Makelaar Assen

Omschrijving

Opzoek naar een verkoopadviesgesprek of hypotheekadviesgesprek in Assen? Maak dan direct je keuze! Dat is wel zo makkelijk. Ben je opzoek naar andere informatie? Scroll dan gerust verder.

Huis verkopen  Hypotheekadvies

Gegevens

Adres Javastraat 10-18 9401 KZ Assen
oval
Telefoon 0592-338410
Email assen@lamberink.nl
KVK 04056463
Assen

Professionele makelaar in Assen

Ben je op zoek naar een makelaar in Assen waarbij vertrouwen en persoonlijk contact de kernwaarden zijn? Kies dan voor Lamberink, de nummer 1 makelaardij van het Noorden. Onze basis ligt in Assen, waar wij al meer dan dertig jaar voor jou klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar een aankoop- of verkoopmakelaar, jouw woning wilt laten taxeren in Assen of een verzekering of hypotheek in Assen wilt afsluiten. Wij staan met ons betrokken makelaarsteam voor jou klaar in Assen.

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Actueel aanbod in Assen en omstreken

Twenthe 31, 9405 GV, Assen
Twenthe 31, 9405 GV, Assen
Twenthe 31, 9405 GV, Assen
Twenthe 31, 9405 GV, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Twenthe 31
9405 GV, Assen
 • 111 m²
 • 5
€ 285.000 k.k.
Het Sticht 30 C, 9405 NP, Assen
Het Sticht 30 C, 9405 NP, Assen
Het Sticht 30 C, 9405 NP, Assen
Het Sticht 30 C, 9405 NP, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Het Sticht 30 C
9405 NP, Assen
 • 60 m²
€ 119.500 k.k. / € 725 p.m.
Acmesa, Assen
Acmesa, Assen
Acmesa, Assen
Acmesa, Assen
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Acmesa
9401 KS, Assen
 • 130 m² - 175 m²
€ 442.500 - € 607.500 v.o.n.

Alles onder één dak

Bij Lamberink Makelaars Assen vind je alle diensten onder één dak. Met een enthousiast team bieden wij volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen.

Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een verkoopadviesgesprek voor jouw woning? Of hypotheekadvies op maat?

Huis verkopen Hypotheekadvies

Assen

Verkoopmakelaar Assen

In de huidige markt lijkt een huis verkopen geen uitdaging. Om de hoogste opbrengst te realiseren is specifieke kennis van de markt echter essentieel. De actieve verkoopmakelaars van Lamberink kennen de regio en behalen samen met jou het beste resultaat voor de verkoop van jouw huis. Haal méér uit je verkoop met Lamberink.

Verkoopadvies aanvragen?

Aankoopmakelaar Assen

Een nieuw huis kopen in Assen is een grote stap. Daarom staan de aankoopmakelaars van Lamberink voor jou klaar om te helpen met de huizenjacht in Assen en omgeving. Zij kunnen je tijdens het hele proces ondersteunen en waardevol advies geven. Bijvoorbeeld over de vraag wanneer je het beste een bod uit kunt brengen. Een aankoopmakelaar van Lamberink inschakelen levert je minder stress op, en vergroot de kans om jouw droomhuis te vinden. Opzoek een naar huurhuis in Assen? Lamberink is een gespecialeerde huurmakelaar.

Aankoopmakelaar inschakelen?

De voordelen

 • Inventariseert jouw wensen
 • Je maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
 • Begeleiding bij bezichtigingen
 • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
 • Waardevol advies
 • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract

Maak kennis met team Assen

Mieke Bakker Mieke Bakker
Mieke Bakker Mieke Bakker

Verhuurconsulent

Johannes Havinga RM RT Johannes Havinga RM RT
Johannes Havinga RM RT Johannes Havinga RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Harry Lamberink RM Harry Lamberink RM
Harry Lamberink RM Harry Lamberink RM

Register Makelaar | Directeur

Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT
Ronald Zuidhof RM RT Ronald Zuidhof RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Marieke Henkelman RM Marieke Henkelman RM
Marieke Henkelman RM Marieke Henkelman RM

Register Makelaar

Carmen Wiggers RM Carmen Wiggers RM
Carmen Wiggers RM Carmen Wiggers RM

Vastgoedadviseur Wonen

Mini Stegehuis RM RT Mini Stegehuis RM RT
Mini Stegehuis RM RT Mini Stegehuis RM RT

Register Makelaar/Taxateur

Harald Engelsman RM Harald Engelsman RM
Harald Engelsman RM Harald Engelsman RM

Register Makelaar

Janneke Janssens Janneke Janssens
Janneke Janssens Janneke Janssens

Commercieel Binnendienst Medewerker

Wendy Postma Wendy Postma
Wendy Postma Wendy Postma

Officemanager Wonen

Assen

Partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen.

Lamberink maakt er werk van!

Assen

Ontdek Assen

Bij Assen denk je waarschijnlijk al snel aan de beroemde TT motorraces. De Drentse hoofdstad is minder bekend als het zomerverblijf van koning Lodewijk Napoleon Bonaparte, die de stad in 1809 de stadsrechten gaf. Dit moment gaat hand in hand met de ontwikkeling van Assen en de bouw van riante villa’s en herenhuizen. Deze indrukwekkende panden hebben de woonplaats de bijnaam ‘Stad der Paleizen’ opgeleverd.

Behalve prachtig wonen is er in de stad ook genoeg te beleven. Zo kun je heerlijk winkelen in het centrum, lekker lunchen bij een van de vele cafeetjes en de bioscoop of het theater bezoeken. Het recreatiegebied de Baggelhuizerplas en het mooie stadsbos het Asserbos zijn ook zeker een bezoek waard. En ontdek vooral ook het Drents Museum met haar internationale tentoonstellingen.

Dankzij de vele uitvalswegen ben je vanuit Assen snel in de stad Groningen en Friesland. Liever met het openbaar vervoer reizen? Geen probleem! Vanaf het treinstation reis je met gemak naar veel steden in Nederland.

Assen

Lokaal geworteld in Assen

Doordat onze makelaardij al meer dan dertig jaar in Assen gevestigd is, kennen wij de stad en omstreken als geen ander. Wij hebben veel kennis van alle wijken en omliggende dorpen, waardoor wij jou nog beter kunnen adviseren met betrekking tot jouw woonwensen. De ontwikkelingen van iedere buurt worden nauwkeurig gevolgd door onze makelaars in Assen. Onze kennis en expertise komt koper en verkoper goed van pas.

Assen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Assen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30