Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Bedrijven - Taxaties

Taxaties

Of het nu gaat om een winkelpand op een A locatie, een bedrijfsverzamelgebouw met beleggingspotentie, een industriële bedrijfshal of een woning met praktijk-aan-huis. Bij het bepalen van de waarde van vastgoedobjecten moet je kunnen varen op een deskundige en objectieve taxatie. Dat is precies wat je van een taxateur van Lamberink Bedrijfsmakelaars mag verwachten. En meer dan dat.

Bedrijven - Taxaties

De meerwaarde van Lamberink Bedrijfsmakelaars

Onze gecertificeerde taxateurs verrichten niet alleen reguliere taxaties voor de bepaling van een reële opbrengst bij verhuur of verkoop van vastgoedobjecten. Wij taxeren ook in het kader van de WOZ, onteigeningen, faillissementen, balanswaarderingen, fusiebesprekingen, verzekeringen en andere doeleinden. Elke taxatie vereist – naast algemene vakkennis (ook bouwtechnisch) – gerichte deskundigheid en adequate informatie over het object, over de markt en de omgevingskenmerken.

Deskundigheid

Het uitvoeren van welke taxatie dan ook – eenvoudig of gecompliceerd – is meer dan het afvinken van een rijtje aandachtspunten. Het gaat om de juist toepassing van kennis, de interpretatie van gegevens en de verwoording daarvan in een deugdelijke rapportage.

Alleen zo krijg je een betrouwbare onderbouwing voor belangrijke beslissingen, bij het plannen van een volgende stap, en niet alleen als het gaat om bedrijfshuisvesting.

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heb je een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast je gegevens in dan nemen wij contact met je op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie