Lamberink Financieel Adviseurs, uw adviseur voor hypotheken en verzekeringen

Lamberink Financieel Adviseurs, uw adviseur voor hypotheken en verzekeringen

Verantwoord & onafhankelijk financieel advies

Lamberink Financieel Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring. Wij maken deel uit van Lamberink Makelaars & Adviseurs, maar opereren geheel zelfstandig en voeren een eigen - van de makelaardij gescheiden - administratie.

100% onafhankelijk
Wij hebben met geen enkele bank, verzekeraar of andere financiële instelling contractuele verplichtingen. Altijd met oog voor uw persoonlijke situatie en wensen. En met kantoren in Assen, Dokkum, Drachten, Emmen, Groningen, Hardenberg, Heerenveen, Leeuwarden, Rolde en Zuidlaren zijn we altijd dichtbij.

Lamberink Financieel Adviseurs

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen. Daarom besteden wij bij Lamberink veel aandacht aan uw persoonlijke situatie, waardoor we voor u een passende hypotheek kunnen sluiten. Een hypotheek die bij u past, voor nu en in de toekomst.

Verzekeringsadvies

Welke risico’s wilt en kunt u lopen? Dat is het uitgangspunt van ons verzekeringsadvies. Hierin bekijken wij uw persoonlijke situatie. Daarnaast kijken wij samen met u naar de voorwaarden, dekkingsomschrijvingen en -beperkingen en harde uitsluitingen, de zogenoemde kleine lettertjes.
Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst.

Maak kennis met Lamberink Financieel Adviseurs

Neem vrijblijvend contact met ons op

We zijn er ons van bewust dat alle belangrijke beslissingen en gebeurtenissen in je leven financiële consequenties (kunnen) hebben die op hun beurt ook weer raken aan alle facetten en aspecten van je leven. Met goed advies maak je de beste keuzes voor nu en later.

Heb je vragen over de mogelijkheden, onze werkwijze of iets anders? Bel voor meer informatie of een afspraak naar de dichtstbijzijnde vestiging of vul het formulier in.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie