Landelijk gelegen vrijstaande woningen

Landelijk gelegen vrijstaande woningen

Specialisten in landelijk wonen

Buitenstate

Lamberink en Buitenstate, specialisten in Landelijk Wonen

Landelijk Wonen is een belangrijk specialisme van Lamberink Makelaars & Adviseurs. Daarom zijn wij naast NVM makelaar en partner in Dynamis ook aangesloten bij Buitenstate: een samenwerkingsverband van 45 makelaarskantoren verspreid over Nederland, die gespecialiseerd zijn in het ‘buiten wonen’.

Het predicaat Buitenstate-makelaar wordt toegekend aan makelaarskantoren die aantoonbaar veel ervaring en expertise hebben in het segment landelijk wonen.

Grootste aanbod woonboerderijen van Nederland

Hoewel we een allround makelaarskantoor zijn dat alle segmenten bedient, zijn de makelaars van Lamberink, behalve in de steden en dorpen, ook thuis op het platteland van het Noorden. We hebben daarom veel ervaring met de verkoop van woonboerderijen in het buitengebied. Woonboerderijen in verschillende stijlen en in een zeer gevarieerd landschap. Van de vergezichten op het Groninger hogeland, de door bossen en heidevelden omgeven esgronden van Drenthe tot het prachtige coulisselandschap van het Overijsselse Vechtdal. Met Buitenstate kunnen we verkopers van woonboerderijen en andere buitenhuizen nog beter van dienst zijn.

Behalve ons eigen netwerk in het Noorden (10 vestigingen) beschikken we met Buitenstate ook over een landelijke database van ingeschreven zoekers en een website (buitenstate.nl) met het grootste aanbod woonboerderijen van Nederland en een marketingpakket dat helemaal gericht is op het landelijk wonen.

Bekijk ons Landelijk Wonen aanbod >

Buitenstate

Waarin onderscheidt zich Buitenstate?

  • Kennis, ervaring en netwerk in het segment landelijk wonen
  • Hogere verkoopprijs van gemiddeld 17.000 euro dan bij andere makelaars
  • Landelijke database met ruim 20.000 ingeschreven zoekers
  • Website buitenstate.nl met meer dan 15.000 unieke bezoekers per maand
  • Landelijk magazine, Buitenstate Excellent en uitgekiend marketingpakket
Buitenstate

Wanneer heeft u een Buitenstate?

Als uw woonboerderij, villa, landhuis of ander buitenhuis aan minimaal 3 van de volgende 4 voorwaarden voldoet:

  • Vrij gelegen
  • Buiten de bebouwde kom
  • Minimaal 1.000 m2 perceelsopervlakte
  • Beleving van rust en ruimte
Buitenstate

Buitenstate Magazine

Het Buitenstate Magazine komt jaarlijks uit en staat boordevol interessante reportages over landelijk wonen. Ook is hierin te zien welke buitengewone Buitenstates momenteel te koop zijn. U vindt er prachtige villa's, sfeervolle woonboerderijen en exclusieve landgoederen....

Bekijk hier het magazine

Buitenstate verkopen of juist een Buitenstate kopen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement