Woonpark Diepstroeten, 't Holtstuk 2-onder-1 kapwoning, Assen

€ 264.000 - € 285.000

Omschrijving

Langs een smalle boswal, te midden van het park, ligt ’t Holtstuk. Hier vind je 16 royale twee-onder-een-kapwoningen met verschillende architecturen.Wat deze plek zo bijzonder maakt? Naast ’t Holtstuk wordt niet verder gebouwd. Zo geniet je altijd van een groene omgeving. Dat maakt ’t Holtstuk een heerlijke plek waar je rustig woont, met het centrum van Assen op fietsafstand. Binnen enkele...

Brochure

Download de brochure van Woonpark Diepstroeten, 't Holtstuk 2-onder-1 kapwoning, Assen.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners De Maten
  0 mannen
 • Inwoners De Maten
  0 vrouwen
 • Auto's
  0,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 0,-
 • Inwoners Assen
  33.368 mannen
 • Inwoners Assen
  34.183 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Uitgebreide omschrijving

Langs een smalle boswal, te midden van het park, ligt ’t Holtstuk. Hier vind je 16 royale twee-onder-een-kapwoningen met verschillende architecturen.Wat deze plek zo bijzonder maakt? Naast ’t Holtstuk wordt niet verder gebouwd. Zo geniet je altijd van een groene omgeving. Dat maakt ’t Holtstuk een heerlijke plek waar je rustig woont, met het centrum van Assen op fietsafstand. Binnen enkele minuten zit je op de A28 en N33. Je bent overal vlakbij, maar woont vrij.

Langs de Krulzoom komen 16 twee-onder-een-kapwoningen die passen bij het dorpse karakter van Woonpark Diepstroeten. De woningen krijgen een klassieke uitstraling. Je kunt kiezen uit 7 woningtypen; ieder met dezelfde indeling, maar van buiten een geheel eigen look. Je huis is eigentijds, energiezuinig en voorzien van hoge ramen die veel licht doorlaten.

De helft van de woningen heeft een tuin op het zuidwesten: in de ochtend geniet je van je kop koffie in de voortuin. De dag sluit je af met een drankje in je achtertuin. Bij de andere acht is het andersom. Elke woning is voorzien van een aangebouwde garage.

Je nieuwe huis is energiezuinig volgens de norm EPC 0,4. EPC staat voor energieprestatiecoëfficiënt. De isolatie zorgt voor een tochtvrije leefomgeving, waarin je kunt genieten van luxe en comfort.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Woonpark Diepstroeten biedt u een diversiteit aan energiezuinige woningen, zowel in de huur- als koopsector. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het bespaart u als bewoner ook direct maandelijks veel geld! U heeft de keuze uit appartementen, twee-onder-een-kappers, maar ook geschakelde, eind- en vrijstaande woningen en vrije kavels. Kortom: een duurzame en betaalbare droomlocatie met voor elk wat wils!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 264.000 - € 285.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 2 weken, 2 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 4
Locatie
Plaats Assen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 423 m³ - 423 m³
Perceeloppervlakte 215 m² - 380 m²
Woonoppervlakte 146 m² - 146 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.