Vredeveldseiland, Tweelaagse woning, Assen

€ 240.000 - € 258.000

Omschrijving

Op zoek naar een levensloopbestendige woning met een flexibele indeling?
In de wijk Vredeveld worden deze SEMIBUNGALOWS gerealiseerd op een mooie locatie.

De bouwplanning
Indien u een woning krijgt toegewezen heeft u een optieperiode van 2 weken. Binnen deze periode zal een gesprek met onze nieuwbouwadviseur plaatsvinden. Wanneer u de woning koopt zal er een koop-/aannemingsovereenkomst op...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Vredeveld Zuid
  1.035 mannen
 • Inwoners Vredeveld Zuid
  1.150 vrouwen
 • Auto's
  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 124.000,-
 • Inwoners Assen
  33.368 mannen
 • Inwoners Assen
  34.183 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.6 km

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een levensloopbestendige woning met een flexibele indeling?
In de wijk Vredeveld worden deze SEMIBUNGALOWS gerealiseerd op een mooie locatie.

De bouwplanning
Indien u een woning krijgt toegewezen heeft u een optieperiode van 2 weken. Binnen deze periode zal een gesprek met onze nieuwbouwadviseur plaatsvinden. Wanneer u de woning koopt zal er een koop-/aannemingsovereenkomst op worden gemaakt en vindt er in december 2017/januari 2018 een meer-/minderwerk gesprek plaats.
Wij geven u alvast deze planning aangezien de bouw begin 2018 zal worden opgestart!

Vredeveld is een wijk nabij het centrum van Assen en op loopafstand van het NS-station. De bungalows zijn toekomstbestendige woningen. De badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer zijn allemaal op de begane grond. Loopt u niet graag trappen of denkt u vast aan later? Dan is dit een ideale woning. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers, handig voor logees!

De tweelaagse woning is in basis gelijk aan de eenlaagse woning, maar dan met een extra verdieping. U heeft het complete woonprogramma op de begane grond én 2 extra slaapkamers op de 1e verdieping. Handig, als u logees krijgt bijvoorbeeld! Natuurlijk kunt u deze kamers ook uitstekend gebruiken als werk-, studeer- of hobbykamer. In totaal heeft u een woonoppervlak van maar liefst 120 m2.

Vredeveldseiland staat voor comfortabel wonen op een schiereiland, met alle voorzieningen dichtbij. U woont groen en rustig, met uitzicht op water, daarbij bent u ook zo in het centrum van Assen. Op deze bijzondere plek komen 22 moderne bungalows. De bungalows hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Als u wilt, kunt u volledig gelijkvloers leven, wel zo gemakkelijk!

Vredeveldseiland ligt in in Assen Oost, op het bestaande schiereiland waar voorheen de Landbouwwinterschool stond. De 22 moderne bungalows zijn verdeeld over 2 rijen tegenover elkaar, waardoor ze allemaal zicht hebben over de gracht en het vele volwassen groen in de buurt.

Vredeveldseiland biedt u letterlijk het beste van 2 werelden; het centrum van Assen en het centraal station op steenworp afstand, maar óók de mooiste parken en natuurgebieden vlakbij. De ene dag kiest u voor een gezellig terrasje in de stad, de volgende dag maakt u een urenlange fietstocht door het Drentse landschap. Kiezen hoeft niet in Vredeveldseiland!

In Winkelcentrum Vredeveld kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen en meer. Supermarkten, drogist, de bakker of een bloemist? U vindt ze hier allemaal. Op weg naar het winkelcentrum komt u langs de apotheek en het gezondheidscentrum; een vertrouwd gevoel om deze in de buurt te hebben.

Voor een fraaie wandeling, hoeft u maar een klein blokje om. Vlak naast Vredeveldseiland ligt namelijk het mooie, historische Landgoed Valkenstijn. Hier ziet u ook nog de contouren van de voormalige havezate Vredeveld. Bent u op de fiets? Fiets dan een klein stukje door, dan komt u in Nationaal Park Drentsche Aa. Hier treft u een prachtig panorama met meanderende beken, fraaie bossen en heidevelden.

Heeft u zin om eens uitgebreid te shoppen, wilt u lekker uit eten of een avondje naar de film of het theater? U loopt of fietst zo naar het gezellige centrum van Assen. Wilt u de stad uit? Pak de trein naar bijvoorbeeld Groningen, ook het NS-station is vlakbij!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 - € 258.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 1 maanden, 2 weken, 6 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 13
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Plaats Assen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 322 m³ - 322 m³
Perceeloppervlakte 154 m² - 195 m²
Woonoppervlakte 11 m² - 11 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.