Woonpark Diepstroeten, kavels 't Holtstuk, bouwnummer: 1H, Assen 9405 TK Assen

9405 TK Assen € 150.000 vrij op naam

Omschrijving

De ruime kavels van 't Holtstuk liggen aan groene woonstraatjes die passen bij de rust van het oude landschap. Je bent vrij in de keuze van de architect en aannemer voor het ontwerpen en de bouw van je woning.

Kavels landelijke stijl
t.b.v. de kavels H1 t/m H5 en H8.
De landelijke stijl kenmerkt zich door overheersende, grote dakoverstekken, smalle kozijnen en luiken. De woningen zijn klassiek...

Brochure

Download de brochure van Woonpark Diepstroeten, kavels 't Holtstuk, bouwnummer: 1H, Assen.

Download brochure

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners De Maten
  0 mannen
 • Inwoners De Maten
  0 vrouwen
 • Auto's
  0,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 0,-
 • Inwoners Assen
  33.368 mannen
 • Inwoners Assen
  34.183 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Uitgebreide omschrijving

De ruime kavels van 't Holtstuk liggen aan groene woonstraatjes die passen bij de rust van het oude landschap. Je bent vrij in de keuze van de architect en aannemer voor het ontwerpen en de bouw van je woning.

Kavels landelijke stijl
t.b.v. de kavels H1 t/m H5 en H8.
De landelijke stijl kenmerkt zich door overheersende, grote dakoverstekken, smalle kozijnen en luiken. De woningen zijn klassiek en statig en doen denken aan boerderijen. Het metselwerk van de gevel bestaat uit genuanceerde, aardse tinten zoals rood en bruin, eventueel gecombineerd met houten geveldelen of kwalitatief hoogwaardige materialen met een natuurlijke uitstraling. Wit keim- of pleisterwerk wordt beperkt toegepast. Kozijnen en betimmering worden uitgevoerd in hout of in ander materialen met een vergelijkbare uitstraling. De dakbedekking bestaat uit ongeglazuurde, keramische pannen of ander materiaal met een zelfde uitstraling. De kleuren zijn rood of antraciet, eventueel gecombineerd met riet. Wanneer zonnepanelen worden gebruikt, moeten deze worden afgestemd op de architectonische vormgeving.

Uitgangspunten
Alle woningen bestaat uit 1 of 2 woonlagen met een kap. In de kappen kunnen variaties en geledingen zitten. De lage goten en lange dakvlakken zijn prominent in het gevelbeeld.

Woonpark Diepstroeten ligt tegen de Asser wijk Vredeveld aan. Hier kun je lekker winkelen, maar je vindt er ook belangrijke voorzieningen zoals het ziekenhuis, de apotheek, huisarts en fysiotherapeut. De omgeving biedt vijf basisscholen en een VMBO-school. Andere middelbare scholen in Assen zijn goed bereikbaar met de fiets. De A28 ligt binnen handbereik.

In 2019 wordt de Mandemaattunnel gebouwd, die Woonpark Diepstroeten met de binnenstad verbindt. Dankzij deze tunnel ben je straks met de auto én fiets sneller in de stad.

Jouw plek, jouw ontwerp.
Historie speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van Woonpark Diepstroeten. Oude natuur en moderne woningbouw zij met elkaar verweven in deze groene wijk. De woningen zijn geïnspireerd op English cottage, Scandinavische dorpen en historische huizen met een landelijke en dorpse uitstraling uit de omgeving. Eeuwenoude bossen, lanen en beekjes vormen nog steeds het decor.

Duurzaam en groen wonen is de standaard. Niet zo vreemd dus, dat er al 200 woningen op de Woonpark Diepstroeten zijn verkocht. Nu zijn er acht groene kavels in 't Holtstuk beschikbaar, met uitzicht op de vrije ongerepte natuur. Aan jou de uitdaging om hier een mooie invulling aan te geven. Durf jij deze uitdaging aan?

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 150.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 10 maanden, 3 weken, 5 dagen geleden
Status Verkocht
Bouw
Aantal eenheden 8
Aantal vrije eenheden 8
Locatie
Adres kavel
Plaats Assen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 1 m³ - 1 m³
Perceeloppervlakte 450 m² - 670 m²
Woonoppervlakte 1 m² - 1 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.