € 424.900

Omschrijving

Beilen ligt in het prachtige hart van Drenthe. U vindt er een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden rondom Beilen o.a. het Terhorsterzand met recreatieplas, Nationaal Park Dwingelderveld en het Scharreveld, een heidegebied met veel etsmogelijkheden. Bij Hoogersmilde ligt het Blauwe Meer, een grote recreatieplas. In Beilen zijn diverse...

Brochure

Download de brochure van Nagtegael, Type 3, Beilen.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Beilen ligt in het prachtige hart van Drenthe. U vindt er een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning. Er liggen verschillende natuurgebieden rondom Beilen o.a. het Terhorsterzand met recreatieplas, Nationaal Park Dwingelderveld en het Scharreveld, een heidegebied met veel etsmogelijkheden. Bij Hoogersmilde ligt het Blauwe Meer, een grote recreatieplas. In Beilen zijn diverse sportaccommodaties te vinden zoals een openlucht- en overdekt zwembad en tennisbanen. Het winkelaanbod in het dorp is meer dan compleet te noemen met meerdere grote supermarkten, gevarieerde zelfstandige middenstand, landelijke ketens en gratis parkeren. Gedurende het jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Nagtegael ligt ten zuiden van de Domoweg en wordt begrensd door Smalbroek aan de westzijde en de spoorlijn aan de oostzijde. Er wordt veel aandacht geschonken aan het weren van geluidsoverlast van de Domoweg en de spoorlijn Zwolle-Groningen.

Brummelhuis heeft voor u ter inspiratie een aantal woningen ontworpen. Uiteraard is dit maar een kleine selectie van alle mogelijkheden. Maak ook uw woondroom waar met Brummelhuis!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Nieuwbouw, Doorstroomwoning

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 424.900 - € 424.900
Aangeboden sinds 1 jaar, 5 maanden, 1 weken, 4 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats Beilen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 569 m³ - 617 m³
Perceeloppervlakte 509 m² - 625 m²
Woonoppervlakte 172 m² - 172 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.