Huis verkopen

Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer.

Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar.
Waarom? Een ervaren makelaar kent de lokale huizenmarkt en weet waar verkoopkansen liggen.

Voordeel voor jou
Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens kiezen we op het juiste moment en het beste bod zodat jij met de hoogste haalbare opbrengst en voor jou geschikte doorlooptijd jouw huis succesvol verkoopt!

Meer weten?
Plan een vrijblijvend afspraak in.

Verkoopadviesgesprek plannen

Lamberink maakt er werk van

Denkwerk
Verkoop of aankoop van een huis of bedrijfspand? Dat begint met zorgvuldig nadenken. Wie past bij dit huis? Welke ondernemer ziet potentie in dit pand? Welke hypotheek sluit het best aan bij de klant? Out-of-the-box denken brengt verrassende uitkomsten. Onze makelaars & adviseurs zijn meesters in creatief denken en zorgen voor slimme oplossingen die verrassen. Het begint altijd met denkwerk.
Maatwerk
Een huis of bedrijfspand slim verkopen vereist maatwerk. Voor elk nieuw object stellen we een plan op: prijsadvies, doelgroep, promotiestrategie en courtagevoorstel. Elke situatie is anders. Breed op de markt of discreet via ons netwerk? Financieel advies is altijd op maat. Geen pand of situatie is gelijk, daarom: Altijd maatwerk.
Teamwerk
Bij Lamberink hebben we gespecialiseerde teams die goed op elkaar zijn afgestemd. Onze woningmakelaars kennen starterswoningen, monumenten, landelijke en exclusieve woningen. Onze bedrijfsmakelaars hebben ervaring met kantoren, winkels, bedrijfspanden, transformaties en beleggingen. Onze financieel adviseurs zijn experts in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en mediation. Nieuwbouwspecialisten, ook voor een droomhuis bouwen op je eigen kavel. En Register-Taxateurs in woningen en zakelijk vastgoed. Teamwerk is de kern van onze service.
Netwerk
Een goede match tussen woning/bedrijfspand en koper/huurder vraagt om een makelaar met een solide netwerk. Met 10 vestigingen kennen wij Noord-Nederland door en door. We zijn op de hoogte van de markt en hebben een uitgebreid zoekersbestand. Als bedrijfsmakelaars weten we welke partijen op zoek zijn naar geschikte locaties. Als financieel adviseurs hebben we contacten bij belangrijke geldverstrekkers en verzekeraars. Naast ons regionale netwerk bieden we landelijke dekking als partner van Dynamis (50 vestigingen). Over netwerk gesproken …

Lamberink Verkoop-Zeker-Plan

Huis verkopen
Volgende: 2. Een stap verder in marktbereik
Huis verkopen
Huis verkopen
Volgende: 3. Een stap verder in het matchen van Vraag & Aanbod
Huis verkopen
Huis verkopen
Volgende: 4. Een stap verder in zekerheid
Huis verkopen
Huis verkopen
Volgende: 5. Een stap verder in tijd en aandacht
Huis verkopen
Huis verkopen
Volgende: 1. Een stap verder in de promotie van jouw woning
Huis verkopen

1. Een stap verder in de promotie van jouw woning

We zetten een zeer uitgebreid marketingpakket in. En halen werkelijk alles uit de kast om jouw huis zo perfect mogelijk te presenteren. Ook met enkele prachtige extra tools die je niet overal tegenkomt en waarmee jouw huis nóg meer attentiewaarde krijgt.

Volgende: 1. Een stap verder in de promotie van jouw woning

2. Een stap verder in marktbereik

Niet alleen via Funda trekken we kijkers. Ook uit ons eigen grote zoekersbestand (10 vestigingen in het Noorden) en via onze landelijke netwerken als partner in Dynamis (met o.a. label Dynamis Exclusief) en als lid van Buitenstate (specialisten in Landelijk Wonen).

Volgende: 1. Een stap verder in de promotie van jouw woning

3. Een stap verder in het matchen van Vraag & Aanbod

Zoekers uit ons eigen netwerk. Kijkers die net zijn afgevallen bij een andere woning. Verkopers die wat anders willen kopen. Allemaal kansen die onze makelaars graag benutten om ‘Een-Tweetjes’ te maken tussen vraag & aanbod van onze 10 vestigingen. Onze vijver is groot: maar liefst heel Noord-Nederland! Ook jouw huis kan hiervan profiteren!

Volgende: 1. Een stap verder in de promotie van jouw woning

4. Een stap verder in zekerheid

We onderscheiden ons verder met twee extra diensten die je als verkoper beslist meer zekerheid bieden. Met de 1e extra dienst kan de koper sneller beslissen en met de 2e extra dienst sta jij er niet alleen voor wanneer de koper zijn verplichtingen niet nakomt. Wat die beide extra diensten precies inhouden? We leggen het je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Volgende: 1. Een stap verder in de promotie van jouw woning

5. Een stap verder in tijd en aandacht

Onze makelaars gaan niet voor de snelle deal maar voor de beste opbrengst. We besteden veel tijd aan de bezichtigingen en kennen geen beperking aan het aantal uren die we in jouw opdracht steken. We zijn pas tevreden als we zeker weten dat we er alles aan gedaan hebben om voor jouw huis de beste deal t.a.v. prijs en voorwaarden te sluiten.

Volgende: 1. Een stap verder in de promotie van jouw woning
Huis verkopen

1e zaterdag van de maand: Lamberink Open Huizen Dag

Op zaterdag geheel vrijblijvend een of meer huizen bekijken zonder een afspraak te maken?
Dat kan op de Lamberink Open Huizen Dag die wij elke 1e zaterdag van de maand organiseren.

Tussen 11.00 en 13.00 uur kun je zonder afspraak aanbellen bij een van de deelnemende woningen.
De eigenaar leidt je gastvrij rond en vraagt je om jouw personalia achter te laten op het bezoekersformulier dat klaar ligt. Na het weekend stuurt de makelaar de uitgebreide brochure van de woning toe. Heb je verdere interesse dan volgt een tweede bezichtiging met de makelaar.

Ongeveer een week voor de Open Huizen Dag staan al onze deelnemende woningen op de website.

Bekijk alle Open Huizen

Groot bereik

Veel lokale marktkennis en toegang tot een groot koperspubliek.
Met 10 vestigingen is Lamberink actief in vrijwel heel Noord-Nederland. Dat betekent: veel lokale marktkennis en toegang tot een groot koperspubliek.

Wij hebben de koper al!
Bovendien zorgt het grote netwerk voor veel contactmomenten met potentiële kopers.
Valt een huis na een bezichtiging af, dan proberen we kijkers te interesseren voor andere woningen uit ons aanbod. Ook dat is één van de meerwaarde van Lamberink voor jou.

Groot zoekersbestand

Wij beschikken over een enorm bestand van ingeschreven huizenzoekers, die dagelijks van ons een e-mail met het nieuwste aanbod ontvangen. Vaak levert dit al serieuze aanvragen voor een bezichtiging op voordat het huis op funda verschijnt.

Verkoopadviesgesprek aanvragen

Wil jij vrijblijvend een verkoopadviesgesprek plannen? Slim!

Een makelaar zal bij je langskomen om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Daarnaast komt er altijd een gedegen verkoopadvies uit. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kun je dan nog bepalen of jij de stap wilt zetten richting verkoop van jouw woning.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement