Woonpark Diepstroeten, Zonnedauw 2/1kapwoning, Assen

€ 255.600 - € 255.600

Omschrijving

HET INFORMATIECENTRUM OP LOCATIE (tegenover Eetcafé Lombok, Hendrik van Boeijenlaan 5) IS VANAF HEDEN ELKE 1E ZATERDAG VAN DE MAAND GEOPEND VAN 11.00 UUR TOT 13.00 UUR

Zonnedauw bestaat uit 15 (gasloze) woningen, waaronder rij- en twee-onder-een-kapwoningen met een hoge gootlijn. Bij Zonnedauw woon je in een woning met een ruime woonkamer en (open) keuken waarbij je uitkijkt op je royale tuin....

Brochure

Download de brochure van Woonpark Diepstroeten, Zonnedauw 2/1kapwoning, Assen.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners De Maten
  0 mannen
 • Inwoners De Maten
  0 vrouwen
 • Auto's
  0,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 0,-
 • Inwoners Assen
  33.368 mannen
 • Inwoners Assen
  34.183 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Uitgebreide omschrijving

HET INFORMATIECENTRUM OP LOCATIE (tegenover Eetcafé Lombok, Hendrik van Boeijenlaan 5) IS VANAF HEDEN ELKE 1E ZATERDAG VAN DE MAAND GEOPEND VAN 11.00 UUR TOT 13.00 UUR

Zonnedauw bestaat uit 15 (gasloze) woningen, waaronder rij- en twee-onder-een-kapwoningen met een hoge gootlijn. Bij Zonnedauw woon je in een woning met een ruime woonkamer en (open) keuken waarbij je uitkijkt op je royale tuin. Aan de voorkant van deze woningen bevindt zich de voordeur. De mogelijkheid is er om bij Zonnedauw rijwoningen Nul-op-de-Meter te wonen in optionele sfeer met alle nieuwe technieken.

Op de eerste etage van je woning bevinden zich drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer met sanitair, met de mogelijkheid voor een bad. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder met dakraam. Op deze verdieping is ook de aansluiting voor was- en droogmachine. Verder zijn de woningen allemaal voorzien van vloerverwarming op eerste en tweede etage, sanitair, een hoge isolatiewaarde en zonnepanelen. De twee-onder-een-kapwoningen zijn voorzien van een eigen garage. Tevens zijn de woningen energiezuinig en All-electric, wat betekent dat je geen gasaansluiting hebt.
Samengevat:
Royale tuin op de zon
Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
Vaste trap naar de tweede verdieping (mogelijkheid 4e slaapkamer)
Voorzien van buitenkraantje
Zolder afgewerkt met witte platen
Voorzien van zonnepanelen
All-Electric, dus geen gasaansluiting
Eenvoudig aan te passen naar Nul-op-de-Meter

Ervaar Woonpark Diepstroeten in volle glorie
Woonpark Diepstroeten is een prachtig wandelgebied. Maar juist omdat er zoveel te zien is, zie je gemakkelijk wat over het hoofd. Het wandelpad is dit voorjaar opnieuw uitgezet, dus je kunt weer kilometers lang door park en bos wandelen. Zo kun je alle prachtige facetten van Woonpark Diepstroeten zelf zien en ervaren.

WONEN IN HET GROEN, VOOR ELK WAT WILS
Woonpark Diepstroeten wordt in nauw overleg met toekomstige bewoners ontwikkeld door Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. Een uniek project, op een prachtige locatie. Geïnspireerd op de natuurlijke groei van een Drents esdorp, bestaande uit verschillende fraaie buurtschappen met bijzondere landschappelijke kenmerken. Laat u zich verrassen door deze mooie natuurrijke locatie. Als we het hebben over Woonpark Diepstroeten kunnen we met recht spreken over een droomlocatie.

Uw nieuwe thuisbasis aan de zuidoostelijke rand van Assen biedt letterlijk het beste van twee werelden. Volop natuur, maar ook alle voorzieningen bij de hand. U heeft een uitgebreid winkelcentrum in de buurt, u zit zo op de N33 en de A28 en u fietst in 10 minuten naar het centrum

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 255.600 - € 255.600
Aangeboden sinds 1 jaar, 2 maanden, 1 weken, 5 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 2
Aantal vrije eenheden 2
Locatie
Plaats Assen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 450 m³ - 450 m³
Perceeloppervlakte 369 m² - 369 m²
Woonoppervlakte 131 m² - 131 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.