Makelaar Emmen

Omschrijving

Opzoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Emmen? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je opzoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Hoofdstraat 150 7811 EW Emmen
oval
Telefoon 0591-653355
Email emmen@lamberink.nl
KVK 04056463
Emmen

Deskundige makelaar in Emmen

Actief, geïnteresseerd en deskundig. Deze woorden zijn van toepassing op de medewerkers van Lamberink Makelaars Emmen. Zijn dit kenmerken waar jij naar op zoek bent in een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxatie in Emmen of hypotheekadviseur in Emmen? Kies dan voor Lamberink. Wij garanderen een totale dienstverlening waarbij wij deze kernwaarden in acht nemen. Als nummer 1 makelaardij van het Noorden kun je rekenen op ons enthousiaste makelaarsteam in Emmen.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Actueel aanbod in Emmen en omstreken

Noordse Stern 22, 7827 TP, Emmen
Noordse Stern 22, 7827 TP, Emmen
Noordse Stern 22, 7827 TP, Emmen
Noordse Stern 22, 7827 TP, Emmen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Noordse Stern 22
7827 TP, Emmen
 • 117 m²
 • 4
€ 305.000 k.k.
Huygensstraat 54 F, 7825 GK, Emmen
Huygensstraat 54 F, 7825 GK, Emmen
Huygensstraat 54 F, 7825 GK, Emmen
Huygensstraat 54 F, 7825 GK, Emmen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Huygensstraat 54 F
7825 GK, Emmen
 • 51 m²
 • In units vanaf 51 m²
€ 72.500 k.k.
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
De Ovonde, Klazienaveen
Bekijk alle afbeeldingen
Verkoop gestart
De Ovonde
7891 GG, Klazienaveen
 • 64 m² - 76 m²
€ 329.000 - € 399.000 v.o.n.

Alle diensten op hetzelfde adres

Of je nu te maken krijgt met de verkoop of aankoop van een woonhuis, of het regelen van een hypotheek, bij Lamberink Makelaars Emmen vind je al deze diensten op hetzelfde adres. Ook voor nieuwbouw en de inrichting in en om het huis zijn wij er voor jou. Hiermee profiteer je van het gemak van alles onder één dak.

Emmen
Elk succesvolle verkoop begint met een sterke presentatie van de woning. Daarbij maken de verkoopmakelaars van Lamberink Emmen maximaal gebruik van alle mogelijkheden. Het doel is immers om uw huis bij zoveel mogelijk potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Voor iedere woning maken wij een passend verkoopadvies. Lamberink behoort tot de 10 best verkopende fullservice makelaars van Noord-Nederland. U kunt dus rekenen op professionaliteit en resultaat. " target="_self" aria-label="Uw verkoopmakelaar in Emmen">
1
Uw verkoopmakelaar in Emmen

Verkoopmakelaar in Emmen

Elk succesvolle verkoop begint met een sterke presentatie van de woning. Daarbij maken de verkoopmakelaars van Lamberink Emmen maximaal gebruik van alle mogelijkheden. Het doel is immers om jouw huis bij zoveel mogelijk potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Voor iedere woning maken wij een passend verkoopadvies. Lamberink behoort tot de 10 best verkopende fullservice makelaars van Noord-Nederland. Je kunt dus rekenen op professionaliteit en resultaat.

Op zoek naar jouw droomhuis in Emmen?

In de huidige markt is het niet altijd eenvoudig een droomhuis te vinden. De aankoopmakelaars van Lamberink kunnen je hierbij helpen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van ons unieke online zoeksysteem en uiteraard van de kennis van onze specialisten. Met inzicht, ondersteuning en advies staan we jou bij tijdens het aankoopproces. Heb jij een droomhuis in Emmen te koop gezien bij een andere makelaar? Ook dan kun je rekenen op de deskundige hulp van ons team. Niet kopen maar huren? Jouw huurhuis in Emmen vind je ook met Lamberink Makelaars

De voordelen

 • Wij inventariseren jouw wensen
 • Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Wij onderhandelen met de verkopende makelaar en gaan voor de beste deal
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis met team Emmen

Anja Tienstra Anja Tienstra
Anja Tienstra Anja Tienstra

Commercieel Binnendienst Medewerker

Annemiek Nieuwenhuis Annemiek Nieuwenhuis
Annemiek Nieuwenhuis Annemiek Nieuwenhuis

Vastgoedadviseur Wonen

Lianne Turksma Lianne Turksma
Lianne Turksma Lianne Turksma

Commercieel Binnendienst Medewerker

Vera Bauerhuit Vera Bauerhuit
Vera Bauerhuit Vera Bauerhuit

Vastgoedadviseur Wonen

Harald Engelsman RM Harald Engelsman RM
Harald Engelsman RM Harald Engelsman RM

Register Makelaar

Emmen

Partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen.

Lamberink maakt er werk van!

Vlinderstad Emmen

Vlinderstad Emmen

Emmen wordt ook wel de ‘vlinderstad’ genoemd. Deze naam is te danken aan de vlindertuin in de voormalige dierentuin. Het huidige dierenpark Wildlands Adventure Zoo is een prachtige belevenis. Hier sta je oog in oog met pinguïns en ijsberen. Of ontdek per boot of te voet de jungle en spot o.a. olifanten en neushoorns. Naast Wildlands heeft Emmen nog veel meer te bieden. Zo kun je heerlijk winkelen, lekker uit eten en het Atlas theater bezoeken. Ook de overige voorzieningen, zoals supermarkten, sportverenigingen en onderwijs zijn aanwezig.

Bovendien kun je er genoeg historie vinden. De plaats telt maar liefst tien hunebedden en verschillende musea. Daarnaast is in de omgeving veel natuurschoon aanwezig.

Duitsland is goed bereikbaar via de A37. Ook binnen Nederland reizen is geen probleem! Dankzij de A37, A28 en N34 bereik je gemakkelijk Hoogeveen, Meppel, Zwolle of Groningen. Emmen beschikt over een treinstation, waardoor alle grote plaatsen in Nederland goed met het openbaar vervoer te bereizen zijn.

Onze makelaars kennen alle wijken in Emmen

Onze makelaars kennen alle wijken in Emmen

Bij Lamberink vinden wij het belangrijk dat wij jou goed kunnen adviseren tijdens het aankoop- of verkooptraject. Onze makelaars zijn geworteld in de regio en kennen elk dorp, iedere buurt en iedere wijk als hun broekzak. De ontwikkelingen in Emmen en omgeving houden wij nauwgezet in de gaten. Kansen voor de aankoop of verkoop van jouw woning kunnen dan direct worden benut door onze makelaars uit Emmen.