11.10 Woning huren Groningen

Huis huren Groningen

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een huurhuis in Groningen. Een bruisende stad, met talloze musea, restaurants en leuke winkels, kortom Groningen heeft het allemaal.

Met meer dan 35 jaar ervaring op de woningmarkt weten wij als geen ander waar we op moeten letten tijdens de zoektocht naar uw huurwoning in Groningen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en komen we samen tot jouw droomhuis. Voor een koopwoning in Groningen kunt u ook bij ons terecht.

11.10 Woning huren Groningen

Huurwoningen in Groningen

Groningen heeft veel te bieden. Of je nu op zoek bent naar een appartement huren in Groningen, studio huur in Groningen of kamers huren in Groningen, Alles is mogelijk.

Bij Lamberink helpen we je graag als huurmakelaar groningen. Samen gaan we kijken wat beschikbaar is voor jouw budget, woonwensen en ligging. Want al deze factoren zijn ontzettend belangrijk. Heb jij nog geen idee in welke wijk je wilt gaan wonen? Dan kijken we samen naar de buurtstatistieken. Hierbij kun je denken aan de leeftijd van de buurtbewoners en de huishoudens samenstelling.

Daarbij is het belangrijk dat je van tevoren weet wat jouw woonwensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het woonoppervlak, tuin, aantal slaapkamers en natuurlijk de voorzieningen in de buurt. Als je dit inzichtelijk hebt kunnen we beter kijken naar huurwoningen die voldoen aan jouw wensen.

Actueel aanbod in Groningen en omstreken

A. Jacobsstraat 149, 9728 MG, Groningen
A. Jacobsstraat 149, 9728 MG, Groningen
A. Jacobsstraat 149, 9728 MG, Groningen
A. Jacobsstraat 149, 9728 MG, Groningen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
A. Jacobsstraat 149
9728 MG, Groningen
  • 115 m²
  • 3
€ 1.195 p.m.
M.K. Gandhiplein 128, 9728 TJ, Groningen
M.K. Gandhiplein 128, 9728 TJ, Groningen
Bekijk alle afbeeldingen
Verhuurd
M.K. Gandhiplein 128
9728 TJ, Groningen
  • 90 m²
  • 3
Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met huurwoningen
Uitgebreid marketingpakket

De service van Lamberink

We snappen dat je het prettig vindt als je van tevoren weet hoe het proces van een huis huren in zijn werk gaat. Bij Lamberink gaat dit heel eenvoudig mits je aan bepaalde eisen voldoet. Wil jij in aanmerking komen voor een Huurhuis in Groningen? Dan moet je aan de volgende eisen voldoen: netto maandinkomen van minimaal driemaal de huur, minimaal 18 jaar en geen BKR-registratie. Voldoe je aan deze drie eisen? Dan kunnen we gaan bezichtigen.

Samen met jou maken we een afspraak om de gewenste huurwoningen in Groningen te gaan bekijken. Wij vinden het in ieder geval heel erg belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie hebt over jouw toekomstige huurhuis in Groningen. Daarom krijg je van ons een kostenoverzicht en de voorwaarden van de huurovereenkomst. Lees deze altijd even rustig door. Ben je helemaal enthousiast over de woning? Dan vragen wij toestemming van de verhuurder en vindt er een screening plaats. Als dit succesvol is afgerond dan is het tijd om het huurcontract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je hebt een huurhuis in Groningen. Op zoek naar een kantoor in Groningen of vastgoedbeheer in Groningen? Ook dan ben je bij Lamberink aan het juiste adres.

Maak kennis met team Groningen

Jo Klamer Jo Klamer
Jo Klamer Jo Klamer

Erkend Financieel Adviseur

11.10 Woning huren Groningen

Openingstijden Lamberink makelaars en hypotheekadviseurs Groningen

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Groningen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Jouw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden je op de hoogte van het laatste aanbod.