Oude Groningerweg, Gieten

Omschrijving

*** IN VOORBEREIDING ***
12 woningen aan de Oude Groningerweg 17 Gieten

Wonen aan de Oude Groningerweg is wonen in een mooie bosrijke omgeving met het gemak van het centrum van Gieten nabij. De ideale locatie om heerlijk te kunnen wonen. Op deze bijzondere locatie zijn wij gestart met de voorbereidingen voor een kleinschalig projectje dat bestaat uit 12 kavels met woningen, onderverdeeld in...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Gieten
  2.355 mannen
 • Inwoners Gieten
  2.530 vrouwen
 • Auto's
  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 203.000,-
 • Inwoners Aa en Hunze
  12.603 mannen
 • Inwoners Aa en Hunze
  12.683 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.7 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.8 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

*** IN VOORBEREIDING ***
12 woningen aan de Oude Groningerweg 17 Gieten

Wonen aan de Oude Groningerweg is wonen in een mooie bosrijke omgeving met het gemak van het centrum van Gieten nabij. De ideale locatie om heerlijk te kunnen wonen. Op deze bijzondere locatie zijn wij gestart met de voorbereidingen voor een kleinschalig projectje dat bestaat uit 12 kavels met woningen, onderverdeeld in 10 vrijstaande en 2 twee-onder-één-kapwoningen.

Bouw samen met ons uw droomhuis op deze schitterende locatie. Wij bieden u alle mogelijkheid om de woning naar uw wens in te delen en op te leveren. Hierbij wordt u ondersteund door een team van ervaren specialisten die u stap voor stap begeleiden met de bouw van uw woning. Wonen in Gieten is dan ook wonen zoals u dat wilt.

Naar verwachting kunnen wij eind 2018 starten met de verkoop van de kavels met woningen Hoewel dit nog even wachten is, kunt u zich alvast wel inschrijven voor dit mooie project. U wordt dan als één van de eersten op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en de definitieve datum van de Start Verkoop!. Wie weet kunnen wij u binnenkort al wat nieuws melden met betrekking tot de woningen.

Schrijf u dus nu in!

Gieten ligt centraal in het noorden en is één van de grootste dorpen van de gemeente Aa en Hunze. Dit karakteristieke dorpje is zeer geliefd als woonplaats. Niet zo verwonderlijk daar het in een mooie groene omgeving ligt met volop recreatie mogelijkheden. Gieten heeft uitstekende verbindingen met de belangrijkste plaatsen in de regio, waaronder Assen, Emmen en Groningen. Op steenworp afstand ligt de N33, maar van het verkeer is nauwelijks iets te horen door de bescherming van het bos.

De Oude Groningerweg is een uitstekend startpunt voor een boswandeling, een tocht over de heide of over de stuifzanden van het Drouwerzand. Van hier ligt op nog geen kilometer afstand het Gietenerveld, een prachtig bos waar u heerlijk kunt wandelen. Vind u het heerlijk om te winkelen? Dan kunt u gerust uw hart ophalen in het nabij gelegen winkelcentrum van Assen of het mooie Groningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Aangeboden sinds 2 maanden, 5 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Gieten
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.