Regenbooghof, 2^1kapwoningen, Assen

€ 242.500 - € 255.000

Omschrijving

Project Regenbooghof Assen,
Op de locatie van de voormalige basisschool, De Regenboog (Tuinstraat en de Hertshooistraat) verrijst een gloednieuwe woonbuurt bestaand uit 12 tweekappers met garage en 4 rijwoningen

Aan de oostzijde van de stad Assen verrijst een gloednieuwe woonbuurt: project Regenbooghof. Een passende verwijzing naar de voormalige basisschool, de Regenboog, die zal wijken voor...

Beschikbare bouwnummers

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Project Regenbooghof Assen,
Op de locatie van de voormalige basisschool, De Regenboog (Tuinstraat en de Hertshooistraat) verrijst een gloednieuwe woonbuurt bestaand uit 12 tweekappers met garage en 4 rijwoningen

Aan de oostzijde van de stad Assen verrijst een gloednieuwe woonbuurt: project Regenbooghof. Een passende verwijzing naar de voormalige basisschool, de Regenboog, die zal wijken voor deze nieuwbouw ontwikkeling. Deze plek, dichtbij het centrum van Assen, op loopafstand van het station is een geliefde plek. Vanwege de ligging en het feit dat alle voorzieningen dichtbij zijn. Zo ligt het fraaie en complete Winkelcentrum Vredeveld om de hoek. Tevens zijn er medische voorzieningen, scholen en kinderopvang mogelijkheden in de directe nabijheid.

Project Regenbooghof laat zich het best omschrijven met de kernwoorden: ruim, betaalbaar, energiezuinig en modern. De opzet van het plan is kleinschalig. In totaal worden 12 tweekappers en 4 rijwoningen gerealiseerd. Royale woningen met ruime tuinen.

De royale opzet doet denken aan dorpse ruimte en rust maar dan wel gecombineerd met de charme van de stad. U woont dus in een prettige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik!

De woningen worden onder architectuur gebouwd en kenmerken zich door verschillende verschijningsvormen, afmetingen, metselwerk en steenkeuze. Maar één ding is bij alle woningen gelijk, de woningen zijn ruim en daarmee ideaal voor gezinnen. De tweekappers worden standaard aangeboden met een ruime gemetselde garage. Alle woningen worden voorzien van PV panelen (zonnepanelen) om daarmee het energieverbruik, en daarmee de woonlasten, te verlagen.

Indeling 2^1kapwoningen
De tweekapper is zeer ruim, met entree aan de zijkant van de woning. In de toilet en een kast onder de trap. De woonkamer is straatgericht en de keuken tuingericht (exclusief keukenindeling) Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk. Met een vaste trap kom je op de royale zolder waar de opstelplaats voor de wasmachine/droger is, ook is hier de mogelijkheid voor een vierde (slaap)kamer.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 242.500 - € 255.000
Aangeboden sinds 5 maanden, 2 weken, 2 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 12
Aantal vrije eenheden 12
Locatie
Plaats Assen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 363 m³ - 370 m³
Perceeloppervlakte 251 m² - 321 m²
Woonoppervlakte 135 m² - 142 m²
Inhoud 363 m² - 370 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.