Vredeveldseiland, Assen

€ 194.000 - € 258.000

Omschrijving

LAATSTE KANS! Op zoek naar een levensloopbestendige woning?

Nog slechts 1 te koop

De voorbereiding voor de bouw is reeds gestart en bouwnummer 17 wordt nu als een 2 laagse woning gerealiseerd.

Vredeveld is een wijk nabij het centrum van Assen en op loopafstand van het NS-station. De bungalows zijn toekomstbestendige woningen. De badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer zijn allemaal op de...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

LAATSTE KANS! Op zoek naar een levensloopbestendige woning?

Nog slechts 1 te koop

De voorbereiding voor de bouw is reeds gestart en bouwnummer 17 wordt nu als een 2 laagse woning gerealiseerd.

Vredeveld is een wijk nabij het centrum van Assen en op loopafstand van het NS-station. De bungalows zijn toekomstbestendige woningen. De badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer zijn allemaal op de begane grond. Loopt u niet graag trappen of denkt u vast aan later? Dan is dit een ideale woning. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers, handig voor logees!

De tweelaagse woning is in basis gelijk aan de eenlaagse woning, maar dan met een extra verdieping. U heeft het complete woonprogramma op de begane grond én 2 extra slaapkamers op de 1e verdieping. Handig, als u logees krijgt bijvoorbeeld! Natuurlijk kunt u deze kamers ook uitstekend gebruiken als werk-, studeer- of hobbykamer. In totaal heeft u een woonoppervlak van maar liefst 120 m2.

Vredeveldseiland staat voor comfortabel wonen op een schiereiland, met alle voorzieningen dichtbij. U woont groen en rustig, met uitzicht op water, daarbij bent u ook zo in het centrum van Assen. Op deze bijzondere plek komen 22 moderne bungalows. De bungalows hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Als u wilt, kunt u volledig gelijkvloers leven, wel zo gemakkelijk!

Vredeveldseiland ligt in in Assen Oost, op het bestaande schiereiland waar voorheen de Landbouwwinterschool stond. De 22 moderne bungalows zijn verdeeld over 2 rijen tegenover elkaar, waardoor ze allemaal zicht hebben over de gracht en het vele volwassen groen in de buurt.

Vredeveldseiland biedt u letterlijk het beste van 2 werelden; het centrum van Assen en het centraal station op steenworp afstand, maar óók de mooiste parken en natuurgebieden vlakbij. De ene dag kiest u voor een gezellig terrasje in de stad, de volgende dag maakt u een urenlange fietstocht door het Drentse landschap. Kiezen hoeft niet in Vredeveldseiland!

In Winkelcentrum Vredeveld kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen en meer. Supermarkten, drogist, de bakker of een bloemist? U vindt ze hier allemaal. Op weg naar het winkelcentrum komt u langs de apotheek en het gezondheidscentrum; een vertrouwd gevoel om deze in de buurt te hebben.

Voor een fraaie wandeling, hoeft u maar een klein blokje om. Vlak naast Vredeveldseiland ligt namelijk het mooie, historische Landgoed Valkenstijn. Hier ziet u ook nog de contouren van de voormalige havezate Vredeveld. Bent u op de fiets? Fiets dan een klein stukje door, dan komt u in Nationaal Park Drentsche Aa. Hier treft u een prachtig panorama met meanderende beken, fraaie bossen en heidevelden.

Heeft u zin om eens uitgebreid te shoppen, wilt u lekker uit eten of een avondje naar de film of het theater? U loopt of fietst zo naar het gezellige centrum van Assen. Wilt u de stad uit? Pak de trein naar bijvoorbeeld Groningen, ook het NS-station is vlakbij!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 194.000 - € 258.000
Aangeboden sinds 5 maanden, 4 weken, 1 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Assen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 223 m³ - 322 m³
Perceeloppervlakte 154 m² - 195 m²
Woonoppervlakte 77 m² - 111 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.