Wonen in de Cirkel, Twee-onder-één-kapwoning Type Lavendel, Hardenberg

€ 292.500 - € 305.000

Omschrijving

*** VERKOOP GESTART ***

Marslanden is de jongste woonwijk van Hardenberg en breidt binnenkort stevig uit. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk in de directe omgeving van veel groen en water. In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt zich er al snel...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

*** VERKOOP GESTART ***

Marslanden is de jongste woonwijk van Hardenberg en breidt binnenkort stevig uit. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk in de directe omgeving van veel groen en water. In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt zich er al snel thuis!

In deze mooie nieuwbouwwijk zijn wij gestart met de verkoop van de eerste fase van het project Wonen in de Cirkel in nieuwbouwwijk De Marslanden in Hardenberg. Deze eerste fase bestaat uit 10 woningen, waarvan 4 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen.

Deze fraaie twee-onder-één-kapwoningen van Ter Steege worden in een eigentijds en onderscheidend ontwerp sleutelklaar gebouwd met hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Ook is eigen inbreng met betrekking tot de indeling en de uitvoering van de woning van je keuze mogelijk. Kortom, een mooie woning die veel te bieden heeft.

In basis wordt deze mooie twee-onder-éénkapwoning opgeleverd met een straatgerichte woonkamer, half open keuken, aangebouwde garage, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel en een ruime zolder. Verder worden deze mooie woningen standaard opgeleverd met vloerverwarming op de begane grond en pv-zonnepanelen op het dak.

Ben je geïnteresseerd en je wilt in aanmerking komen voor één van deze mooie woningen, neem dan nu contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 292.500 - € 305.000
Aangeboden sinds 9 maanden, 1 weken, 5 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 6
Locatie
Plaats Hardenberg
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 369 m³ - 387 m³
Perceeloppervlakte 257 m² - 257 m²
Woonoppervlakte 123 m² - 129 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.