Huurwoningen Groningen

Huurwoningen Groningen

11.10 Woning huren Groningen

Huis huren Groningen

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een huurhuis in Groningen. Een bruisende stad, met talloze musea, restaurants en leuke winkels, kortom Groningen heeft het allemaal. Met meer dan 35 jaar ervaring op de woningmarkt weten wij als geen ander waar we op moeten letten tijdens de zoektocht naar uw huurwoning in Groningen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en komen we samen tot uw droomhuis.

11.10 Woning huren Groningen

Huurwoningen in Groningen

Groningen heeft veel te bieden. Of u nu op zoek bent naar een appartement huren in Groningen, studio huur in Groningen of kamers huren in Groningen, Alles is mogelijk.

Bij Lamberink helpen we u graag als huurmakelaar groningen. Samen gaan we kijken wat beschikbaar is voor uw budget, woonwensen en ligging. Want al deze factoren zijn ontzettend belangrijk. Heeft u nog geen idee in welke wijk u wilt gaan wonen? Dan kijken we samen naar de buurtstatistieken. Hierbij kunt u denken aan de leeftijd van de buurtbewoners en de huishoudens samenstelling.

Daarbij is het belangrijk dat u van tevoren weet wat uw woonwensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het woonoppervlak, tuin, aantal slaapkamers en natuurlijk de voorzieningen in de buurt. Als u dit inzichtelijk hebt kunnen we beter kijken naar huurwoningen die voldoen aan uw wensen. Zij kunnen je ook uitgebreid advies over de mogelijkheden voor een huis kopen in Groningen.

Landelijk (Dynamis) netwerk

Grote database met huurwoningen

Uitgebreid marketingpakket

De service van Lamberink

We snappen dat u het prettig vindt als u van tevoren weet hoe het proces van een huis huren in zijn werk gaat. Bij Lamberink gaat dit heel eenvoudig mits u aan bepaalde eisen voldoet. Wilt u in aanmerking komen voor een Huurhuis in Groningen? Dan moet u aan de volgende eisen voldoen: nette maandinkomen van minimaal driemaal de huur, minimaal 18 jaar en geen BKR-registratie. Voldoet u aan deze drie eisen? Dan kunnen we gaan bezichtigen.

Samen met u maken we een afspraak om de gewenste huurwoningen in Groningen te gaan bekijken. Wij vinden het in ieder geval heel erg belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie hebt over uw toekomstige huurhuis in Groningen. Daarom krijgt u van ons een kostenoverzicht en de voorwaarden van de huurovereenkomst. Lees deze altijd even rustig door. Bent u helemaal enthousiast over de woning? Dan vragen wij toestemming van de verhuurder en vindt er een screening plaats. Als dit succesvol is afgerond dan is het tijd om het huurcontract te ondertekenen. Gefeliciteerd! U hebt een huurhuis in Groningen. Op zoek naar een kantoor in Groningen of vastgoedbeheer in Groningen? Ook dan bent u bij Lamberink aan het juiste adres.

11.10 Woning huren Groningen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Groningen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

Zoekopdracht plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie