Een nieuwbouwhypotheek afsluiten

Een nieuwbouwhypotheek afsluiten

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Duurzaam

Er komt veel kijken bij de aankoop van een nieuwbouwhuis. Het is verstandig om vroegtijdig uw huidige financiele situatie in kaart te brengen. Zo weet u welk budget u daadwerkelijk hebt en welke maandlasten passen bij uw situatie. Een goede voorbereiding maakt het vervolgtraject een stuk eenvoudiger.

Nieuwbouw voldoet aan alle duurzaamheidsnormen, dus u kunt een hogere hypotheek krijgen. Met een energiezuinig huis kunt u tot € 9.000 extra hypotheek krijgen. Bij een nul-op-de-meter woning zelf tot € 20.000. Mits dat geld aan energiebesparende maatregelen wordt besteed en een energieprestatiegarantie van 10 jaar. Sommige banken relateren ook de rente aan het energielabel van een woning en geven bij nieuwbouw daarom een lagere rente.

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Financiële voordelen met een nieuwbouwwoning

Bij de koop van een bestaande woning is het niet mogelijk om alle kosten mee te financieren in de hypotheek. De kosten voor bijvoorbeeld overdrachtsbelasting, notariskosten, makelaars- en taxatiekosten en de bouwkundige keuring zult u zelf moeten betalen. Bij een nieuwbouwwoning maakt u veel van deze kosten niet. Hierdoor houdt u geld over om uw woning in te richten!

Staat u op het punt om een nieuwbouwwoning te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt dan snel met één van onze adviseurs om tafel. We vertellen u alles over hypotheken speciaal voor nieuwbouwwoningen.

Download klantreis nieuwbouwfinanciering

In vier stappen een nieuwbouwhypotheek afsluiten

Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Volgende: Hypotheekadvies
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Volgende: Hypotheek afsluiten
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Volgende: Uw woning verkopen
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek
Volgende: Kennismaken
Hypotheek Nieuwbouwhypotheek

Kennismaken

Omdat elke situatie anders is, maken wij graag eerst kennis met u. Wij horen graag van u wat u belangrijk vindt. Dit kan zowel bij ons op kantoor als via videobellen. In dit eerste gesprek kijken we naar welk bedrag u kunt lenen en welke hypotheekvorm bij u past, vrijblijvend en kosteloos. Zo weet u meteen in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken.

Volgende: Kennismaken

Hypotheekadvies

U heeft een nieuwbouw woning gekocht, gefeliciteerd! Nu kunnen we aan de slag met uw hypotheekadvies. We gaan voor uw op zoek naar de beste passende hypotheekvorm, geldverstrekker en rentetarieven. Hierdoor past uw nieuwe hypotheek ook bij uw persoonlijke situatie. Na dit advies zullen wij het renteaanbod (hypotheekofferte) voor u aanvragen bij de geldverstrekker. Ook zullen wij u helpen met het verzamelen van alle documenten die nodig zijn bij uw hypotheekaanvraag.

Volgende: Kennismaken

Hypotheek afsluiten

Wij hebben uw rente aanbod ontvangen. Ook hebben we alle overige benodigde documenten van u ontvangen. Graag spreken we nu met u af om alles door te nemen en te ondertekenen. Nu kunnen we alles voor u insturen naar de geldverstrekker. Na een positieve beoordeling door de geldverstrekker is uw hypotheek geregeld. Veel plezier met uw nieuwe woning!

Volgende: Kennismaken

Uw woning verkopen

Moet uw eigen woning nog verkocht worden? En wilt u die verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs, en goede voorwaarden? Onze makelaars helpen u daar graag bij. Zo bent u verzekerd van een soepele overgang én is alles bij dezelfde partij geregeld, het gemak van alles onder één dak. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het uw adviseur of laat uw gegevens achter voor een gratis waardebepaling.

Volgende: Kennismaken

Plan een vrijblijvend oriëntategesprek

Wij geven onafhankelijk en betrouwbaar advies op maat. Ongeacht uw situatie en in elke fase van uw leven.
Benieuwd naar uw financiële situatie? Laat hier uw gegevens achter dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie