Voor ál je verzekeringszaken kun je terecht bij Lamberink Financieel Adviseurs -  41538

Voor ál je verzekeringszaken kun je terecht bij Lamberink Financieel Adviseurs

De risico’s die je zelf kunt dragen, hoef je niet te verzekeren. Dat is het uitgangspunt. Daar komt bij dat soms een premie heel hoog is en de uitkering bij schade heel laag. Door die twee zaken tegen elkaar af te wegen kun je soms veel geld besparen. Precies daarom doe je de verzekeringscheck bij Lamberink Financieel Adviseurs. Zo kun je beter kiezen welke risico’s je wilt afdekken en welk bedrag dat je daarvoor aan premies kwijt bent.

Plan een kosteloze verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze privacystatement

Particuliere verzekeringen

Onafhankelijk

Wij werken samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en onderzoeken per situatie welke aanbieder voor onze klant de beste aanbieding heeft. Niet alleen kijken wij naar de scherpste premie, maar we vergelijken ook de polisvoorwaarden. Wij zijn onafhankelijk ook van Lamberink Makelaars en niet gebonden aan een bepaalde verzekeraar.

De juiste verzekeringen in drie stappen

Stap 1: De verzekeringscheck

In een eerste gesprek beginnen we met het bekijken van jouw levenssituatie: in welke fase zit je? Wat verdien je, heb je gespaard, wat is belangrijk? Dat is de basis voor onze verzekeringscheck. Je kunt je vragen stellen en we vertellen je meer over alle mogelijke verzekeringen, de voorwaarden en de premies bij verschillende verzekeraars.

Stap 2: Verzekeringsvoorstel

Als je besluit met Lamberink dit traject in te gaan krijg je per mail, op basis van de informatie uit het gesprek een handig (en verstandig) verzekeringsvoorstel. Daarin zie je de verschillen tussen de aanbieders, wat het kiezen eenvoudig maakt. Heb je vragen, dan kun je ons even bellen.

Stap 3: Verzekeringen afsluiten

Staat je keuze eenmaal vast, dan sluiten we de verzekeringen af en checken we nog één keer alle polissen. Die krijg je natuurlijk ook zelf toegestuurd, want jij blijft de baas. Als er aanvullende voorwaarden zijn of als de verzekeraar extra wil controleren, begeleiden we je.

Periodiek onderhoudsgesprek

Heeft u het merendeel van uw verzekeringen bij Lamberink lopen? Dan nodigen wij u periodiek uit voor een gratis onderhoudsgesprek. Wij lopen uw bestaande pakket door en adviseren u of er polissen aangepast moeten worden aan uw gewijzigde omstandigheden. Ook kijken we of bepaalde verzekeringen wellicht goedkoper kunnen en u kunt besparen op uw maandelijkse uitgaven. Natuurlijk bent u ook tussendoor altijd bij ons welkom als u behoefte heeft aan advies over uw verzekeringen. Ook als u maar 1 polis bij ons hebt lopen.

Een greep uit de verzekeringen

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Autoverzekering
  • Reisverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering

Plan een kosteloze verzekeringscheck!

Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen naar:

  • jouw huidige situatie
  • lopende verzekeringspolissen en bijbehorende voorwaarden
  • mogelijke andere verzekeringen met betere voorwaarden
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie