Makelaar Coevorden

Omschrijving

Op zoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Coevorden? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je op zoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Krimweg 6 7741 KH Coevorden
oval
Telefoon 0524-518888
Email coevorden@lamberink.nl
KVK 69729735
Professionele makelaar in Coevorden

Ervaren makelaar in Coevorden

Ben je op zoek naar een makelaar in Coevorden waarbij vertrouwen en persoonlijk contact de kernwaarden zijn? Kies dan voor Lamberink, de nummer 1 makelaardij van het Noorden. Waar wij al meer dan dertig jaar voor jou klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar een aankoop- of verkoopmakelaar, jouw woning wilt laten taxeren of een verzekering of hypotheek wilt afsluiten. Wij staan met ons betrokken makelaarsteam voor jou klaar in Coevorden.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Actueel aanbod in Coevorden en omstreken

Betsy Trompetterstraat 29, 7741 RZ, Coevorden
Betsy Trompetterstraat 29, 7741 RZ, Coevorden
Betsy Trompetterstraat 29, 7741 RZ, Coevorden
Betsy Trompetterstraat 29, 7741 RZ, Coevorden
Bekijk alle afbeeldingen
Betsy Trompetterstraat 29
7741 RZ, Coevorden
 • 133 m²
 • 5
€ 225.000 k.k.
Molenstraat 13, 7741 GN, Coevorden
Molenstraat 13, 7741 GN, Coevorden
Molenstraat 13, 7741 GN, Coevorden
Molenstraat 13, 7741 GN, Coevorden
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht onder voorbehoud
Molenstraat 13
7741 GN, Coevorden
 • 120 m²
 • 5
€ 169.000 k.k.
Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
Bentheimerstraat 20, 7741 JK, Coevorden
Bekijk alle afbeeldingen
Bentheimerstraat 20
7741 JK, Coevorden
  € 255.000 k.k.

  Totale dienstverlening

  Bij Lamberink Makelaars Coevorden kies je voor het gemak van alle diensten onder één dak. Van begeleiding bij bedrijfshuisvesting / kantoorruimte in Coevorden tot het aankopen of verkopen van een woning, voor verzekeringen en onafhankelijk hypotheekadvies in Coevorden, maar ook voor taxaties en nieuwbouw kun je terecht bij ons betrokken en deskundige team. Heb je een vraag over één van onze diensten of wil je vrijblijvend advies? Laat het ons weten!

  Coevorden

  Ons bord in jouw tuin?

  Sta je op het punt om jouw huis te verkopen? Wij komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Onze verkoopmakelaars uit Coevorden beschikken over de expertise om van de verkoop van jouw woning een succes te maken. Wij hebben een groot netwerk van potentiële kopers, die al in beeld zijn voordat het huis op Funda staat. Lamberink streeft altijd naar het beste resultaat.

  Aankoopmakelaar in Coevorden

  Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Voor een huis kopen in Coevorden kun je de hulp inschakelen van de aankoopmakelaars van Lamberink. Wij begeleiden je gedurende het gehele aankooptraject. Vanaf het moment van zoeken tot het kopen van jouw droomhuis kun je op ons rekenen. Bij onze vestiging in Coevorden kun je terecht met al je vragen. Vraag je je bijvoorbeeld af waar je in de huidige markt een geschikte woning kunt vinden? Je kunt dan gebruikmaken van ons unieke online zoeksysteem. Wil je liever een huis huren in Coevorden? Bekijk het overzicht van onze huurwoningen.

  De voordelen

  • Wij inventariseren jouw wensen
  • Je maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Wij onderhandelen met de verkopende makelaar en gaan voor de beste deal
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

  Maak kennis met team Coevorden

  Anja Tienstra Anja Tienstra
  Anja Tienstra Anja Tienstra

  Commercieel Binnendienst Medewerker

  Gertie Steffens Gertie Steffens
  Gertie Steffens Gertie Steffens

  Management Assistent

  Annemiek Nieuwenhuis Annemiek Nieuwenhuis
  Annemiek Nieuwenhuis Annemiek Nieuwenhuis

  Vastgoedadviseur Wonen

  Vera Bauerhuit Vera Bauerhuit
  Vera Bauerhuit Vera Bauerhuit

  Vastgoedadviseur Wonen

  Coevorden, een stad vol verhalen met Lamberink

  Coevorden, een stad vol verhalen

  De rijke geschiedenis van Coevorden kun je herbeleven in de diverse musea en attractieve gebouwen die zich in de stad bevinden.

  De stad stond lange tijd bekend als een van de belangrijkste vestingsteden van het land. Daarnaast is Coevorden de oudste stad van de provincie Drenthe. In 1407 kreeg Coevorden stadsrechten. De naam stamt uit de Middeleeuwen en is afgeleid van de doorwaadbare plek waar boeren hun koeien over de rivier dreven. Kenmerkend is de stervormige stadsgracht, die vandaag de dag nog goed te zien is.

  Coevorden, ook bekend van de Pieterpadroute, kent een gezellige en historische binnenstad en goede basisvoorzieningen, zoals supermarkten, basisscholen, voortgezet onderwijs, gezondheidsvoorzieningen en een treinstation. Hierdoor zijn alle grote plaatsen in Nederland met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De stad is gelegen aan de N34, met op circa 5 autominuten de aansluiting op de snelweg A37 richting Zwolle en Duitsland.

  Coevorden

  Makelaar in de oudste stad van Drenthe: Coevorden

  De vestiging van Lamberink makelaars in Coevorden vind je in het voormalige stationsgebouw van de Dedemsvaartse Stoomtram Maatschappij, ook wel bekend als het monumentale DSM gebouw. Ons kantoor ligt op loopafstand van de binnenstad en het trein- en busstation. Onze makelaars kennen iedere buurt en wijk en de omliggende dorpen. Vanuit onze makelaardij in Coevorden helpen we je graag op weg.