Exclusief wonen

Dynamis Exclusief

Een bijzonder huis verkopen in het topsegment vraagt om bijzondere deskundigheid, een bijzondere aanpak en een bepaald netwerk. Met meer dan 50 vestigingen (Dynamis netwerk) hebben we hiermee een landelijke dekking en dus een uitzonderlijk groot netwerk.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

''Bij ons vind je geen standaard huizen,
maar bijzondere en luxe huizen die je het gevoel
van thuis kunnen geven''.

Exclusieve woningen verkopen. Onze specialiteit!

Een luxe penthouse, een statig herenhuis of een uniek architectonisch woonhuis? Onze makelaars kennen de 'exclusieve' markt in Noord-Nederland als geen ander en komen graag kennis maken. Onze makelaars hebben grote netwerken en kennen de (soms specifieke) woonwensen van potentiële kopers. Ook als je op zoek bent naar een exclusieve woning kunnen wij he uitstekend bijstaan met onze aankoopdienst.

Verkoopadviesgesprek aanvragen

Wil jij vrijblijvend een verkoopadviesgesprek plannen? Slim!

Een makelaar zal bij je langskomen om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Daarnaast komt er altijd een gedegen verkoopadvies uit. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kun je dan nog bepalen of jij de stap wilt zetten richting verkoop van jouw woning.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement