Beleggen in zakelijk vastgoed

Beleggen in zakelijk vastgoed

Bedrijven  - Beleggingen

Uw adviseur in beleggingen

Bij de samenstelling en het beheer van vastgoedportefeuilles vervult de beleggingsmakelaar een belangrijke rol: als klankbord, als adviseur en als doelgerichte bemiddelaar.

Wij weten hoe de hazen lopen op dit uitdagende terrein waarop professionele spelers opereren en grote belangen aan de orde zijn. Zorgvuldigheid en koelbloedigheid zijn onmisbare eigenschappen.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
In welke levensfase u zit, bepaalt uiteindelijk welke antwoorden u zoekt. Het denkwerk is altijd de startfase. Tijdens de startfase spelen ervaring en expertise een grote rol in het bepalen van het traject waarin uw behoefte wordt voorzien. De denkkracht en de creatieve uitvoering is wat u mag verwachten van onze makelaars.
Maatwerk
Elke situatie is verschillend. Natuurlijk hebben wij een werkwijze met vele jaren ervaring. Haal hier uw voordeel uit. Ondanks dat uw situatie wordt aangegrepen als maatwerk, mag u uitgaan van onze expertise om een succesvol resultaat te behalen. Maatwerk in werkwijze, maar altijd gegarandeerd van succes.
Teamwerk
Het grote voordeel voor u is de omvang van het team en de bijpassende expertises en ervaring die Lamberink kan bieden. Een veelzijdig team, met oplossingen voor elke situatie en een diversiteit die bij iedereen past. Ieder met zijn of haar eigen expertise, gebundeld in één powerteam.
Netwerk
Het matchen van een bedrijfsruimte, woning of ander soort onroerend goed hangt af van de hoeveelheid mensen die worden bereikt. Het netwerk van Lamberink strekt zich uit over vier provincies en meerdere vestigingen. Al onze medewerkers dragen hieraan bij en bieden u het voordeel van een grote, ervaren en professionele organisatie.
Bedrijven  - Beleggingen

Bestaand en nieuwbouw

Als beleggingsmakelaardij zijn wij met name betrokken bij koop- en verkooptrajecten van onroerendgoedobjecten, welke door hun verhuurmogelijkheden inkomsten genereren voor de eigenaars. Dat betreft zowel bestaande objecten als nieuwbouw.

Bestaand bedrijfsmatig onroerengoedobjecten beoordelen wij op de potenties als beleggingsobject en wij adviseren over eventuele verbeteringen ter verhoging van de mogelijkheden. Bij de ontwikkeling van nieuwe projecten is onze advisering afgestemd op diverse relevante aspecten, zoals marktconformiteit, (multi) functionaliteit, vraagontwikkeling en potentiële eindgebruikers, uiteraard in relatie tot de lokale en regionale omstandigheden.

Voor beleggers die op zoek zijn naar interessante vastgoedobjecten brengen wij relevante informatie in kaart, zoals de juridische status van een object, het huidige en toekomstige (indirecte) rendement, waardestijging, risicoprofiel en andere aspecten.

Bedrijven  - Beleggingen

Sale-lease back

Als beleggingsmakelaars zijn wij regelmatige adviserend en bemiddelend betrokken bij het opzetten van sale-lease back constructies. Voor ondernemers die zelf een bedrijfspand (willen) bouwen, vormt sale-lease back een gunstig alternatief voor de gebruikelijke financieringstrajecten. Het bedrijfspand wordt dan verkocht (sale) aan een vastgoedbelegger en weer teruggehuurd (lease back) tegen gunstige condities voor de uitoefening van de bedrijfsactiviteiten.

Deze formule heeft voordelen voor de liquiditeitsactiviteiten en bovendien kan de ondernemer meeprofiteren van de ontwikkelingswinst uit het project. Veelal is in de constructie een voorkeursrecht opgenomen, waarbij de ondernemer/DGA het pand op termijn weer kan kopen, wat interessant kan zijn voor diens pensioenplanning.

Voor de duidelijkheid: sale-lease back biedt ook voor bestaande bedrijfspanden interessante mogelijkheden.

Bedrijven  - Beleggingen

Contacten

Naast ervaring, expertise en actuele marktkennis, zijn de contacten in het veld essentieel voor een effectieve dienstverlening. Wij kunnen bogen op een uitgebreid netwerk binnen en buiten onze eigen regio.

De gestage groei van deze activiteiten en de waardering van de opdrachtgevers onderstrepen deze ‘claim’.

Neem vrijblijvend contact op met uw bedrijfsmakelaar

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl | Telefoonnummer: 0592 338420

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie