Huis verkopen? Haal eruit wat erin zit met Lamberink Makelaars.

Zorgeloos wonen

Zorgeloos wonen

Huis verkopen? Haal eruit wat erin zit met Lamberink Makelaars.

Huis verkopen

Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer.

Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. Wij kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Groot bereik

Met 12 vestigingen is Lamberink actief in vrijwel heel Noord-Nederland. Dat betekent: veel lokale marktkennis en toegang tot een groot koperspubliek. Bovendien zorgt het grote netwerk voor veel contactmomenten met potentiële kopers. Valt een huis na een bezichtiging af, dan proberen we kijkers te interesseren voor andere woningen uit ons aanbod.

Groot zoekersbestand

Wij beschikken over een enorm bestand van ingeschreven huizenzoekers, die dagelijks van ons een e-mail met het nieuwste aanbod ontvangen. Vaak levert dit al serieuze aanvragen voor een bezichtiging op voordat het huis op funda verschijnt.

Huis verkopen

Zeer compleet verkooppakket

De dienstverlening van Lamberink gaat verder dan die van de gemiddelde makelaar. Met ons Verkoop Zeker Plan bieden we een uitgekiende verkoopmethode voor jouw huis in combinatie met een zeer uitgebreid pakket verkoopmiddelen. Dat geeft je de beste garanties op een optimaal verkoopresultaat.

Ook jouw huis succesvol verkopen?

Graag komt een van onze makelaars langs voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend verkoopadvies.

Gratis Waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie