Maak uw huis compleet met WoonGereed!

Maak uw huis compleet met WoonGereed!

WoonGereed

Verhuisklaar

Met het label Woongereed kunt u uw huis volledig verhuisklaar inrichten, zowel binnen als buiten. Wij bieden u hierin alles onder één dak, denk hierbij aan bijvoorbeeld stylingadvies, vloeren, stoffering, inrichting, schuttingen, tuinaanleg en tuinhuizen.

Tijdens de ontwerpfase kan onze projectbegeleider van WoonGereed desgewenst alvast met u om tafel om de gewenste woonsfeer en inrichting mee te vertalen in het ontwerp. Op deze wijze weet u zéker dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Of het nu gaat om de inrichting en afmetingen van de keuken en de locatie van de eethoek, de plaats van meubels in de woonkamer met het meest ideale uitzicht of de inrichting van uw slaapkamer: alles wordt door de vakspecialisten van WoonGereed tot in detail doordacht zodat u na oplevering meteen kunt genieten. Ook de tuin kan alvast worden ontworpen op basis van uw voorkeuren, zodat u bij start bouw alvast alle graafwerkzaamheden in één keer kunt laten uitvoeren, dat scheelt u tijd en geld.

WoonGereed

Inspiratiecentrum

In ons inspiratiecentrum ervaart u een unieke klantbeleving en vindt u alles onder één dak voor de realisatie van uw droomhuis.

Al onze partners zijn vertegenwoordigd met een eigen inspiratiecorner. Van stylingadvies, vloeren, tuinaanleg tot een complete badkamer of keuken.

De persoonlijke wooncoach van Woonwensfabriek adviseert en begeleidt u vanaf het eerste inspiratiegesprek tot en met de oplevering van de woning. De projectbegeleider van WoonGereed neemt u aan de hand mee door het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum voor een unieke klantbeleving en zorgt voor een correcte afhandeling in overleg en afstemming met de betreffende partners.

Meer over Woongereed Virtuele tour Inspiratiecentrum