Een startershypotheek afsluiten

Een startershypotheek afsluiten

Hypotheekadvies voor starters

Als starter een woning kopen kan veel vragen oproepen.
Lamberink voorziet jou graag van een goed hypotheekadvies, waarbij er ook wordt gekeken naar jouw wensen, doelstellingen en toekomstige levensfasen. We geven helder en duidelijk advies.

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen?
Plan daarvoor nu een afspraak met een van ons erkend financieel adviseurs of erkend hypothecair planner. Dit kan zowel online als bij ons op kantoor. Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden.

Zodra jouw bod op een woning is geaccepteerd is de keuze aan jou of je ook het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

Veel voorkomende vragen bij starters

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten bij een hypotheek?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

In 3 stappen een startershypotheek afsluiten

Hypotheek Startershypotheek
Volgende: Hypotheekadvies
Hypotheek Startershypotheek
Hypotheek Startershypotheek
Volgende: Hypotheek afsluiten
Hypotheek Startershypotheek
Hypotheek Startershypotheek
Volgende: Vrijblijvend kennismaken
Hypotheek Startershypotheek

Vrijblijvend kennismaken

Omdat elke situatie anders is, maken wij graag eerst kennis. Wij horen graag wat jij belangrijk vindt. Dit kan zowel bij ons op kantoor als via videobellen. In dit eerste gesprek kijken we naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past, vrijblijvend en kosteloos. Zo weet je meteen in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken.

Volgende: Vrijblijvend kennismaken

Hypotheekadvies

Je hebt een woning gekocht, gefeliciteerd! Nu kunnen we aan de slag met het hypotheekadvies. We gaan voor jou op zoek naar de best passende hypotheekvorm, geldverstrekker en rentetarieven. Hierdoor past de nieuwe hypotheek ook bij jouw persoonlijke situatie. Na dit advies zullen wij het renteaanbod (hypotheekofferte) voor je aanvragen bij de geldverstrekker. Ook zullen wij je helpen met het verzamelen van alle documenten die nodig zijn bij de hypotheekaanvraag.

Volgende: Vrijblijvend kennismaken

Hypotheek afsluiten

Wij hebben jouw rente aanbod ontvangen. Ook hebben we alle overige benodigde documenten van je ontvangen. Graag spreken we nu met je af om alles door te nemen en te ondertekenen. Nu kunnen we alles voor je insturen naar de geldverstrekker. Na een positieve beoordeling door de geldverstrekker is de hypotheek geregeld. Veel plezier met jouw eerste woning!

Volgende: Vrijblijvend kennismaken

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wij geven onafhankelijk en betrouwbaar advies op maat. Ongeacht de situatie en in elke fase van het leven.
Benieuwd naar jouw financiële situatie? Laat hier jouw gegevens achter dan nemen wij vrijblijvend contact op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt je in onze privacy statement