Omschrijving

Opzoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Emmen? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je opzoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Hoofdstraat 150 7811 EW Emmen
oval
Telefoon 0591-653355
Email emmen@lamberink.nl
KVK 04056463
Emmen

Deskundige makelaar in Emmen

Actief, geïnteresseerd en deskundig. Deze woorden zijn van toepassing op de medewerkers van Lamberink Makelaars Emmen. Zijn dit kenmerken waar jij naar op zoek bent in een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxatie in Emmen of hypotheekadviseur in Emmen? Kies dan voor Lamberink. Wij garanderen een totale dienstverlening waarbij wij deze kernwaarden in acht nemen. Als nummer 1 makelaardij van het Noorden kun je rekenen op ons enthousiaste makelaarsteam in Emmen.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
In welke levensfase je zit, bepaalt uiteindelijk welke antwoorden jij zoekt. Het denkwerk is altijd de startfase. Tijdens de startfase spelen ervaring en expertise een grote rol in het bepalen van het traject waarin jouw behoefte wordt voorzien. De denkkracht en de creatieve uitvoering is wat je mag verwachten van onze makelaars.
Maatwerk
Elke situatie is verschillend. Natuurlijk hebben wij een werkwijze met vele jaren ervaring. Haal hier jouw voordeel uit. Ondanks dat jouw situatie wordt aangegrepen als maatwerk, mag je uitgaan van onze expertise om een succesvol resultaat te behalen. Maatwerk in werkwijze, maar altijd gegarandeerd van succes.
Teamwerk
Het grote voordeel voor jou is de omvang van het team en de bijpassende expertises en ervaring die Lamberink kan bieden. Een veelzijdig team, met oplossingen voor elke situatie en een diversiteit die bij iedereen past. Ieder met zijn of haar eigen expertise, gebundeld in één powerteam.
Netwerk
Het matchen van een bedrijfsruimte, woning of ander soort onroerend goed hangt af van de hoeveelheid mensen die worden bereikt. Het netwerk van Lamberink strekt zich uit over vier provincies en meerdere vestigingen. Al onze medewerkers dragen hieraan bij en bieden jou het voordeel van een grote, ervaren en professionele organisatie.

Actueel aanbod in Emmen en omstreken

Achterste Erm 4, 7843 TC, Erm
Achterste Erm 4, 7843 TC, Erm
Achterste Erm 4, 7843 TC, Erm
Achterste Erm 4, 7843 TC, Erm
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Achterste Erm 4
7843 TC, Erm
 • 240 m²
 • 7
€ 798.000 k.k.
Eerste Kruisdiep WZ 93, 7831 CC, Nieuw-weerdinge
Eerste Kruisdiep WZ 93, 7831 CC, Nieuw-weerdinge
Eerste Kruisdiep WZ 93, 7831 CC, Nieuw-weerdinge
Eerste Kruisdiep WZ 93, 7831 CC, Nieuw-weerdinge
Bekijk alle afbeeldingen
Eerste Kruisdiep WZ 93
7831 CC, Nieuw-weerdinge
 • 150 m²
 • In units vanaf 150 m²
€ 450.000 k.k.
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
Bekijk alle afbeeldingen
De Ovonde
7891 GG, Klazienaveen
 • 64 m² - 76 m²
€ 329.000 - € 399.000

Alle diensten op hetzelfde adres

Of je nu te maken krijgt met de verkoop of aankoop van een woonhuis, of het regelen van een hypotheek, bij Lamberink Makelaars Emmen vind je al deze diensten op hetzelfde adres. Ook voor nieuwbouw en de inrichting in en om het huis zijn wij er voor jou. Hiermee profiteer je van het gemak van alles onder één dak.

Emmen

Verkoopmakelaar in Emmen

Elk succesvolle verkoop begint met een sterke presentatie van de woning. Daarbij maken de verkoopmakelaars van Lamberink Emmen maximaal gebruik van alle mogelijkheden. Het doel is immers om jouw huis bij zoveel mogelijk potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Voor iedere woning maken wij een passend verkoopadvies. Lamberink behoort tot de 10 best verkopende fullservice makelaars van Noord-Nederland. Je kunt dus rekenen op professionaliteit en resultaat.

Op zoek naar jouw droomhuis in Emmen?

In de huidige markt is het niet altijd eenvoudig een droomhuis te vinden. De aankoopmakelaars van Lamberink kunnen je hierbij helpen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van ons unieke online zoeksysteem en uiteraard van de kennis van onze specialisten. Met inzicht, ondersteuning en advies staan we jou bij tijdens het aankoopproces. Heb jij een droomhuis in Emmen te koop gezien bij een andere makelaar? Ook dan kun je rekenen op de deskundige hulp van ons team. Niet kopen maar huren? Jouw huurhuis in Emmen vind je ook met Lamberink Makelaars

De voordelen

 • Wij inventariseren jouw wensen
 • Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Wij onderhandelen met de verkopende makelaar en gaan voor de beste deal
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis met team Emmen

Vera Bauerhuit Vera Bauerhuit
Vera Bauerhuit Vera Bauerhuit

Vastgoedadviseur Wonen

Annemiek Nieuwenhuis Annemiek Nieuwenhuis
Annemiek Nieuwenhuis Annemiek Nieuwenhuis

Vastgoedadviseur Wonen

Anja Tienstra Anja Tienstra
Anja Tienstra Anja Tienstra

Commercieel Binnendienst Medewerker

Harald Engelsman RM Harald Engelsman RM
Harald Engelsman RM Harald Engelsman RM

Register Makelaar

Emmen

Partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen.

Lamberink maakt er werk van!

Vlinderstad Emmen

Vlinderstad Emmen

Emmen wordt ook wel de ‘vlinderstad’ genoemd. Deze naam is te danken aan de vlindertuin in de voormalige dierentuin. Het huidige dierenpark Wildlands Adventure Zoo is een prachtige belevenis. Hier sta je oog in oog met pinguïns en ijsberen. Of ontdek per boot of te voet de jungle en spot o.a. olifanten en neushoorns. Naast Wildlands heeft Emmen nog veel meer te bieden. Zo kun je heerlijk winkelen, lekker uit eten en het Atlas theater bezoeken. Ook de overige voorzieningen, zoals supermarkten, sportverenigingen en onderwijs zijn aanwezig.

Bovendien kun je er genoeg historie vinden. De plaats telt maar liefst tien hunebedden en verschillende musea. Daarnaast is in de omgeving veel natuurschoon aanwezig.

Duitsland is goed bereikbaar via de A37. Ook binnen Nederland reizen is geen probleem! Dankzij de A37, A28 en N34 bereik je gemakkelijk Hoogeveen, Meppel, Zwolle of Groningen. Emmen beschikt over een treinstation, waardoor alle grote plaatsen in Nederland goed met het openbaar vervoer te bereizen zijn.

Onze makelaars kennen alle wijken in Emmen

Onze makelaars kennen alle wijken in Emmen

Bij Lamberink vinden wij het belangrijk dat wij jou goed kunnen adviseren tijdens het aankoop- of verkooptraject. Onze makelaars zijn geworteld in de regio en kennen elk dorp, iedere buurt en iedere wijk als hun broekzak. De ontwikkelingen in Emmen en omgeving houden wij nauwgezet in de gaten. Kansen voor de aankoop of verkoop van jouw woning kunnen dan direct worden benut door onze makelaars uit Emmen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie