Oosterlaagte, Vrijstaande woning Type 2,

€ 25.100 - € 27.100

Omschrijving

In het noordwesten van de provincie Groningen ligt het agrarische dorpje Leens, een gezellig en pittoresk dorpje met zo'n 1.800 inwoners. Met water en groen en alle centrumvoorzieningen zoals winkels, scholen, banken en een bibliotheek binnen handbereik, is het hier prettig wonen. Ook heeft Leens een gezellige binnenstad met diverse winkels en cafés en restaurantjes, waar je heerlijk kan...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

In het noordwesten van de provincie Groningen ligt het agrarische dorpje Leens, een gezellig en pittoresk dorpje met zo'n 1.800 inwoners. Met water en groen en alle centrumvoorzieningen zoals winkels, scholen, banken en een bibliotheek binnen handbereik, is het hier prettig wonen. Ook heeft Leens een gezellige binnenstad met diverse winkels en cafés en restaurantjes, waar je heerlijk kan vertoeven. Er zijn goede busverbindingen naar Stad en Ommeland. Een bezienswaardigheid is het landgoed Verhildersum met borg, koetshuis, dierenweide en museumboerderij Welgelegen.

Het pittoreske dorp Leens krijgt er aan oostzijde een nieuwe wijk bij, genaamd Oosterlaagte. In deze nieuwbouwwijk hebben wij 6 kavels in de verkoop. De groottes van de kavels variëren van 530 m2 tot 775 m2. De ligging van de tuinen is zowel op het zuiden als op het noorden.

Speciaal voor deze kavels hebben wij 4 verschillende typen woningen ontwikkelt. Alle woningen ontworpen in een fraaie jaren ’30-architectuur en worden uitgevoerd met een lage gootlijn. Deze schitterende woning is met recht riant te noemen. Er zijn diverse indelingsvarianten mogelijk. Bijkomend voordeel is dat de woningen onder Woningborggarantie gebouwd worden.

Kenmerken vrijstaande woning Type 2

Indeling:

begane grond
hal / entree met meterkast, toilet met tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch, ruime woonkamer, dichte keuken, bijkeuken, garage met en vrijdragende geïsoleerde vloer. Hardhouten trap naar...

1e verdieping
overloop, 4 slaapkamers, badkamer met tegelwerk, inloopdouche en sanitair van Villeroy & Boch.

2e verdieping
bergzolder toegankelijk middels een vlizotrap.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vraag de brochure aan.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Doorstroomwoning, Nieuwbouw

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 25.100 - € 27.100
Aangeboden sinds 1 jaar, 10 maanden, 1 weken, 2 dagen geleden
Status Expired
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 110 m² - 110 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.