Spurrie, Vivaldi XL, Beilen

€ 265.000 - € 279.500

Omschrijving

Samen bouwen in Beilen!

Beilen ligt in het prachtige hart van Drenthe. U vindt er een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning.
Er liggen verschillende natuurgebieden rondom Beilen o.a. het Terhorsterzand met recreatieplas, Nationaal Park Dwingelderveld en het Scharreveld, een heidegebied met veel fietsmogelijkheden. Bij Hoogersmilde ligt het Blauwe Meer, een grote...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Samen bouwen in Beilen!

Beilen ligt in het prachtige hart van Drenthe. U vindt er een enorme verscheidenheid aan natuur, cultuur en ontspanning.
Er liggen verschillende natuurgebieden rondom Beilen o.a. het Terhorsterzand met recreatieplas, Nationaal Park Dwingelderveld en het Scharreveld, een heidegebied met veel fietsmogelijkheden. Bij Hoogersmilde ligt het Blauwe Meer, een grote recreatieplas. In Beilen zijn diverse sportaccommodaties te vinden zoals een openlucht- en overdekt zwembad en tennisbanen. Het winkelaanbod in het dorp is meer dan compleet te noemen met meerdere grote supermarkten, gevarieerde zelfstandige middenstand, landelijke ketens en gratis parkeren. Gedurende het jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Nagtegael ligt ten zuiden van de Domoweg en wordt begrensd door Smalbroek aan de Westzijde en de spoorlijn aan de oostzijde.

Aan de Spurrie zijn momenteel 8 twee-onder-een-kapwoningen in verkoop. Het betreffen ruime woningen met de klassieke jaren 30-uitstraling. De ligging van de tuin is op het zuidwesten. Alle woningen worden opgeleverd inclusief sanitair van Villeroy & Boch, Woningborggarantie en een opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis. Uiteraard zijn deze woningen geheel naar uw wensen aan te passen. Maakt u ook uw woondroom waar met Brummelhuis?

Indeling Vivaldi XL:
Begane grond: hal, toilet, meterkast, L-vormige woonkamer met open keuken en aangebouwde stenen garage.
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer.
Vaste trap naar...
Zolder: vrij in te delen ruimte, kamer mogelijk.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Nieuwbouw, Doorstroom woning

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 - € 279.500
Aangeboden sinds 6 maanden, 2 weken geleden
Bouw
Aantal eenheden 8
Locatie
Plaats Beilen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 372 m³ - 372 m³
Perceeloppervlakte 267 m² - 363 m²
Woonoppervlakte 139 m² - 139 m²
Inhoud 372 m² - 372 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.