9.03 Huis te koop Drachten

Huis te koop in Drachten

Bent u op zoek naar een huis te koop in Drachten? Bij Lamberink Makelaars hebben we een ruim aanbod aan huizen te koop in Drachten en omstreken. Of u nu op zoek bent naar een koopwoning, een appartement of een nieuwbouwhuis: we hebben vast wat u zoekt.

9.03 Huis te koop Drachten

Aanbod huizen te koop in Drachten

We hebben een divers aanbod aan huizen te koop in Drachten, zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten huizen, van ruime herenhuizen tot compacte appartementen. En hebben we nu even niets wat aan uw wensen voldoet, geen probleem. Laat het ons weten, dan houden we u op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

Daarnaast hebben we ook regelmatig nieuwe appartementen te koop in Drachten. Bent u op zoek naar een nieuw appartement in Drachten? Neem gerust contact met ons op, dan houden we u op de hoogte van ons aanbod.

Koopwoningen in Drachten

Eendekroos 58, 9207 DT, Drachten
Eendekroos 58, 9207 DT, Drachten
Eendekroos 58, 9207 DT, Drachten
Open huis
Eendekroos 58
9207 DT, Drachten
  • 117 m²
  • 4
€ 465.000 k.k.
Raadhuisplein 8, 9203 EB, Drachten
Raadhuisplein 8, 9203 EB, Drachten
Raadhuisplein 8, 9203 EB, Drachten
Open huis
Raadhuisplein 8
9203 EB, Drachten
  • 127 m²
  • 3
€ 400.000 k.k.
Raadhuisplein 38, 9203 EB, Drachten
Raadhuisplein 38, 9203 EB, Drachten
Raadhuisplein 38, 9203 EB, Drachten
Verkocht onder voorbehoud
Raadhuisplein 38
9203 EB, Drachten
  • 93 m²
  • 3
€ 329.000 k.k.
9.03 Huis te koop Drachten

Wonen in Drachten?
Een prima keuze

Drachten is een leuke stad in Friesland, gelegen in het noorden van Nederland. Het is een populaire woonplaats voor jonge gezinnen vanwege de goede voorzieningen, zoals scholen en winkels.

Er is ook genoeg te doen in de stad, zoals het bezoeken van het museum of het wandelen langs het water. Drachten heeft ook een aantal mooie parken, zoals het Jister en het Het Drait, waar u heerlijk kunt wandelen of picknicken. Kortom, Drachten is een leuke en gezellige plaats om te wonen!

Landelijk (Dynamis) netwerk
Grote database met zoekers
Uitgebreid marketingpakket
9.03 Huis te koop Drachten

Uw wensen staan centraal

Bij Lamberink Makelaars helpen we u niet alleen bij het vinden van het perfecte huis te koop in Drachten. We begeleiden u ook graag bij het hele proces, van begin tot eind. Zo helpen we u bij het maken van een weloverwogen keuze, het onderhandelen over de koopvoorwaarden en het opstellen van een koopcontract.

Daarnaast bieden we ook diverse aanvullende diensten, zoals het verzorgen van financiering. In Friesland, Drenthe en Overijssel beschikken wij over eigen onafhankelijke hypotheekadviseurs die werken onder de naam Lamberink Financieel Adviseurs.

In Groningen werken we samen met De Hypotheekshop. Net als Lamberink Financieel Adviseurs is ook De Hypotheekshop onafhankelijk en bemiddelen zij ook voor alle belangrijke geldverstrekkers. Zo kunt u zich volledig focussen op het kopen van uw droomhuis, terwijl wij ons bezighouden met de zaken eromheen.

9.03 Huis te koop Drachten

Kies voor Lamberink als het om een huis in Drachten gaat

Ons team bestaat uit ervaren en professionele makelaars, die alles weten van de huizenmarkt in Drachten. Ze hebben allemaal een achtergrond in de vastgoedbranche en weten precies wat er nodig is om een geslaagde kooptransactie te behalen. Ze staan altijd voor u klaar om al u vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het ideale huis te koop in Drachten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons kantoor in Drachten en u te mogen helpen bij het vinden van uw droomhuis.

9.03 Huis te koop Drachten

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Drachten.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie