Gegevens

Adres Lange Marktstraat 1 8911 AD Leeuwarden
oval
Telefoon 058 310 0000
Email leeuwarden@lamberink.nl
KVK 1087337
IBAN NL61RABO0348318391
Leeuwarden

Vind uw makelaar uit Leeuwarden bij Lamberink

Bij Lamberink Makelaars Leeuwarden staan vertrouwen en persoonlijk contact op de eerste plaats. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers met een passie voor het makelaarsvak, een team dat alleen tevreden is met het beste resultaat. Deze manier van zaken doen resulteert al jaren in veel tevreden klanten. Indien u samenwerkt met onze makelaars in Leeuwarden unt u er ook op rekenen dat wij gaan voor een optimale tevredenheid.

Actueel aanbod

De Yp 74, 9251 NB, Burgum
De Yp 74, 9251 NB, Burgum
De Yp 74, 9251 NB, Burgum
Open huis
De Yp 74
9251 NB, Burgum
 • 115 m²
 • 5
€ 275.000 k.k.
Zaailand 229, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 229, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 229, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 229
8911 BL, Leeuwarden
 • 76 m²
 • 3
€ 259.000 k.k.
Zaailand 39, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 39, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 39, 8911 BL, Leeuwarden
Zaailand 39
8911 BL, Leeuwarden
 • 125 m²
 • 3
€ 375.000 k.k.

Wat wij aanbieden

Lamberink is een full-service makelaar in Leeuwarden. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen huis of een bestaande woning, bij ons kunt u altijd terecht voor persoonlijk advies. Onze verzekerings en hypotheekadviseurs in Leeuwarden maken voor u het financiële plaatje inzichtelijk. Ook indien u op zoek bent naar een bedrijfspand kunnen wij u bijstaan. Op Lamberink kunt u bouwen.

Als partner van Dynamis en Buitenstate hebben wij een landelijke samenwerking met gerenommeerde kantoren in geheel Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij gebruikmaken van een groot netwerk voor de koop en verkoop van uw landelijk gelegen woonhuis of bedrijfsvastgoed.

Leeuwarden

Haal alles uit de verkoop van uw huis!

Bent u van plan om te verhuizen? Onze verkoopmakelaars uit Leeuwarden vertellen u meer over de verkoopmogelijkheden van uw huis. Wij komen graag bij u op bezoek om een gratis waardebepaling uit te voeren, zodat we de reële waarde van uw woning kunnen vaststellen. Hierbij houden wij rekening met alle aspecten die van belang zijn voor de prijsbepaling, zoals de bouwkundige staat van het huis of de omgevingsfactoren. Ook nemen wij onze verkoopstrategie persoonlijk met u door. Klaar voor de verkoop? Onze verkoopmakelaar zet uw huis in Leeuwarden op de kaart!

Neem ons mee als uw aankoopmakelaar in Leeuwarden

Een nieuw huis kopen in Leeuwarden is een grote stap. In de huidige woningmarkt is de expertise van een aankoopmakelaar dus van ongekende waarde. U kunt rekenenen op professionele begeleiding. Wij gaan mee met de bezichtiging en bespreken daarna onze bevindingen met u. Wilt u overgaan tot een bod? Dan starten wij de onderhandelingen met de verkopende partij voor u. Met onze weldoordachte aanpak behartigen wij uw belangen als koper van de woning. Ziet u zichzelf al helemaal wonen in de hoofdstad van Friesland? Schakel dan de hulp in van één van onze aankoopmakelaars uit Leeuwarden en vergroot uw kansen op een koopappartement in Leeuwarden! Liever een huis huren? Bekijk dan het overzicht huurwoningen Leeuwarden.

De voordelen

 • Wij inventariseren uw wensen
 • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis met team Leeuwarden

Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT
Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT

Register Makelaar/Taxateur I Directeur Wonen

Maaike de Swart Maaike de Swart
Maaike de Swart Maaike de Swart

Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner

Leeuwarden

Uw partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen, we zijn graag uw makelaar!

Lamberink maakt er werk van!

Op zoek naar een m

Leeuwarden, een stad voor iedereen

Het rijke verleden van Leeuwarden is te zien terwijl je in een bootje de grachten verkent, het Fries Museum bezoekt of de scheve Oldehove beklimt. Met meer dan 600 monumenten en meerdere musea werd Leeuwarden in 2018 niet voor niets verkozen tot de Culturele Hoofdstad van Europa.

Met de Hogeschool van Hall Larenstein, de NHL Stenden Hogeschool en vestigingen van de Universiteit van Wageningen en de Rijksuniversiteit Groningen is Leeuwarden inmiddels uitgegroeid tot een populaire studentenstad.

De stad staat bekend om het gezellige centrum met sfeervolle winkelstraatjes langs de grachten. U kunt heerlijk shoppen bij de grote modemerken, maar ook de kleinere boetiekjes en Friese speciaalzaken zijn populair onder het winkelende publiek. De Kleine Kerkstraat is zelfs al meerdere malen verkozen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Leeuwarden biedt verschillende restaurants, van oer-Hollandse pannenkoeken tot Spaanse tapas en van een bourgondische bistro tot een pittoreske Italiaan. Het restaurantaanbod smaakt naar meer!

Leeuwarden verbindt het Noorden met de rest van Nederland. Met de QLiner reis je over de Afsluitdijk naar het westen, of kies de trein richting Zwolle of Groningen. Ook kun je met de bus eenvoudig een bootverbinding richting Vlieland en Terschelling bereiken.

Leeuwarden

Onze makelaardij in het prachtige Leeuwarden

Ons gedreven team is in alle 12 woonwijken actief. Terwijl de ene wijk met name bewoond wordt door studenten, is de andere wijk met name geliefd onder gezinnen. Ons kantoor ligt op loopafstand van het NS en busstation en het winkelgebied. Kom langs voor een kop koffie, terwijl wij met u kijken naar de mogelijkheden voor de verkoop of aankoop van uw huis. Maak kennis met onze makelaars in Leeuwarden!

Leeuwarden

Openingstijden

Wij werken op onze vestiging in Leeuwarden alleen op afspraak.

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak

Lamberink Makelaars: uw persoonlijke makelaar in Leeuwarden en omgeving!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie