Parkhof, Nieuw-Buinen
Parkhof, Nieuw-Buinen
Parkhof, Nieuw-Buinen
Parkhof, Nieuw-Buinen
Parkhof, Nieuw-Buinen
9521 GC, Nieuw-Buinen

Parkhof, 9521 GC, Nieuw-Buinen

€ 1 - € 1

Omschrijving

17 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Nieuw-Buinen De start verkoop vindt plaats op woensdag 1 maart 2023, vanaf 15.00 uur. Vanaf dit moment kunt u alle projectinformatie en verkoopprijzen per bouwnummer vinden op de projectpagina. Tevens wordt er een...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 81 m² - 95 m²
Perceel 1 m² - 1 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 1 - € 1
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 17
Locatie
Plaats Nieuw-Buinen
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 1 m³ - 1 m³
Perceeloppervlakte 1 m² - 1 m²
Woonoppervlakte 81 m² - 95 m²
Inhoud 1 m² - 1 m²

Uitgebreide omschrijving

17 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Nieuw-Buinen

De start verkoop vindt plaats op woensdag 1 maart 2023, vanaf 15.00 uur. Vanaf dit moment kunt u alle projectinformatie en verkoopprijzen per bouwnummer vinden op de projectpagina. Tevens wordt er een start verkoop bijeenkomst in het MFA aan de Noorderdiep 141 C te Nieuw-Buinen georganiseerd waar u alle projectinformatie kunt verkrijgen en uw vragen kunt stellen.

Het project ‘Parkhof’ wordt gerealiseerd op een mooie centrale plek in de woonwijk Plan Polter op de hoek van de Tulpenstraat en de Parklaan in Nieuw-Buinen. Hier kunt u comfortabel en levensloopbestendig wonen op een bijzondere met groen omgeven plek centraal in Nieuw-Buinen. Het ontwerp bestaat uit een aansprekend gebouw met deels 3 en 4 woonlagen en wordt voorzien van een lift.

Nieuw Buinen is een fijn dorp om te wonen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder meer terecht bij een bakker, een slagerij en een supermarkt. Deze zijn op loopafstand gelegen. De plaats Stadskanaal is nabij gelegen en voorziet in grotere voorzieningen zoals een winkelcentrum, eetgelegenheden en een theater. Tevens zijn plaatsen als Assen en Borger goed bereikbaar.

Met een gasloos appartement bent u volledig voorbereid op een duurzame toekomst. Met een luchtwarmtepomp en vloerverwarming woont u heerlijk comfortabel en bent u meteen af van torenhoge energielasten. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaatsen rondom het gebouw op eigen terrein. Elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging voor het stallen van uw fiets of andere benodigdheden. De groene erfafscheidingen zorgen voor een ontspannen doorkijk vanuit de buitenruime naar de groene omgeving.

Een duurzaam appartement betekent een zorgeloze woning waarbij u uiteraard de komende jaren geen onderhoud hoeft uit te voeren. Daarnaast heeft u geen zorgen meer voor een tuin en doordat het appartement een zeer gunstig energielabel heeft, betaalt u straks heel weinig energiekosten. Alles bij elkaar opgeteld, betekent dit een enorme financiële besparing ten opzichte van een bestaande niet duurzame woningen.

KENMERKEN:

- Energielabel A+++ (bijna energieneutraal)
- Woonoppervlakte van 81 m2 - 95 m2
- Woonkamer en open keuken
- Terras/ balkon
- Standaard 2 slaapkamers
- Badkamer
- Separate toiletruimte
- Technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine/-droger
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming
- Berging op begane grond
- Gebouw is voorzien van lift
- Ruim parkeren op eigen terrein
- Diverse optiemogelijkheden

Heeft u interesse voor nieuwbouw in Nieuw-Buinen en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het nieuwbouwproject ‘Parkhof’? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief of neem contact op met één van de verkopende makelaars voor meer informatie.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Alle media

Alle afbeeldingen

Parkhof, Nieuw-Buinen
Parkhof, Nieuw-Buinen
Parkhof, Nieuw-Buinen
Parkhof, Nieuw-Buinen
Parkhof, Nieuw-Buinen
  • Inwoners Borger-Odoorn

    12.812
  • Inwoners Borger-Odoorn

    12.786

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie