Leeuwarden

De Eenhoorn 4
8932 NX Leeuwarden
Bekijk route
KvK
  • 1087337
IBAN
  • IBAN NL61RABO0348318391
Leeuwarden

Lamberink Makelaar in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een makelaar in Leeuwarden waarbij vertrouwen en persoonlijk contact kernwaarden zijn? Kies dan voor Lamberink, de nummer. 1 makelaardij van het Noorden. Ons eerste kantoor is opgericht in 1988 en wij zijn groot geworden door de manier waarop wij zaken doen. Altijd vriendelijk, met passie voor het vak en uit op het beste resultaat. Met 14 kantoren, waaronder vijf in Friesland, omvat ons werkgebied geheel Noordoost-Nederland. Daarnaast hebben wij als Dynamis en Buitenstate partner een landelijke samenwerking met gerenommeerde kantoren in geheel Nederland.

Lamberink is een fullservice makelaar in Leeuwarden, en wij helpen u graag bij de aankoop, verkoop of taxatie. Bovendien kunnen wij u bijstaan tijdens de zoektocht naar een bedrijfspand in de Friese hoofdstad.

Aankoopmakelaars uit Leeuwarden

Bij het aankopen van een huis is de werkelijke waarde heel belangrijk. U wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar ook niet de boot missen! Zoekt u een vakman die de juiste waarde kan bepalen en 'door een huis heen kan kijken'? Kies dan voor een Lamberink aankoopmakelaar uit Leeuwarden. Zo neemt men u een stuk serieuzer. Onze makelaars blijven met beide benen op de grond staan en adviseren u uitgebreid, waarmee u voorkomt dat u in een emotionele opwelling teveel voor uw nieuwe woning betaalt.

Onze aankoopmakelaars hebben een uitstekende kennis van de markt in Leeuwarden en weten als geen ander waar de kansen liggen. Ze nemen u de gesprekken met de tegenpartij uit handen en onderhandelen altijd voor het beste resultaat. Wij staan u gedurende het gehele proces actief bij. Vanaf het begin van uw zoektocht tot het moment dat u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt. En ook na die tijd, als u nog vragen heeft of

tegen gebreken aanloopt, staan wij voor u klaar. Wij hopen dat u met veel plezier in uw nieuwe woning gaat wonen. Maar mochten er toch problemen ontstaan, bijvoorbeeld onverwachte gebreken dan kunt u gebruik maken van de juristen van onze rechtsbijstandverzekering. Voor veel mensen een veilige en zekere gedachte.

Ziet u zichzelf al helemaal wonen in Leeuwarden? Schakel dan de hulp in van een van onze aankoopmakelaars en vergroot uw kansen! Zij weten precies wat een woning echt waard is en kijken kritisch naar de staat van het huis.

Doe mij een aankoopmakelaar van Lamberink

Leeuwarden

Verkoop uw huis met Lamberink verkoopmakelaars

Het verkopen van een woning is complex. Welke vraagprijs is geschikt? Mag u met meerdere partijen tegelijk gaan onderhandelen? En dat is nog maar een greep uit de veel gestelde vragen de wij vaak horen. Onze makelaars volgen de ontwikkelingen van de woningmarkt in uw buurt nauwkeurig en weten wat er mogelijk is. Bent u van plan uw huis in Leeuwarden te verkopen? Kies dan voor een verkoopmakelaar van Lamberink!

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en nemen we graag uw woning met u door. Aan de hand daarvan geven wij een gratis waardebepaling en stellen wij een voor u op maat gemaakt verkoopplan op. Zodra er een serieus bod op tafel ligt begint het onderhandelingsproces, waar wij tot het uiterste gaan voor u. We streven naar een transparante communicatie zodat u precies weet wat er speelt. Ga de samenwerking aan met onze verkoopmakelaar in Leeuwarden!

Wij helpen u graag

Leeuwarden

Bedrijfsmakelaar in Leeuwarden

Lamberink beschikt over excellente bedrijfsmakelaars die u helpen bij de aan- en verkoop van een bedrijfspand in Leeuwarden. Wij vinden het erg belangrijk om u te leren kennen, alleen dan kunnen wij u zo goed mogelijk helpen bij uw nieuwe bedrijfshuisvesting. Daarom beginnen we ieder proces met een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen vastleggen in een plan van aanpak. Zodra we een geschikt bedrijfspand geselecteerd hebben, beginnen wij met de onderhandelingen.

Voldoet uw huidige pand niet meer aan uw wensen? Dan kunnen wij uw kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte voor u verkopen. In het programma van eisen leggen we de prijsbepaling, de doelgroep, de promotie en ons courtagevoorstel vast. Onze bedrijfsmakelaars beschikken over de kennis en de ervaring om uw bedrijfspand in Leeuwarden voor u te verkopen.

Bedrijfsmakelaar nodig? Schakel Lamberink in

Leeuwarden

Taxatierapport nodig?

Heeft u een taxatierapport nodig voor de aankoop van uw nieuwe woning. Of bent u van plan om uw huidige woning te verbouwen. Of is uw woning zodanig in waarde gestegen dat u kunt profiteren van een rentevoordeel op uw hypotheek? Onze RM RT (register makelaar en taxateur) makelaars in Leeuwarden stellen graag een taxatierapport voor u op.

Schakel de taxateurs van Lamberink in

Onze Makelaardij in het prachtige Leeuwarden

De historische stad Leeuwarden is een aantrekkelijke woonplaats voor verschillende leeftijdsgroepen. Het rijke verleden van de hoofdstad van Friesland is te zien terwijl je in een bootje de grachten verkent, het Fries Museum bezoekt of de scheve Oldehove beklimt. De stad is erg gewild bij jongere gezinnen, waardoor de leeftijdsgroep van 25 tot 45 jaar goed vertegenwoordigd is.

Het overgrote deel van de woningmarkt bestaat uit koophuizen, die verdeeld zijn over 12 aantrekkelijke woonwijken. De Oranjewijk ligt dicht bij het centrum en is geliefd onder studenten en startende families. De rustige wijk Westeinde staat bekend om de grote huizen en lange tuinen, terwijl de jaren '30 huizen Vogelwijk worden omgeven met statige hoge bomen. Onze makelaars in Leeuwarden kennen de stad als geen ander en zijn actief in onder andere de volgende wijken.

Leeuwarden

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Leeuwarden.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Lamberink Makelaars: uw persoonlijke makelaar in Leeuwarden en omgeving!

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie