Jouw specialist voor de juiste hypotheek -  38251

Jouw specialist voor de juiste hypotheek

Bij het kopen van een nieuwe woning, het verbouwen of verduurzamen van je huis, komen er veel financiële vragen op je af. Onze financieel adviseurs helpen je graag met het beantwoorden van alle financiële vragen. Ook met vragen over een overbruggingshypotheek of het opnemen van jouw overwaarde ben je bij Lamberink Financieel Adviseurs aan het juiste adres.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos, dus kom langs op één van onze vestigingen. Onze adviseurs maken graag tijd voor je!

Plan een kosteloos oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze privacystatement

Eerste gesprek is kosteloos

Onafhankelijk advies

Meer dan 30 geldverstrekkers

3 stappen naar de juiste hypotheek

Hypotheken

Stap 1: Inventarisatie

Nog geen woning gekocht? Dan krijg je eerst een voorlopig hypotheekadvies. Tijdens een oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar wat je zou kunnen lenen, wat verstandig is en welke hypotheekvormen bij je passen. Na dit gesprek weet je meteen in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken.

Hypotheken

Stap 2: Hypotheekadvies

Heb je een woning gevonden en is je bod is aanvaard? Gefeliciteerd! Als alles omtrent de hypotheek naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best bij je past, welke voorwaarden en tarieven er acceptabel zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de bank naar keuze. Ook regelen we dat je nieuwe woning wordt getaxeerd door een taxateur naar keuze

Hypotheken

Stap 3: Afsluiten

Ben je akkoord met het renteaanbod en hebben we het taxatierapport ontvangen? Dan komen we nogmaals bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alles klopt en de benodigde documenten compleet zijn, stuurt de hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Binnen een aantal dagen ontvang je van de geldverstrekker een definitief akkoord en is je hypotheek geregeld. Vervolgens zorgen wij voor de bankgarantie, zodat jij je je kunt focussen op je nieuwe woning!

Hypotheken

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Al onze hypotheekadviseurs zijn Erkend Hypothecair Planners en Adviseurs en kunnen daarom onafhankelijk adviseren wat bij jouw situatie past. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Plan een kosteloos oriëntatiegesprek!

Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen naar:

  • hoeveel je ongeveer kunt lenen
  • welke hypotheekvorm het beste bij je past
  • tegen welke rentes je zou kunnen lenen
  • wat je maandlasten ongeveer worden
  • wat de mogelijke vervolgstappen zijn.

Na dit gesprek weet je meteen wat je mogelijkheden zijn en of je al actie kunt ondernemen.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze privacystatement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie