Huis te koop Assen

Huis te koop Assen

Huis te koop Assen

Huizen te koop Assen

Huis kopen in Assen? Dat begrijpen we! Want Assen heeft veel te bieden. Een historisch centrum, winkels en genoeg leuke restaurantjes. Niet voor niets een populaire keuze onder alle leeftijdsgroepen. Bovendien zijn er diverse nieuwbouwprojecten in Assen. Waar u ook naar op zoek bent, in Assen kunt u terecht voor elke type woning. Wij van Lamberink helpen u graag mee met de zoektocht van uw koopwoning in Assen.

Huis te koop Assen

Huis kopen in Assen?
Een goede keuze

Wonen in Assen biedt vele voordelen. Zo is de stad goed bereikbaar want Assen is centraal gelegen in Noord-Nederland. Daarnaast heeft Assen veel groen in en rond het centrum en zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een station, scholen, winkels, restaurant en ga zo maar door. Profiteer zelf van deze voordelen met uw koopwoning in Assen.

Huis te koop Assen

Koopwoningen in Assen

Van plan om een huis te kopen in Assen? Dan bent u bij Lamberink aan het juiste adres. Een huis kopen is een belangrijke beslissing en doe je niet dagelijks. Daarom helpen de adviseurs van Lamberink u graag verder met alles wat hier bij komt kijken. Met jarenlange ervaring weten zij als geen ander waar ze op moeten letten bij de aankoop van een huis.

Wilt u liever eerst zelf op ontdekking? Bekijk dan eens ons uitgebreide woningaanbod van koopwoningen in Assen. Filter gemakkelijk op jouw woonwensen zoals woonoppervlak, soort woning en aantal kamers en kom zo tot uw droomhuis. Of u nu op zoek bent naar een twee onder een kap, een vrijstaande woning of studio, we denken graag met u mee en komen samen tot de woning van uw dromen.

Landelijk (Dynamis) netwerk

Grote database met zoekers

Uitgebreid marketingpakket

Huis te koop Assen

Uw woonwensen staan centraal

Op zoek naar uw droomhuis? Dan hebt u vast een lijstje met woonwensen. Handig om te hebben want dit zorgt voor meer structuur bij het zoeken van uw koopwoning in Assen. Wij geven u graag nog wat inspiratie mee om tot de juiste woonwensen te komen. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de locatie in Assen, het type woning, de grootte van de woning en of er specifieke voorzieningen zijn?

Al deze punten spelen een rol bij het vinden van uw koopwoning in Assen. Samen brengen we uw woonwensen in kaart en kijken we wat hiervoor de passende mogelijkheden zijn. Met ons enthousiaste team staan we klaar om uw droomhuis in Assen te vinden. Maar ook wanneer je een taxatie in Assen nodig hebt denken wij graag met je mee.

Huis te koop Assen

De voordelen van Lamberink Makelaars

Met een enthousiast team bieden wij de volledige dienstverlening op het gebied van wonen, kantoorruimte in Assen, hypotheek in Assen en verzekeringen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars. Kortom als u kiest voor Lamberink Makelaars weet u in ieder geval zeker dat u niet teveel betaalt. Dit maakt Lamberink Makelaardij Assen de geschikte makelaar voor uw koopwoning in Assen. Wilt u liever een huis huren? Bekijk dan het overzicht van onze huurwoningen in Assen.

Huis te koop Assen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Assen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

Zoekopdracht plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie