8993

Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Zoekt u een bedrijfsmakelaar die breder adviseert dan alleen over locaties en vierkante meters? Voor Lamberink Bedrijfsmakelaars is die werkwijze een vanzelfsprekendheid.

Waarde toevoegen aan uw zakelijk vastgoed

De ervaren bedrijfsmakelaars van Lamberink zien steeds nieuwe mogelijkheden om waarde toe te voegen aan uw bedrijfsobject of beleggingsportefeuille. Zij kijken verder dan alleen het pand. In nauwe samenspraak met u zoeken zij steeds naar nieuwe ontwikkelkansen voor onroerend goed.

4968

Lamberink Assen

Actief in Noordoost-Nederland, landelijk netwerk

Als partner in Dynamis combineert Lamberink Bedrijfsmakelaars de voordelen van een landelijk netwerk met specifieke kennis van de noordelijke vastgoedmarkt. Een strategische keuze die door opdrachtgevers hoog wordt gewaardeerd. Lamberink Bedrijfsmakelaars is werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen, oostelijk Friesland en Noordoost-Overijssel.

Complete dienstverlening in bedrijfs onroerend goed

Lamberink Bedrijfsmakelaars biedt complete, professionele begeleiding bij aankoop en verkoop, aanhuur en verhuur van winkels, kantoren, bedrijfspanden en beleggingsobjecten. Ook verzorgen we taxaties van bedrijfsruimte op basis van de strikte gedragscode van RICS, (Royal Institution of Chartered Surveyors), een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.