Je zakelijk vastgoed deskundig laten taxeren -  52532

Je zakelijk vastgoed deskundig laten taxeren

Voor deskundige en objectieve taxaties
Bij het bepalen van de waarde van vastgoedobjecten moet je kunnen varen op een deskundige en objectieve taxatie. Dat is precies wat je van een taxateur van Lamberink Bedrijfsmakelaars mag verwachten. En meer dan dat.

Erkende taxatierapporten
Onze taxatierapporten worden erkend door alle Nederlandse geldverstrekkers, zijn voorzien van de daarbij behorende rekenmodellen en voldoen aan de International Valuation Standards (IVS).

Vraag eenvoudig een offerte aan
Hoe complex jouw opdracht ook is, bij ons ontvang je altijd een deskundige taxatie. Vraag eenvoudig een offerte aan via het formulier op deze pagina of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Een deskundig taxatierapport aanvragen

Taxatie-aanvraag voor:
Meer informatie hierover vind je in onze privacystatement
Bedrijven-Taxaties-formulier

De meerwaarde van Lamberink Bedrijfsmakelaars

Veelzijdige taxatiediensten: meer dan verkoop en verhuur
Onze gecertificeerde taxateurs verrichten niet alleen reguliere taxaties voor de bepaling van een reële opbrengst bij verhuur of verkoop van vastgoedobjecten. Wij taxeren ook in het kader van de WOZ, onteigeningen, faillissementen, balanswaarderingen, fusiebesprekingen, verzekeringen en andere doeleinden.

Deskundigheid en objectinformatie
Elke taxatie vereist – naast algemene vakkennis (ook bouwtechnisch) – gerichte deskundigheid en adequate informatie over het object, over de markt en de omgevingskenmerken.

Bedrijven-Taxaties-formulier

Deskundigheid

Taxatie: meer dan een checklist
Het uitvoeren van welke taxatie dan ook – eenvoudig of gecompliceerd – is meer dan het afvinken van een rijtje aandachtspunten. Het gaat om de juist toepassing van kennis, de interpretatie van gegevens en de verwoording daarvan in een deugdelijke rapportage.

Betrouwbare onderbouwing
Alleen zo krijg je een betrouwbare onderbouwing voor belangrijke beslissingen, bij het plannen van een volgende stap, en niet alleen als het gaat om bedrijfshuisvesting.

Neem vrijblijvend contact op met uw bedrijfsmakelaar

Heb je een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl | Telefoonnummer: 0592 338420

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …