Uw partner in zakelijk vastgoed

Uw partner in zakelijk vastgoed

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Vastgoedconsultancy

Projectconsultancy

Lamberink Bedrijfsmakelaars houdt zich vooral bezig met consultancy in het kader van projectontwikkeling. Het initiëren of verlenen van assistentie in de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten op het gebied van woningen, kantoor- en bedrijfsruimten. Hiertoe verrichten we marktonderzoek in opdracht van ontwikkelaars, gemeenten of andere partijen. Daarnaast stellen wij eigen marktvisies op wanneer een locatie eenmaal in beeld is. Met de backoffice faciliteiten van een grote makelaarsorganisatie als de NVM, weten wij ons altijd verzekerd van up-to-date informatie over de ontwikkelingen en trends in de vastgoedwereld.

Naast deze specifieke tak ‘projectconsultancy’ kennen we tevens diverse andere consultancymogelijkheden. Onder meer op het gebied van complexe taxaties, financieringsconstructies, vastgoed beleggingen en fiscaal juridische kwesties.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
In welke levensfase u zit, bepaalt uiteindelijk welke antwoorden u zoekt. Het denkwerk is altijd de startfase. Tijdens de startfase spelen ervaring en expertise een grote rol in het bepalen van het traject waarin uw behoefte wordt voorzien. De denkkracht en de creatieve uitvoering is wat u mag verwachten van onze makelaars.
Maatwerk
Elke situatie is verschillend. Natuurlijk hebben wij een werkwijze met vele jaren ervaring. Haal hier uw voordeel uit. Ondanks dat uw situatie wordt aangegrepen als maatwerk, mag u uitgaan van onze expertise om een succesvol resultaat te behalen. Maatwerk in werkwijze, maar altijd gegarandeerd van succes.
Teamwerk
Het grote voordeel voor u is de omvang van het team en de bijpassende expertises en ervaring die Lamberink kan bieden. Een veelzijdig team, met oplossingen voor elke situatie en een diversiteit die bij iedereen past. Ieder met zijn of haar eigen expertise, gebundeld in één powerteam.
Netwerk
Het matchen van een bedrijfsruimte, woning of ander soort onroerend goed hangt af van de hoeveelheid mensen die worden bereikt. Het netwerk van Lamberink strekt zich uit over vier provincies en meerdere vestigingen. Al onze medewerkers dragen hieraan bij en bieden u het voordeel van een grote, ervaren en professionele organisatie.
Vastgoedconsultancy

Lamberink huisvestingsscan

Voor het exact in kaart brengen van uw huisvestingswensen maken wij gebruik van de door ons ontwikkelde scan. Met behulp van deze tool maken wij dit complexe vraagstuk inzichtelijk en gaan wij gericht op zoek naar de geschikte huisvesting voor uw organisatie.

De specialisten van Lamberink Bedrijfsmakelaars

Sterre Vleems Sterre Vleems
Sterre Vleems Sterre Vleems

Commercieel Medewerker Bedrijfsmakelaardij

Rinus  Lameijer RM RT Rinus Lameijer RM RT
Rinus  Lameijer RM RT Rinus Lameijer RM RT

Bedrijfsmakelaar

Bauke  Wierda Bauke Wierda
Bauke  Wierda Bauke Wierda

Vastgoedadviseur Bedrijfshuisvesting

Ing. Gerard Bakker MRE Ing. Gerard Bakker MRE
Ing. Gerard Bakker MRE Ing. Gerard Bakker MRE

Bedrijfsmakelaar

Neem vrijblijvend contact op met uw bedrijfsmakelaar

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl | Telefoonnummer: 0592 338420

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie