Uw zakelijk vastgoed deskundig laten taxeren -  52532

Uw zakelijk vastgoed deskundig laten taxeren

Bij het bepalen van de waarde van vastgoedobjecten moet u kunnen varen op een deskundige en objectieve taxatie. Dat is precies wat u van een taxateur van Lamberink Bedrijfsmakelaars mag verwachten. En meer dan dat.

Onze taxatierapporten worden erkend door alle Nederlandse geldverstrekkers, zijn voorzien van de daarbij behorende rekenmodellen en voldoen aan de International Valuation Standards (IVS). Hoe complex uw opdracht ook is, bij ons ontvangt u altijd een deskundige taxatie. Vraag eenvoudig een offerte aan via het formulier op deze pagina of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder

Een deskundig taxatierapport aanvragen

Taxatie-aanvraag voor:
Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement
Bedrijven-Taxaties-formulier

De meerwaarde van Lamberink Bedrijfsmakelaars

Onze gecertificeerde taxateurs verrichten niet alleen reguliere taxaties voor de bepaling van een reële opbrengst bij verhuur of verkoop van vastgoedobjecten. Wij taxeren ook in het kader van de WOZ, onteigeningen, faillissementen, balanswaarderingen, fusiebesprekingen, verzekeringen en andere doeleinden. Elke taxatie vereist – naast algemene vakkennis (ook bouwtechnisch) – gerichte deskundigheid en adequate informatie over het object, over de markt en de omgevingskenmerken.

Bedrijven-Taxaties-formulier

Deskundigheid

Het uitvoeren van welke taxatie dan ook – eenvoudig of gecompliceerd – is meer dan het afvinken van een rijtje aandachtspunten. Het gaat om de juist toepassing van kennis, de interpretatie van gegevens en de verwoording daarvan in een deugdelijke rapportage.

Alleen zo krijgt u een betrouwbare onderbouwing voor belangrijke beslissingen, bij het plannen van een volgende stap, en niet alleen als het gaat om bedrijfshuisvesting.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie