Onafhankelijk financieel adviseur

Onafhankelijk financieel adviseur

Wel zo prettig!

Lamberink Hypotheken & Verzekeringen

Verantwoord & onafhankelijk financieel advies

Lamberink Hypotheken & Verzekeringen is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 35 jaar ervaring. Wij maken deel uit van Lamberink Makelaars & Adviseurs, maar opereren geheel zelfstandig en voeren een eigen - van de makelaardij gescheiden - administratie.

100% onafhankelijk
Wij hebben met geen enkele bank, verzekeraar of andere financiële instelling contractuele verplichtingen. En adviseren dus volstrekt onafhankelijk. In ons advies staat het belang van onze client altijd voorop.

Dichtbij
Met vestigingen in Assen, Drachten, Emmen, Groningen, Hardenberg, Leeuwarden, Rolde en Zuidlaren zijn we altijd dichtbij.

Lamberink Hypotheken & Verzekeringen

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij de persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen. Daarom besteden we bij Lamberink Hypotheken & Verzekeringen veel aandacht aan jouw persoonlijke situatie, waardoor we een hypotheek kunnen sluiten die bij je past. Voor nu en in de toekomst.

Verzekeringsadvies

Welke risico’s zijn veroorloofd en welke liever niet? Dat is het uitgangspunt van ons verzekeringsadvies. Hierin bekijken wij de persoonlijke situatie van persoon of bedrijf. Daarnaast kijken wij samen naar de voorwaarden, dekkingsomschrijvingen en -beperkingen en harde uitsluitingen, de zogenoemde kleine lettertjes. Samen gaan we voor een zorgeloze toekomst!

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek

Wij geven onafhankelijk en betrouwbaar advies op maat. Ongeacht de situatie en in elke fase van het leven.
Benieuwd naar jouw financiële situatie? Laat hier jouw gegevens achter dan nemen wij vrijblijvend contact op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt je in onze privacy statement