Nooitgedacht, Boskavel,

€ 141.917 - € 235.438

Omschrijving

Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur

Boskavel

Prachtig gelegen vrije kavel tegen(over) een oude boswand.

Op deze kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen en krijgt u een eigen stukje bos als tuin. In elk jaargetijde kunt u genieten van de natuur om u heen. Het prille groen in de lente. In de zomer liggen in de schaduw van uw eigen eik. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur

Boskavel

Prachtig gelegen vrije kavel tegen(over) een oude boswand.

Op deze kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen en krijgt u een eigen stukje bos als tuin. In elk jaargetijde kunt u genieten van de natuur om u heen. Het prille groen in de lente. In de zomer liggen in de schaduw van uw eigen eik. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen!

De kavels variëren in breedte en diepte en hebben een oppervlakte vanaf 647 m².Het is mogelijk om in gezamenlijk overleg de breedte van de kavel aan te passen.

Op de boskavels heeft een grote vrijheid in materiaalgebruik, kleur en detaillering, maar hout krijgt een dominante toepassing in de gevels. De plaats van de woning op de kavel is, met in acht name van het bestemmingsplan, zeer vrij in te vullen.

Wonen in het bos
Omdat er al een bos is in Nooitgedacht, geniet u hier vanaf de eerste dag dat u er
woont. U hoeft dus niet te wachten tot de bomen groeien, maar u bouwt tussen
de bomen in.

Korting op kavelprijs bij energieneutraal bouwen
Als u een energie neutrale woning bouwt op de kavel krijgt u 10% korting op de kavelprijs, met een maximum van € 5.000,-. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de woning een EPC-waarde van 0 hebben. Dit betekent dat de woning ongeveer even veel opwekt als verbruikt. De investering voor het energieneutraal bouwen wordt door de korting lager, waardoor de terugverdientijd korter wordt. U kunt hiervoor alleen in aanmerking komen als u bij de aanvraag van de omgevingsvergunning kunt aantonen dat u duurzaam gaat bouwen.

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Deze fraaie woonwijk biedt een gevarieerd aanbod zoals vrije kavels in allerlei maten en bouwmogelijkheden, levensloopwoningen, twee onder één kap woningen, eengezinswoningen.

Meer informatie over Nooitgedacht is te vinden op www.nooitgedachtrolde.nl

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 141.917 - € 235.438
Aangeboden sinds 1 jaar, 5 maanden, 4 weken geleden
Status Expired
Bouw
Aantal eenheden 16
Aantal vrije eenheden 16
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 1 m² - 1 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.