Makelaar Leeuwarden

Omschrijving

Op zoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Leeuwarden? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je op zoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Lange Marktstraat 1 8911 AD Leeuwarden
oval
Telefoon 058 310 0000
Email leeuwarden@lamberink.nl
KVK 1087337
IBAN NL61RABO0348318391
Leeuwarden

Vind jouw makelaar uit Leeuwarden bij Lamberink

Bij Lamberink Makelaars Leeuwarden staan vertrouwen en persoonlijk contact op de eerste plaats. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers met een passie voor het makelaarsvak, een team dat alleen tevreden is met het beste resultaat. Deze manier van zaken doen resulteert al jaren in veel tevreden klanten. Indien je samenwerkt met onze makelaars in Leeuwarden kun je er ook op rekenen dat wij gaan voor een optimale tevredenheid.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Actueel aanbod

Raaigras 169, 8935 EZ, Leeuwarden
Raaigras 169, 8935 EZ, Leeuwarden
Raaigras 169, 8935 EZ, Leeuwarden
Raaigras 169, 8935 EZ, Leeuwarden
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Raaigras 169
8935 EZ, Leeuwarden
 • 111 m²
 • 5
€ 275.000 k.k.
van Starkenborghstraat 8, 9166 PN, Schiermonnikoog
van Starkenborghstraat 8, 9166 PN, Schiermonnikoog
van Starkenborghstraat 8, 9166 PN, Schiermonnikoog
van Starkenborghstraat 8, 9166 PN, Schiermonnikoog
Bekijk alle afbeeldingen
van Starkenborghstraat 8
9166 PN, Schiermonnikoog
 • 107 m²
 • 5
€ 355.000 k.k.
Nieuwe Straatweg 93, 9061 CN, Gytsjerk
Nieuwe Straatweg 93, 9061 CN, Gytsjerk
Nieuwe Straatweg 93, 9061 CN, Gytsjerk
Nieuwe Straatweg 93, 9061 CN, Gytsjerk
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuwe Straatweg 93
9061 CN, Gytsjerk
 • 159 m²
 • 5
€ 495.000 k.k.

Wat wij aanbieden

Lamberink is een full-service makelaar in Leeuwarden. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen huis of een bestaande woning, bij ons kun je altijd terecht voor persoonlijk advies. Onze verzekerings en hypotheekadviseurs in Leeuwarden maken voor jou het financiële plaatje inzichtelijk. Ook indien je op zoek bent naar een bedrijfspand kunnen wij je bijstaan. Op Lamberink kun je bouwen.

Als partner van Dynamis en Buitenstate hebben wij een landelijke samenwerking met gerenommeerde kantoren in geheel Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij gebruikmaken van een groot netwerk voor de koop en verkoop van jouw landelijk gelegen woonhuis of bedrijfsvastgoed.

Leeuwarden

Haal alles uit de verkoop van jouw huis!

Ben je van plan om te verhuizen? Onze verkoopmakelaars uit Leeuwarden vertellen je meer over de verkoopmogelijkheden van jouw huis. Wij komen graag bij je op bezoek om een gratis waardebepaling uit te voeren, zodat we de reële waarde van de woning kunnen vaststellen. Hierbij houden wij rekening met alle aspecten die van belang zijn voor de prijsbepaling, zoals de bouwkundige staat van het huis of de omgevingsfactoren. Ook nemen wij onze verkoopstrategie persoonlijk met je door. Klaar voor de verkoop? Onze verkoopmakelaar zet jouw huis in Leeuwarden op de kaart!

Neem ons mee als aankoopmakelaar in Leeuwarden

Een nieuw huis kopen in Leeuwarden is een grote stap. In de huidige woningmarkt is de expertise van een aankoopmakelaar dus van ongekende waarde. Je kunt rekenenen op professionele begeleiding. Wij gaan mee met de bezichtiging en bespreken daarna onze bevindingen. Wil je overgaan tot een bod? Dan starten wij de onderhandelingen met de verkopende partij. Met onze weldoordachte aanpak behartigen wij de belangen als koper van de woning. Zie jij jezelf al helemaal wonen in de hoofdstad van Friesland? Schakel dan de hulp in van één van onze aankoopmakelaars uit Leeuwarden en vergroot de kansen op een koopappartement in Leeuwarden! Liever een huis huren? Bekijk dan het overzicht huurwoningen Leeuwarden.

De voordelen

 • Wensen inventariseren
 • Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis met team Leeuwarden

Maaike de Swart Maaike de Swart
Maaike de Swart Maaike de Swart

Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner

Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT
Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Leeuwarden

Partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen.

Lamberink maakt er werk van!

Op zoek naar een makelaar in Leeuwarden

Leeuwarden, een stad voor iedereen

Het rijke verleden van Leeuwarden is te zien terwijl je in een bootje de grachten verkent, het Fries Museum bezoekt of de scheve Oldehove beklimt. Met meer dan 600 monumenten en meerdere musea werd Leeuwarden in 2018 niet voor niets verkozen tot de Culturele Hoofdstad van Europa.

Met de Hogeschool van Hall Larenstein, de NHL Stenden Hogeschool en vestigingen van de Universiteit van Wageningen en de Rijksuniversiteit Groningen is Leeuwarden inmiddels uitgegroeid tot een populaire studentenstad.

De stad staat bekend om het gezellige centrum met sfeervolle winkelstraatjes langs de grachten. Je kunt heerlijk shoppen bij de grote modemerken, maar ook de kleinere boetiekjes en Friese speciaalzaken zijn populair onder het winkelende publiek. De Kleine Kerkstraat is zelfs al meerdere malen verkozen tot de leukste winkelstraat van Nederland. Leeuwarden biedt verschillende restaurants, van oer-Hollandse pannenkoeken tot Spaanse tapas en van een bourgondische bistro tot een pittoreske Italiaan. Het restaurantaanbod smaakt naar meer!

Leeuwarden verbindt het Noorden met de rest van Nederland. Met de QLiner reis je over de Afsluitdijk naar het westen, of kies de trein richting Zwolle of Groningen. Ook kun je met de bus eenvoudig een bootverbinding richting Vlieland en Terschelling bereiken.