35351

OVER LAMBERINK MAKELAARS & ADVISEURS

Historie

Lamberink Makelaars & Adviseurs is een familiebedrijf. In 1988 opende Harry Lamberink de eerste makelaardij in Assen. Tien jaar later volgt een tweede kantoor in Hardenberg. Anno 2019 telt het bedrijf acht vestigingen in Noord-Nederland. Twee broers, Arjan en Meindert Lamberink, zijn binnen het bedrijf werkzaam op het gebied van nieuwbouw. En in 2011 is ook de tweede generatie, zoon Evert Lamberink, het kantoor komen versterken. Wat u van ons kan verwachten: oog voor de klant achter het pand, een goede werksfeer, waarde hechten aan langetermijnrelaties en geen negen-tot-vijfmentaliteit.

De makelaar van Noord-Nederland

Tien jaar na de opening van het kantoor in Assen volgt een tweede kantoor in Hardenberg. In 2005 opent de makelaardij in Zuidlaren de deuren. In 2006 wordt samen met mede-firmant Pieter Rozema een vestiging in Groningen geopend. Daarna volgden nieuwe vestigingen in Rolde (2012) en Emmen (2013). In 2017 is opnieuw met Pieter Rozema een kantoor in Appingedam geopend. Inmiddels is Lamberink Makelaars & Adviseurs thuis in heel Noord-Nederland, van de Waddenzee tot in het Vechtdal bij Hardenberg.

4977

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Met een team van 65 betrokken medewerkers bieden wij volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, verzekeringen en financieringen.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.