Thuis in zakelijk vastgoed

Thuis in zakelijk vastgoed

Bedrijven  - Beleggingen

Jouw adviseur in beleggingen

De essentie van een beleggingsmakelaar
Bij de samenstelling en het beheer van vastgoedportefeuilles vervult de beleggingsmakelaar een belangrijke rol: als klankbord, als adviseur en als doelgerichte bemiddelaar.

Onmisbare eigenschappen
Wij weten hoe de hazen lopen op dit uitdagende terrein waarop professionele spelers opereren en grote belangen aan de orde zijn. Zorgvuldigheid en koelbloedigheid zijn onmisbare eigenschappen.

Bedrijven  - Beleggingen

Bestaand en nieuwbouw

Focus op inkomstengenererend onroerend goed
Als beleggingsmakelaardij zijn wij met name betrokken bij koop- en verkooptrajecten van onroerendgoedobjecten, welke door hun verhuurmogelijkheden inkomsten genereren voor de eigenaars. Dat betreft zowel bestaande objecten als nieuwbouw.

Advisering voor projecten
Bestaand bedrijfsmatig onroerengoedobjecten beoordelen wij op de potenties als beleggingsobject en wij adviseren over eventuele verbeteringen ter verhoging van de mogelijkheden. Bij de ontwikkeling van nieuwe projecten is onze advisering afgestemd op diverse relevante aspecten, zoals marktconformiteit, (multi) functionaliteit, vraagontwikkeling en potentiële eindgebruikers, uiteraard in relatie tot de lokale en regionale omstandigheden.

Compleet met informatieanalyse
Voor beleggers die op zoek zijn naar interessante vastgoedobjecten brengen wij relevante informatie in kaart, zoals de juridische status van een object, het huidige en toekomstige (indirecte) rendement, waardestijging, risicoprofiel en andere aspecten.

Bedrijven  - Beleggingen

Sale-lease back

Een gunstig alternatief voor ondernemers
Als beleggingsmakelaars zijn wij regelmatige adviserend en bemiddelend betrokken bij het opzetten van sale-lease back constructies. Voor ondernemers die zelf een bedrijfspand (willen) bouwen, vormt sale-lease back een gunstig alternatief voor de gebruikelijke financieringstrajecten. Het bedrijfspand wordt dan verkocht (sale) aan een vastgoedbelegger en weer teruggehuurd (lease back) tegen gunstige condities voor de uitoefening van de bedrijfsactiviteiten.

Voordelen van Sale-lease back
Deze formule heeft voordelen voor de liquiditeitsactiviteiten en bovendien kan de ondernemer meeprofiteren van de ontwikkelingswinst uit het project. Veelal is in de constructie een voorkeursrecht opgenomen, waarbij de ondernemer/DGA het pand op termijn weer kan kopen, wat interessant kan zijn voor diens pensioenplanning.

Voor de duidelijkheid
Sale-lease back biedt ook voor bestaande bedrijfspanden interessante mogelijkheden.

Bedrijven  - Beleggingen

Contacten

Effectieve Dienstverlening
Naast ervaring, expertise en actuele marktkennis, zijn de contacten in het veld essentieel voor een effectieve dienstverlening. Wij kunnen bogen op een uitgebreid netwerk binnen en buiten onze eigen regio.

Bevestiging van onze inzet
De gestage groei van deze activiteiten en de waardering van de opdrachtgevers onderstrepen deze ‘claim’.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …