Regenbooghof, Regenbooghof Rijwoningen, Assen

€ 174.000 - € 189.000

Omschrijving

Project Regenbooghof Assen,
Op de locatie van de voormalige basisschool, De Regenboog (Tuinstraat en de Hertshooistraat) verrijst een gloednieuwe woonbuurt bestaand uit 12 tweekappers met garage en 4 rijwoningen

Aan de oostzijde van de stad Assen verrijst een gloednieuwe woonbuurt: project Regenbooghof. Een passende verwijzing naar de voormalige basisschool, de Regenboog, die zal wijken voor...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Vredeveld Zuid
  1.035 mannen
 • Inwoners Vredeveld Zuid
  1.150 vrouwen
 • Auto's
  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 124.000,-
 • Inwoners Assen
  33.368 mannen
 • Inwoners Assen
  34.183 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

Project Regenbooghof Assen,
Op de locatie van de voormalige basisschool, De Regenboog (Tuinstraat en de Hertshooistraat) verrijst een gloednieuwe woonbuurt bestaand uit 12 tweekappers met garage en 4 rijwoningen

Aan de oostzijde van de stad Assen verrijst een gloednieuwe woonbuurt: project Regenbooghof. Een passende verwijzing naar de voormalige basisschool, de Regenboog, die zal wijken voor deze nieuwbouw ontwikkeling. Deze plek, dichtbij het centrum van Assen, op loopafstand van het station is een geliefde plek. Vanwege de ligging en het feit dat alle voorzieningen dichtbij zijn. Zo ligt het fraaie en complete Winkelcentrum Vredeveld om de hoek. Tevens zijn er medische voorzieningen, scholen en kinderopvang mogelijkheden in de directe nabijheid.

Project Regenbooghof laat zich het best omschrijven met de kernwoorden: ruim, betaalbaar, energiezuinig en modern. De opzet van het plan is kleinschalig. In totaal worden 12 tweekappers en 4 rijwoningen gerealiseerd. Royale woningen met ruime tuinen.

De royale opzet doet denken aan dorpse ruimte en rust maar dan wel gecombineerd met de charme van de stad. U woont dus in een prettige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik!

De woningen worden onder architectuur gebouwd en kenmerken zich door verschillende verschijningsvormen, afmetingen, metselwerk en steenkeuze. Maar één ding is bij alle woningen gelijk, de woningen zijn ruim en daarmee ideaal voor gezinnen. De tweekappers worden standaard aangeboden met een ruime gemetselde garage. Alle woningen worden voorzien van PV panelen (zonnepanelen) om daarmee het energieverbruik, en daarmee de woonlasten, te verlagen.

Indeling rijwoningen:
Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal met de meterkast, toilet en trap naar boven. Ook bereik je via de hal de tuingerichte woonkamer met open keuken. In de woonkamer vind je een handige opbergkast onder de trap. In de tuin bevindt zich de houten berging. De beide hoekwoningen hebben in de keuken nog een extra raam. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. Met een vaste trap bereik je de grote zolderruimte waar de opstelplaats voor wasmachine/droger is, ook is de mogelijkheid om hier een vierde (slaap)kamer te creëren.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 174.000 - € 189.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 2 maanden, 1 weken, 1 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 4
Locatie
Plaats Assen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 263 m³ - 263 m³
Perceeloppervlakte 122 m² - 166 m²
Woonoppervlakte 111 m² - 111 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.