Makelaar Drachten

Omschrijving

Opzoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Drachten? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je opzoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Markt 2 9203 AA Drachten
oval
Telefoon 0512 749 000
Email drachten@lamberink.nl
KVK 1087337
Lokale makelaar in Drachten centrum

Lokale makelaar in Drachten

Lamberink makelaars Drachten houdt zich bezig met de vele verschillende facetten van vastgoed. Of het nu gaat om de verkoop van je huis, het kopen van een huis of het regelen van een passende hypotheek of verzekering. Lamberink is er voor je op het moment dat je één van de belangrijkste beslissingen in je leven maakt. Ook voor verhuur en bedrijfsvastgoed ben je op het juiste adres. Onze aanpak werkt! Maak kennis met het team van Lamberink Makelaars Drachten.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Bekijk ons actuele aanbod

Kennemerland 28, 9405 LJ, Assen
Kennemerland 28, 9405 LJ, Assen
Kennemerland 28, 9405 LJ, Assen
Kennemerland 28, 9405 LJ, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Kennemerland 28
9405 LJ, Assen
 • 113 m²
 • 4
€ 300.000 k.k.
Het Sticht 30 C, 9405 NP, Assen
Het Sticht 30 C, 9405 NP, Assen
Het Sticht 30 C, 9405 NP, Assen
Het Sticht 30 C, 9405 NP, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Het Sticht 30 C
9405 NP, Assen
 • 60 m²
€ 119.500 k.k. / € 725 p.m.
De Vechte, Hardenberg
De Vechte, Hardenberg
De Vechte, Hardenberg
De Vechte, Hardenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
De Vechte
7772 XM, Hardenberg
 • 110 m² - 110 m²
€ 354.500 - € 377.500 v.o.n.

Veel diensten, één kantoor

De medewerkers van Lamberink Makelaars Drachten vertellen je in een vrijblijvend gesprek en onder het genot van een kop koffie of thee welke diensten wij aanbieden. Zo ervaar je meteen het gemak van alles onder één dak. In deze drukke tijden kan dit jou veel tijd besparen. Heb je bijvoorbeeld interesse in de aankoop van een nieuwe woning? Dan kun je dankzij de korte lijnen met Lamberink Financieel Adviseurs meteen inzicht krijgen in de financiële mogelijkheden. Maak snel een afspraak, onze experts informeren u graag.

Zet jouw huis bij Lamberink Makelaars Drachten in de verkoop

Huis te koop bij Lamberink

De nodige kennis en skills zijn vereist om tot het best haalbare resultaat te komen bij de verkoop van jouw huis in de huidige woningmarkt. Deze deskundigheid vindt je bij de Lamberink verkoopmakelaars van Drachten. Om jouw huis goed in de verkoop te zetten is vakmanschap en een uitgebreid netwerk essentieel. Ons grote zoekersbestand brengt jouw woning al snel in beeld bij potentiële kopers. Krijg meer voor elkaar met onze verkoopmakelaar.

Aankoopmakelaar in Drachten

De huizenprijzen zijn hoog en de woningen zijn schaars. Dit maakt het lastig om in de huidige markt een woning te vinden. Wanneer je dan toch dat ene pareltje op het oog hebt, wil je niet naast het net vissen. Vergroot de kans om jouw droomhuis te kopen, met onze aankoopmakelaar in Drachten. Ons ervaren team ondersteunt je tijdens de bezichtiging door je advies te geven over de staat van de woning. Klaar om te kopen? Wij onderhandelen voor jou met de verkopende makelaar. Maak gebruik van de bekwaamheid van een aankoopmakelaar van Lamberink.

De voordelen

 • Wensen inventariseren
 • Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis met team Drachten

Maaike de Swart Maaike de Swart
Maaike de Swart Maaike de Swart

Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner

Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT
Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Thekla Baron RM RT Thekla Baron RM RT
Thekla Baron RM RT Thekla Baron RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Drachten

Partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen.

Lamberink maakt er werk van!

Drachten

Het dorp Drachten

Drachten is één van de grotere plaatsen in de provincie Friesland. Toch heeft het dorp nooit stadsrechten gekregen. Qua grootte, werkgelegenheid en openbare voorzieningen zou men Drachten toch zeker wel als een stad kunnen beschouwen.

Het dorp beschikt over zowel cultuur, horeca als volop winkelmogelijkheden. In het centrum bevindt zich schouwburg De Lawei. Hier kun je genieten van prachtige voorstellingen, maar ook heerlijk lunchen en dineren in het naastgelegen restaurant. Drachten beschikt daarnaast over een bioscoop en ook de horeca is goed vertegenwoordigd. Aan De Kaden zijn vele verschillende restaurants, bars en cafés te bezoeken. De Kaden is tevens het begin van het winkelgebied van het dorp.

Drachten is de plek waar het voortgezet onderwijs voor de regio Zuidoost-Friesland samenkomt. Het dorp beschikt over meerdere scholen voor middelbaar beroeps -, voortgezet - en speciaal onderwijs. Ook voor sportliefhebbers biedt het dorp de nodige voorzieningen met meerdere verenigingen.

Dankzij de goede ligging aan de A7 en de N31 zijn Heerenveen, Groningen en Leeuwarden uitstekend bereikbaar.

Onze makelaars zijn door en door bekend in Drachten

Onze makelaars zijn bekend in Drachten

Onze makelaardij ligt dichtbij de hoofdstraat van Drachten. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt, waardoor je gemakkelijk een bezoek kunt brengen aan ons kantoor. Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wil je gebruikmaken van één van onze diensten? Maak dan kennis met ons betrokken team dat jou graag meer vertelt over de mogelijkheden, de lokale woningmarkt en de voorzieningen van de Friese woonplaats. Als makelaar in Drachten verwelkomen wij je graag.