Oosterlaagte, Leens

€ 49.000 - € 64.000

Omschrijving

In het noordwesten van de provincie Groningen ligt het agrarische dorpje Leens, een gezellig en pittoresk dorpje met zo'n 1.800 inwoners. Met water en groen en alle centrumvoorzieningen zoals winkels, scholen, banken en een bibliotheek binnen handbereik, is het hier prettig wonen. Ook heeft Leens een gezellige binnenstad met diverse winkels en cafés en restaurantjes, waar je heerlijk kunt...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Verspreide huizen Leens
  180 mannen
 • Inwoners Verspreide huizen Leens
  155 vrouwen
 • Auto's
  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 231.000,-
 • Inwoners De Marne
  5.100 mannen
 • Inwoners De Marne
  4.988 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  2.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  3.9 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  2.9 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  3 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  3 km

Uitgebreide omschrijving

In het noordwesten van de provincie Groningen ligt het agrarische dorpje Leens, een gezellig en pittoresk dorpje met zo'n 1.800 inwoners. Met water en groen en alle centrumvoorzieningen zoals winkels, scholen, banken en een bibliotheek binnen handbereik, is het hier prettig wonen. Ook heeft Leens een gezellige binnenstad met diverse winkels en cafés en restaurantjes, waar je heerlijk kunt vertoeven. Er zijn goede busverbindingen naar Stad en Ommeland. Een bezienswaardigheid is het landgoed Verhildersum met borg, koetshuis, dierenweide en museumboerderij Welgelegen.

De kavels
Het pittoreske dorp Leens krijgt er aan oostzijde een nieuwe wijk bij, genaamd Oosterlaagte. In deze nieuwbouwwijk hebben wij 6 kavels in de verkoop. De groottes van de kavels variëren van 574 m2 tot 750 m2. De ligging van de tuinen is zowel op het zuiden als op het noorden.

Speciaal voor u geselecteerd
Speciaal voor deze kavels hebben wij 4 verschillende typen woningen geselecteerd. Alle woningen hebben een fraaie jaren ’30-architectuur en worden uitgevoerd met een lage gootlijn. De woningen kunnen met recht riant genoemd worden: Is het vanwege de woonkamer of de semi-open keuken, de 3 slaapkamers, of de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer? Ruimte genoeg!

Bij elke woning hoort een riante achtertuin, waar u de hele dag heerlijk van de zon kunt genieten. Wilt u graag contact met de straat, of uw achtertuin bij uw woonkamer betrekken? Het is allemaal mogelijk; u kunt zelf kiezen voor een straat- of tuingerichte woonkamer. Alle woningtypes worden gebouwd met een inpandige of aangebouwde stenen garage. Zowel baden als slapen op de begane grond is mogelijk. De unieke combinatie van fraaie architectuur, hoge kwaliteitsnormen, veel inspraakmogelijkheden, snelle bouwtijd en concurrerende prijsstelling, maakt het plan in Leens bijzonder aantrekkelijk voor u.

Belangrijk om te weten:
De getoonde woningen kunnen afwijken van het originele ontwerp. De kavel wordt door koper rechtstreeks aangekocht van de grondeigenaar. De vrij-op-naam-prijs is als voorbeeld prijs weergegeven met daarin opgenomen:
- grondprijs;
- stelpost aansluitkosten;
- stelpost legeskosten;
- stelpost notariskosten;
- bouwkosten voorbeeldwoning;
- architectskosten;
- Woningborggarantie;
- sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch;
- kopersbegeleiding van schets tot oplevering.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Doorstroomwoning, Nieuwbouw

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 49.000 - € 64.000
Aangeboden sinds 10 maanden, 1 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Leens
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 574 m² - 751 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.