Makelaar Zuidlaren

Omschrijving

Opzoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Zuidlaren? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je opzoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres de Millystraat 4 9471 AH Zuidlaren
oval
Telefoon 050-4023710
Email zuidlaren@lamberink.nl
KVK 04056463
IBAN NL61RABO0348318391
Zuidlaren

Makelaar in Zuidlaren

Je kunt vertrouwen op het gedreven team van Lamberink Makelaars Zuidlaren. Wij streven binnen onze dienstverlening naar een persoonlijke aanpak, waarbij je geen zorgen ervaart. Wij beschikken over een sterk regionaal netwerk en een groot zoekersbestand. Met onze gedegen kennis en jarenlange ervaring op de woningmarkt van Zuidlaren en omstreken, staan wij je optimaal bij om jouw woonwensen waar te maken. Je kunt rekenen op de professionaliteit van onze makelaar uit Zuidlaren.

Actueel aanbod in Zuidlaren en omstreken

Lottinge 29, 9481 GW, Vries
Lottinge 29, 9481 GW, Vries
Lottinge 29, 9481 GW, Vries
Lottinge 29, 9481 GW, Vries
Bekijk alle afbeeldingen
Lottinge 29
9481 GW, Vries
 • 78 m²
 • 3
€ 249.000 k.k.
Hogeweg 2, 9472 PA, Zuidlaren
Hogeweg 2, 9472 PA, Zuidlaren
Hogeweg 2, 9472 PA, Zuidlaren
Hogeweg 2, 9472 PA, Zuidlaren
Bekijk alle afbeeldingen
Hogeweg 2
9472 PA, Zuidlaren
 • 203 m²
 • 8
€ 695.000 k.k.
Dingspellaan 37, 9471 HD, Zuidlaren
Dingspellaan 37, 9471 HD, Zuidlaren
Dingspellaan 37, 9471 HD, Zuidlaren
Dingspellaan 37, 9471 HD, Zuidlaren
Bekijk alle afbeeldingen
Dingspellaan 37
9471 HD, Zuidlaren
 • 78 m²
 • 3
€ 260.000 k.k.

Fullservice makelaardij in Zuidlaren

Onze makelaardij in Zuidlaren onderscheidt zich door fullservice dienstverlening. Voor jou betekent dit gemak! Voor al onze diensten hebben wij specialisten in huis om jou adequaat te ondersteunen en op wie je kunt rekenen tijdens het gehele proces, van A tot Z. Of het nu gaat om aankoop, verkoop of verhuur van woningen en bedrijfsvastgoed of het kopen en inrichten van een nieuwbouwhuis. En heb je nog vragen na de transactie? Ook dan staan wij voor je klaar. Lees meer over huizen te koop in Zuidlaren of juist een huis huren in Zuidlaren.

Heb jij een goed onderbouwd taxatierapport nodig voor het oversluiten van een hypotheek of voor een andere reden? Of wil je een deskundig en onafhankelijk financieel advies? Informeer eens naar de mogelijkheden bij Lamberink.

Zuidlaren

Woning verkopen in Zuidlaren

Lamberink biedt maatwerk. Zo kun je rekenen op een uitgekiend promotieplan, het Lamberink Verkoop-Zeker-Plan. Van de waardebepaling tot de eigendomsoverdracht, jij bent verzekerd van de deskundige begeleiding van onze verkoopmakelaar uit Zuidlaren. Wij helpen je om het uiterste uit de verkoop van jouw huis te halen.

Onze aankoopmakelaar uit Zuidlaren maakt het verschil

De aankoop van een huis is een investering die je niet vaak doet. Wanneer je een droomhuis op het oog hebt, wil je niet naast het net vissen. Op de huidige woningmarkt is de hulp van een specialist daarom van toegevoegde waarde. Door onze ervaring weten wij hoe we het best kunnen inspelen op de actuele situatie en gaan wij voor de beste deal. Met een aankoopmakelaar van Lamberink Zuidlaren betaal jij niet teveel lucht en koop je geen kat in de zak.

De voordelen

 • Wensen inventariseren
 • Maak gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis team Zuidlaren

Pieter Schilstra Pieter Schilstra
Pieter Schilstra Pieter Schilstra

Erkend Financieel Adviseur

Arne Blaauboer RM RT Arne Blaauboer RM RT
Arne Blaauboer RM RT Arne Blaauboer RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Zuidlaren

Ontdek Zuidlaren

Zuidlaren is een sfeervol brinkdorp, gelegen op de Hondsrug, dat veel te bieden heeft voor jong en oud. Het attractiepark ‘Sprookjeshof’ is de plek voor de jonge bewoners, terwijl de gezellige cafés en restaurants voor het vermaak van de volwassenen zorgen. Het dorp is internationaal bekend door de grootste paardenmarkt van Europa, ofwel de Zuidlaardermarkt die elk jaar plaatsvindt op de derde dinsdag van oktober.

Zuidlaren is centraal gelegen tussen Assen en Groningen. Het dorp is door de vele voorzieningen populair onder gezinnen. Het dorp beschikt onder meer over het zwembad Aqualaren en het Zuidlaardermeer. Maar liefst zeven basisscholen zijn verspreid in en om het centrum. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven, waaronder diverse sportverenigingen. Ruim driekwart van de huizen bestaat uit koopwoningen. Daarnaast is Zuidlaren natuurlijk vooral bekend van het bekende lied over Berend Botje!