De Cirkel Hypotheek

De best passende hypotheek voor een woning in het plan De Cirkel in de wijk Marslanden te Hardenberg.

Koop jij je nieuwbouwwoning bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars? En regel jij je hypotheek bij Lamberink Financieel Adviseurs in Hardenberg? Maak dan gebruik van ons aantrekkelijke hypotheekarrangement speciaal voor kopers van een nieuwbouwwoning in plan De Cirkel.

NIEUWBOUWARRANGEMENT

 • Gratis orierenterend gesprek
  Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste hypotheek. Hoeveel kun je lenen en hoeveel wil je maximaal lenen? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe hypotheekregels voor jouw persoonlijke situatie? Uit welke hypotheekvormen kun je nog kiezen en is het voor jou betaalbaar? Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. Met onze kennis en ervaring helpen we je de beste keuze te maken.
 • Zeer scherpe rente bij langdurige rentevastperiodes (10, 20 en 30 jaar vast)
 • Gratis invullen voorlopige belastingaangifte
 • Gratis 1 jaar opstalverzekering met 1e klas voorwaarden (incl. glasverz.)

De Cirkel Hypotheek is inclusief:

 • Een passende overlijdensrisicoverzekering
 • Woonlastenbeschermer bij arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid
 • Tot 12 maanden geldigheidstermijn hypotheekofferte zonder extra kosten
  Ideaal als het langer duurt voor de bouw start.
 • Depotrente gelijk aan hypotheekrente mogelijk
  Geen rentekosten over de hypotheek welke nog in depot blijft gedurende de bouw.

Ook je eigen huis verkopen?
Laat deze verkoop ook door ons doen. Dan bieden wij jou:

 • Een gratis waardebepaling
 • € 500,- op de courtage
 • Een zeer uitgebreid marketingpakket
 • Kosteloze deelname aan ons maandelijks open huis

Belangrijk om te weten

Onafhankelijk

Wij hebben met geen enkele bank, verzekeraar of andere financiele instelling contractuele verplichtingen. Hierdoor kunnen wij 100% onafhankelijk adviseren. Lamberink Financieel Adviseurs vergelijkt de rentes en de voorwaarden van alle belangrijke geldverstrekkers.

Nationale Hypotheek Garantie

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie op hypotheken tot € 265.000,- Een lening met NHG is veilig lenen. Mocht je woning bij gedwongen verkoop niet genoeg opbrengen om je hypotheek af te lossen, dan neemt de NHG onder voorwaarden je restschuld over. Niet alleen bij verkoop helpt NHG, maar ook wanneer je koopt: je krijgt namelijk korting op je hypotheekrente. Vraag onze hypotheekadviseur om je hierover te informeren.

Hypotheekkeuze

Een goede hypotheek is een hypotheek die past bij je financiele situatie en de manier waarop je je leven wilt inrichten. Onafhankelijk hypotheekadvies van Lamberink werkt vanuit deze basis. Zodat je niet alleen weet wat je kunt lenen, maar ook of je de hypotheek nog kunt betalen mocht je onverhoopt arbeidsongeschikt raken of je baan verliezen. Lamberink Financieel Adviseurs helpt de juiste keuzes te maken die passen bij je persoonlijke situatie.

De Cirkel Overbruggingshypotheek

Heb je al een koopwoning en ga je die nu verkopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Bij overwaarde van je oude woning ben je verplicht deze in je nieuwe woning te investeren. Indien jij je oude woning nog niet hebt verkocht of extra geld wilt lenen, dan regelt Lamberink een overbruggingshypotheek. Jouw Lamberink Financieel Adviseur zoekt uit wat er in je situatie allemaal mogelijk is.

Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ook buiten kantooruren mogelijk.

Lamberink Financieel Adviseurs
Lage Doelen 10
7772 BL Hardenberg
Tel. (0523) 272 272
fa@lamberink.nl