Lamberink Financieel Adviseurs, uw adviseur voor hypotheken en verzekeringen

Lamberink Financieel Adviseurs, uw adviseur voor hypotheken en verzekeringen

Verantwoord & onafhankelijk financieel advies

Lamberink Financieel Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 30 jaar ervaring. Wij maken deel uit van Lamberink Makelaars & Adviseurs, maar opereren geheel zelfstandig en voeren een eigen - van de makelaardij gescheiden - administratie.

100% onafhankelijk
Wij hebben met geen enkele bank, verzekeraar of andere financiële instelling contractuele verplichtingen. Altijd met oog voor uw persoonlijke situatie en wensen. En met kantoren in Assen, Emmen, Groningen, Hardenberg, Rolde en Zuidlaren zijn we altijd dichtbij.

Lamberink Financieel Adviseurs

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet je kunnen dragen. En sterker nog: een goede hypotheek geeft je nu en later de ruimte om te leven zoals jij dat wilt. Dat is het uitgangspunt bij het bepalen van je bestedingsruimte – of je nu je eerste woning koopt, groter gaat wonen of juist weer wat kleiner, of alleen maar ingrijpend wilt verbouwen of verduurzamen.

Verzekeringsadvies

Wij willen je graag helpen om een goede polis af te sluiten die volledig bij je huidige leefsituatie past. Ons advies is om alleen de risico’s te verzekeren die u niet zelf kunt dragen. Daarnaast kijken we naar de voorwaarden, dekkingsomschrijvingen en -beperkingen en harde uitsluitingen, de zogenoemde kleine lettertjes.

Maak kennis met Lamberink Financieel Adviseurs

Neem vrijblijvend contact met ons op

We zijn er ons van bewust dat alle belangrijke beslissingen en gebeurtenissen in je leven financiële consequenties (kunnen) hebben die op hun beurt ook weer raken aan alle facetten en aspecten van je leven. Met goed advies maak je de beste keuzes voor nu en later.

Heb je vragen over de mogelijkheden, onze werkwijze of iets anders? Bel voor meer informatie of een afspraak naar de dichtstbijzijnde vestiging of vul het formulier in.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie