Je partner in zakelijk vastgoed

Je partner in zakelijk vastgoed

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Vastgoedconsultancy

Projectconsultancy

Lamberink Bedrijfsmakelaars houdt zich vooral bezig met consultancy in het kader van projectontwikkeling. Het initiëren of verlenen van assistentie in de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten op het gebied van woningen, kantoor- en bedrijfsruimten. Hiertoe verrichten we marktonderzoek in opdracht van ontwikkelaars, gemeenten of andere partijen. Daarnaast stellen wij eigen marktvisies op wanneer een locatie eenmaal in beeld is. Met de backoffice faciliteiten van een grote makelaarsorganisatie als de NVM, weten wij ons altijd verzekerd van up-to-date informatie over de ontwikkelingen en trends in de vastgoedwereld.

Naast deze specifieke tak ‘projectconsultancy’ kennen we tevens diverse andere consultancymogelijkheden. Onder meer op het gebied van complexe taxaties, financieringsconstructies, vastgoed beleggingen en fiscaal juridische kwesties.

Vastgoedconsultancy

Lamberink huisvestingsscan

Voor het exact in kaart brengen van je huisvestingswensen maken wij gebruik van de door ons ontwikkelde scan. Met behulp van deze tool maken wij dit complexe vraagstuk inzichtelijk en gaan wij gericht op zoek naar de geschikte huisvesting voor je organisatie.

De specialisten van Lamberink Bedrijfsmakelaars

Sterre Vleems Sterre Vleems
Sterre Vleems Sterre Vleems

Commercieel Medewerker Bedrijfsmakelaardij

Ing. Gerard Bakker MRE Ing. Gerard Bakker MRE
Ing. Gerard Bakker MRE Ing. Gerard Bakker MRE

Bedrijfsmakelaar

Bauke  Wierda Bauke Wierda
Bauke  Wierda Bauke Wierda

Vastgoedadviseur Bedrijfshuisvesting

Rinus  Lameijer RM RT Rinus Lameijer RM RT
Rinus  Lameijer RM RT Rinus Lameijer RM RT

Bedrijfsmakelaar

Sarah  Timmerman Sarah Timmerman
Sarah  Timmerman Sarah Timmerman

Commercieel medewerker Bedrijfsmakelaardij

Ben Rispens Ben Rispens
Ben Rispens Ben Rispens

Vastgoedadviseur

Neem vrijblijvend contact op met uw bedrijfsmakelaar

Heb je een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl | Telefoonnummer: 0592 338420

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …