Nooitgedacht, Hofkavel,

€ 57.500 - € 57.500

Omschrijving

Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur

Hofkavels, Nog slechts 3 te koop!

Prachtig gelegen vrije kavel in een gezellig hofje.

Een kavelprijs waar je direct blij van wordt! Op deze kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen, terwijl u nog niet durfde te dromen van een twee-onder-een-kap woning. Met voldoende ruimte voor een garage en tuin. De kavels zijn gelegen in het midden van de...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur

Hofkavels, Nog slechts 3 te koop!

Prachtig gelegen vrije kavel in een gezellig hofje.

Een kavelprijs waar je direct blij van wordt! Op deze kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen, terwijl u nog niet durfde te dromen van een twee-onder-een-kap woning. Met voldoende ruimte voor een garage en tuin. De kavels zijn gelegen in het midden van de woonwijk en omgeven door bos en gemeenschappelijk groen met gevarieerde beplanting.

Bijzonderheden:
- Kavels van ongeveer 300 m²
- Kavels van 25 meter diep en 12 meter breed
- Bouw uw eigen vrijstaande woning
- Verkoopprijs € 57.500,- v.o.n.

Korting op kavelprijs bij energieneutraal bouwen
Als u een energie neutrale woning bouwt op de kavel krijgt u 10% korting op de kavelprijs, met een maximum van € 5.000,-. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de woning een EPC-waarde van 0 hebben. Dit betekent dat de woning ongeveer even veel opwekt als verbruikt. De investering voor het energieneutraal bouwen wordt door de korting lager, waardoor de terugverdientijd korter wordt. U kunt hiervoor alleen in aanmerking komen als u bij de aanvraag van de omgevingsvergunning kunt aantonen dat u duurzaam gaat bouwen.

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Deze fraaie woonwijk biedt een gevarieerd aanbod zoals vrije kavels in allerlei maten en bouwmogelijkheden, levensloopwoningen, twee onder één kap woningen, eengezinswoningen.

Meer informatie over Nooitgedacht is te vinden op www.nooitgedachtrolde.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 57.500 - € 57.500
Aangeboden sinds 1 jaar, 5 maanden, 4 weken geleden
Status Expired
Bouw
Aantal eenheden 3
Aantal vrije eenheden 3
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 1 m² - 1 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.