Drachten

Markt 2
9203 AA Drachten
Bekijk route
makelaar in Drachten

Makelaar in Drachten

Als makelaar in Drachten hebben wij veel kennis van de lokale markt. Lamberink Makelaars ligt gelegen in het kloppende hart van de stad in gemeente Smallingerland. Niet alleen in Drachten, ook in de omgeving zet u ons in als uw betrokken makelaar. Bij Lamberink staat u op nummer één!

Wij zijn een allround makelaardij. Schakel ons in als uw aankoopmakelaar, taxateur, verkoopmakelaar of uw bedrijfsmakelaar. Wij hebben kennis van de lokale markt, zijn persoonlijk en betrokken. Met jarenlange ervaring als makelaar in Drachten en omgeving weten wij als geen ander hoe wij u kunnen helpen!

Een makelaar in Drachten inschakelen

Als uw makelaar schakelt u ons in voor het volgende:

  • Als verkoopmakelaar. Een huis in Drachten goed verkopen vraagt namelijk om een unieke verkoopstrategie, gecombineerd met een uitgebreid promotiepakket. Op deze manier krijgen wij het best mogelijke bod op tafel.
  • Als aankoopmakelaar in Drachten. Met Lamberink als aankoopmakelaar bespaart u zowel tijd, zorgen en geld. Omdat wij de woningmarkt en onderhandelingstactieken kennen, realiseren wij doorgaans een veel lagere aankoopprijs dan kopers op hun eigen houtje zouden doen.
  • Uw woning of bedrijfspand laten taxeren. Als uw taxateur in Drachten leveren wij in korte tijd onderbouwde rapporten, tegen redelijke tarieven. Wij zijn lid van de NVM, ingeschreven in de registers van de NRVT en de RICS. Onze rapporten voldoen aan de officiële eisen van de geldverstrekkers en de Nationale Hypotheekgarantie.
  • Als uw bedrijfsmakelaar in Drachten. Wij van Lamberink Bedrijfsmakelaars kunnen wij u helpen met de verkoop, verhuur, aankoop of taxatie van uw bedrijfspand.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten!

voordelen Lamberink makelaars Drachten

De voordelen van Lamberink Makelaars

We beschikken over een groot regionaal netwerk. In de provincie Friesland hebben we namelijk vijf vestigingen. Inmiddels behoren we tot de top 10 best verkopende fullservice makelaars in Nederland, gebleken uit onderzoek van Vastgoed Actueel.

Onze expertise ziet u terug op Funda. Klanten beoordelen ons als verkoopmakelaar gemiddeld met een 8,7 en als aankoopmakelaar met een 10. U krijgt bij ons tevens een gratis rechtsbijstandverzekering. Voor het geval dat u onverhoopt een geschil krijgt met de koper, bieden wij u als verkoper juridische bijstand. Bovendien werken we op basis van no cure no pay.

Wanneer u tussen ons huidige woningaanbod in Drachten geen geschikte woning ziet, kunt u een gratis zoekopdracht plaatsen en dagelijks het nieuwste woningaanbod in uw inbox verwachten!

makelaar in uw regio

Makelaardij in uw regio

Woont of zoekt u in een andere regio? Als makelaar in Friesland beschikken we over kantoren in de volgende plaatsen:

Kies voor Lamberink Makelaars Drachten als uw persoonlijke makelaardij

Wij begrijpen dat uw woning verkopen of een woning kopen een grote stap is. Daarom vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor aan Markt 2 in Drachten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 749 000 en per e-mail op drachten@lamberink.nl.

Profiteer van de deskundige en persoonlijke aanpak van Lamberink Makelaars Drachten!

Neem contact op
Drachten

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Drachten.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie