Onderdendamsterweg, Type 5,

€ 309.200 - € 353.700

Omschrijving

Aan de rand van de sfeervolle nieuwbouwwijk "De Brake" in het fraaie historische wierden dorp Winsum ontwikkeld Brummelhuis 10 vrijstaande herenhuizen/villa's op een mooie inbreidings locatie, ruime kavels aan open vaarwater met mogelijkheden van een eigen aanlegsteiger voor een boot.
Vanaf uw eigen kavel is het mogelijk via het Groninger Marengebied en het Reitdiep, het Lauwersmeer en...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Aan de rand van de sfeervolle nieuwbouwwijk "De Brake" in het fraaie historische wierden dorp Winsum ontwikkeld Brummelhuis 10 vrijstaande herenhuizen/villa's op een mooie inbreidings locatie, ruime kavels aan open vaarwater met mogelijkheden van een eigen aanlegsteiger voor een boot.
Vanaf uw eigen kavel is het mogelijk via het Groninger Marengebied en het Reitdiep, het Lauwersmeer en Friesland te bevaren. Ook de omgeving het Lauwersland ademt de cultuur en de historie uit van het Groninger Hogeland met de schitterende wierde dorpen, de imposante boerderijen met de prachtige vergezichten over het afwisselend landschap van Noord Groningen.

Het dorp Winsum zeer in trek als forensenplaats voor de beroepsbevolking werkende in de stad Groningen, bestaat uit 2 kernen die aangemerkt zijn als beschermd stads en dorpsgezicht. In deze kernen treft u een uitgebreid hoogwaardig winkel assortiment aan, ook heeft het dorp een uitgebreid aanbod van scholen en verenigingsleven.
Daarnaast ligt het dorp op 15 autominuten van de stad Groningen en heeft tevens een snelle treinverbinding met Groningen. Om in de vrije tijd te recreëren is ook het Nationaal Park Lauwersmeer vrij eenvoudig met de auto of zelf per fiets bereikbaar.

Het plan betreft 10 kavels aan water gelegen, bestemd voor het bouwen van vrijstaande woningen variërend van 564 m² tot 962 m² eigen grond.

Voor deze mooie locatie zijn sfeervolle vrijstaande woningen ontworpen door Brummelhuis. Met een van deze fraaie kavels op het oog en een hoofd boordevol ideeën kunt u samen met een van de creatieve ontwerpers van Brummelhuis uw eigen huis op maat ontwerpen. Uw eigen woonwensen zijn daarbij de grote inspiratiebron. Hierbij nemen de woningadviseurs al uw zorgen uit handen en regelen alles voor u. Zij staan u bij met raad en daad, van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutel. Risico’s op financieel en technisch gebied worden met het Woningborg-garantiecertificaat afgedekt, en bij de oplevering vindt een gedegen controle plaats door een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis.

In de regio Groningen zijn door Brummelhuis en haar partners vele honderden droomhuizen op maat gerealiseerd ter inspiratie, u hoeft dus niet vanaf een tekening aan te kopen. Nieuwsgierig geworden? Vraag snel de brochure aan of maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Woningtype 5

***Inclusief vloerverwarming begane grond (muv garage) en 8 pv-panelen op het dak***

Indeling:

begane grond
hal / entree met meterkast, toilet met tegelwerk en sanitair van Villeroy en Boch, uitgebouwde woonkamer, open keuken met hardhouten openslaande tuindeuren, optioneel een bijkeuken, garage met hardhouten garagedeuren en een geïsoleerde vloer. Hardhouten trap naar...

1e verdieping
overloop, 4 slaapkamers, badkamer met tegelwerk, inloopdouche en sanitair van Villeroy & Boch. Vaste vurenhouten trap naar...

2e verdieping
ruime bergzolder met mogelijkheid voor meerdere kamers.

Kenmerk: Nieuwbouw, Doorstroomwoning

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 309.200 - € 353.700
Aangeboden sinds 1 jaar, 10 maanden, 1 weken, 2 dagen geleden
Status Expired
Bouw
Aantal eenheden 8
Aantal vrije eenheden 8
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 185 m² - 185 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.