Groningen

Omschrijving

Op zoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Groningen? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je op zoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Westerkade 1 9718 AN Groningen
oval
Telefoon 050-3672020
Email groningen@lamberink.nl
KVK 04056463
Makelaar in Groningen en omstreken.

Makelaar in Groningen

Lamberink makelaars Groningen is een laagdrempelig kantoor waar de klant centraal staat. Onze specialisten, zelf ook wonend in Groningen, staan hier voor jou klaar om je goed te informeren over het wonen en werken in de stad. Met onze expertise én rekening houdend met jouw wensen, zorgen we voor een optimaal resultaat!

Ons kantoor vind je in het centrum. Loop gerust eens binnen of bel voor de mogelijkheden naar onze makelaardij in Groningen.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Actueel aanbod in Groningen en omstreken

Goeman Borgesiuslaan 107, 9722 RE, Groningen
Goeman Borgesiuslaan 107, 9722 RE, Groningen
Goeman Borgesiuslaan 107, 9722 RE, Groningen
Goeman Borgesiuslaan 107, 9722 RE, Groningen
Bekijk alle afbeeldingen
Goeman Borgesiuslaan 107
9722 RE, Groningen
 • 82 m²
 • 4
€ 279.000 k.k.
Helperzoom 185, 9722 BL, Groningen
Helperzoom 185, 9722 BL, Groningen
Helperzoom 185, 9722 BL, Groningen
Helperzoom 185, 9722 BL, Groningen
Bekijk alle afbeeldingen
Helperzoom 185
9722 BL, Groningen
 • 78 m²
 • 3
€ 225.000 k.k.
Bremstraat 11, 9741 EA, Groningen
Bremstraat 11, 9741 EA, Groningen
Bremstraat 11, 9741 EA, Groningen
Bremstraat 11, 9741 EA, Groningen
Bekijk alle afbeeldingen
Bremstraat 11
9741 EA, Groningen
 • 93 m²
 • 4
€ 325.000 k.k.

Wat wij aanbieden

Lamberink Groningen is meer dan alleen een makelaardij voor woningen. Zo bieden we uitstekende diensten aan op het gebied van hypotheken en verzekeringen, taxaties, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en natuurlijk wonen. Plan een afspraak met één van onze specialisten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Groningen

Woning verkopen in Groningen

Ons team gaat tot het uiterste om het beste uit de verkoop van jouw woning te halen. Onze verkoopmakelaars maken onder andere gebruik van het uitgekiende Lamberink Verkoop-Zeker-Plan. Dankzij ons grote zoekersbestand zijn potentiële kopers al vroeg in beeld. Schakel onze verkoopmakelaars uit Groningen in om ook jouw woning optimaal in de markt te zetten.

Huis kopen in en rond Groningen

Ben je toe aan een nieuwe woning? Of ben je een starter en zoek je naar een eerste koopwoning in Groningen? Dan is het inschakelen van een aankoopmakelaar een goed idee. Onze specialisten voorzien je van waardevol advies tijdens de huizenjacht. Daarnaast kun je rekenen op assistentie tijdens het gehele proces. Dankzij de expertise van Lamberink kom je niet voor verrassingen te staan. Toch liever huren? Wij onderzoeken graag met jou de mogelijkheden voor huurwoningen in Groningen.

De voordelen

 • Wensen inventariseren
 • Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis met team Groningen

Joyce Matthijs Joyce Matthijs
Joyce Matthijs Joyce Matthijs

Assistent Financieel Adviseur

Anita Timmer Anita Timmer
Anita Timmer Anita Timmer

Nieuwbouwspecialist

Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT
Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Wendy Visscher Wendy Visscher
Wendy Visscher Wendy Visscher

Vastgoedadviseur Wonen

Jo Klamer Jo Klamer
Jo Klamer Jo Klamer

Erkend Financieel Adviseur

Groningen

Partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen.

Lamberink maakt er werk van!

Metropool van het Noorden is de stad Groningen, de vestigingsplaats van Lamberink.

Metropool van het Noorden

Groningen is een levendige stad die barst van de creativiteit. Dit is meteen te zien aan het Forum en het Groninger museum. Maar ook in de zijstraatjes is de creativiteit van de inwoners te zien. Van bijzondere cafeetjes, tot prachtige Street art.

De stad is door de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool een echte studentenstad. Dit zorgt voor een unieke combinatie van historische en moderne gebouwen. Zo vind je in Groningen het historische Academiegebouw uit 1909. Maar ook de Energie Academy, een gebouw dat volledig energieneutraal is. Natuurlijk kennen we Groningen ook van de Martinitoren, d’Olle Grieze voor de stadjers, die te beklimmen is en zorgt voor een prachtig uitzicht over de stad.

In Groningen kun je heerlijk winkelen. De grote ketens vind je onder meer in de Herestraat en op de Vismarkt. In de kleine zijstraatjes zijn veel boetiekjes en andere kleine winkeltjes te vinden. Als je in Groningen uit eten gaat, kun je een wereldreis maken, elke keuken is hier wel te vinden. Hou je meer van rust, dan heeft de provincie ook uitgestrekte weilanden en prachtige kleine dorpen.

De stad beschikt over een van de mooiste treinstations van Nederland. Dankzij het openbaar vervoer kunt je gemakkelijk naar alle grote plaatsen in Nederland reizen. Ook is Groningen met de auto goed bereikbaar, via zowel de A7 als de A28 rij je gemakkelijk de stad binnen.

Groningen

Bezoek ons in Groningen

Wij zijn gevestigd in de buurt Westerhaven, op loopafstand van een ruime parkeergarage en het stadscentrum. Ons team verwelkomt jou graag voor een vrijblijvend gesprek en kop koffie. Bij Lamberink vinden we het belangrijk dat je een goed en persoonlijk advies krijgt. Daarom kun je vertrouwen op onze adviseurs en makelaars in Groningen. Stap gerust eens binnen!