Een nieuwbouwhypotheek afsluiten

Een nieuwbouwhypotheek afsluiten

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Duurzaam

Er komt veel kijken bij de aankoop van een nieuwbouwhuis.
Het is verstandig om vroegtijdig jouw huidige financiele situatie in kaart te brengen. Zo weet je welk budget je daadwerkelijk hebt en welke maandlasten passen bij jouw situatie.

Een goede voorbereiding maakt het vervolgtraject een stuk eenvoudiger.
Nieuwbouw voldoet aan alle duurzaamheidsnormen, dus je kunt een hogere hypotheek krijgen. Met een energiezuinig huis kun je tot € 9.000 extra hypotheek krijgen. Bij een nul-op-de-meter woning zelf tot € 20.000. Mits dat geld aan energiebesparende maatregelen wordt besteed en een energieprestatiegarantie van 10 jaar. Sommige banken relateren ook de rente aan het energielabel van een woning en geven bij nieuwbouw daarom een lagere rente.

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Financiële voordelen met een nieuwbouwwoning

Bij de koop van een bestaande woning is het niet mogelijk om alle kosten mee te financieren in de hypotheek.
De kosten voor bijvoorbeeld overdrachtsbelasting, notariskosten, makelaars- en taxatiekosten en de bouwkundige keuring zul je zelf moeten betalen.

Bij een nieuwbouwwoning maak je veel van deze kosten niet.
Hierdoor houdt je geld over om de woning in te richten!

Sta je op het punt om een nieuwbouwwoning te kopen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt dan snel met één van onze adviseurs om tafel. We vertellen je alles over hypotheken speciaal voor nieuwbouwwoningen.

Download klantreis nieuwbouwfinanciering

In vier stappen een nieuwbouwhypotheek afsluiten

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Volgende: Hypotheekadvies
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Volgende: Hypotheek afsluiten
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Volgende: Huidige woning verkopen
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Volgende: Kennismaken
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Kennismaken

Omdat elke situatie anders is, maken wij graag eerst kennis. Wij horen graag wat jij belangrijk vindt. Dit kan zowel bij ons op kantoor als via videobellen. In dit eerste gesprek kijken we naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij jou past, vrijblijvend en kosteloos. Zo weet je meteen in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken.

Volgende: Kennismaken

Hypotheekadvies

Je hebt een nieuwbouw woning gekocht, gefeliciteerd! Nu kunnen we aan de slag met het hypotheekadvies. We gaan voor jou op zoek naar de beste passende hypotheekvorm, geldverstrekker en rentetarieven. Hierdoor past jouw nieuwe hypotheek ook bij jouw persoonlijke situatie. Na dit advies zullen wij het renteaanbod (hypotheekofferte) voor je aanvragen bij de geldverstrekker. Ook zullen wij je helpen met het verzamelen van alle documenten die nodig zijn bij de hypotheekaanvraag.

Volgende: Kennismaken

Hypotheek afsluiten

Wij hebben het rente aanbod ontvangen. Ook hebben we alle overige benodigde documenten van je ontvangen. Graag spreken we nu met je af om alles door te nemen en te ondertekenen. Nu kunnen we alles voor je insturen naar de geldverstrekker. Na een positieve beoordeling door de geldverstrekker is jouw hypotheek geregeld. Veel plezier met de nieuwe woning!

Volgende: Kennismaken

Huidige woning verkopen

Moet jouw eigen woning nog verkocht worden? En wil je die verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs, en goede voorwaarden? Onze makelaars helpen je daar graag bij. Zo ben je verzekerd van een soepele overgang én is alles bij dezelfde partij geregeld, het gemak van alles onder één dak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het jouw adviseur of laat je gegevens achter voor een gratis waardebepaling.

Volgende: Kennismaken

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wij geven onafhankelijk en betrouwbaar advies op maat. Ongeacht de situatie en in elke fase van het leven.
Benieuwd naar jouw financiële situatie? Laat hier jouw gegevens achter dan nemen wij vrijblijvend contact op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt je in onze privacy statement