Wat je woonwensen ook zijn: Lamberink, het gemak van alles onder één dak.

Wat je woonwensen ook zijn: Lamberink, het gemak van alles onder één dak.

Breng jouw woonwens in beeld

Of je nu groter of juist kleiner wilt wonen, een nieuwbouwhuis wilt kopen, je huidige hypotheek of verzekeringen eens wil laten doorlichten, of wellicht wil jij je woning verbouwen en/of verduurzamen.

Wat je woonwens ook is, we helpen je graag. Plan een gratis en vrijblijvende afspraak in bij je thuis, op ons kantoor of virtueel.

Woonwens

Kleiner of gelijkvloers wonen?

Wellicht woon je nog met plezier in je huidige woning, maar beginnen de volgende vragen/wensen toch steeds vaker naar voren te komen.

Wij willen kleiner wonen. Onze huidige woning wordt te groot. Levert een kleinere woning lagere maandlasten op, zodat wij meer financiële vrijheid hebben om er wat vaker op uit te kunnen gaan?

Wij willen gelijkvloers wonen. Wat zijn hier de mogelijkheden en wat is verstandig?
- Onze huidige woning aanpassen?
- Verhuizen naar een appartement of naar een patiowoning met tuin?
- Huren of opnieuw kopen?
- Eerst kopen en dan verkopen? Of juist andersom?
- Wat zijn onze financiële mogelijkheden?
- Kan ik als 60-plusser een hypotheek krijgen?

Woonwens

Wij willen groter wonen!

De rente is nu zo extreem laag, is er nu voor ons een groter huis mogelijk voor weinig meer lasten? Onze huidige hypotheek heeft een hogere rente, kunnen wij deze boetevrij aflossen bij verkoop? En hoe krijg ik de maximale opbrengst voor mijn woning?

Er is geen lol meer aan, huizen kijken.

Er is geen lol meer aan, huizen kijken... Hoe kan ik toch slagen?

Kan het uit om een aankoopmakelaar in te schakelen? Het is momenteel erg druk op de woningmarkt, er zijn zoveel kapers op de kust ... ik mag blij zijn dat ik überhaupt bij een woning mag kijken ... wat moet ik toch bieden?! Hoe moet ik het gaan aanpakken om toch te gaan slagen?

Woonwens

Hoe krijg ik meer financiële ruimte?

De huidige hypotheekrentes zijn momenteel erg laag. De rente voor 10 jaar vast is al onder de 1,0%. Kan ik daar ook van profiteren?

Ik ben met pensioen en verwacht de nodige overwaarde op mijn woning te hebben. Kan ik daar wat mee doen? Bijvoorbeeld door te verbouwen, meer financiele vrijheid om er vaker op uit te gaan of te schenken aan mijn kinderen.

Woonwens

Ik wil verbouwen

Hoe financieer ik dat? Wordt mijn woning dan ook meer waard? Dan ook direct verduurzamen? Of toch verhuizen naar een jongere woning?

Woonwens

Een nieuwbouwhuis, dat lijkt ons wat!

Wij willen graag een nieuwe woning die kant en klaar is, en waarbij alles naar onze eigen smaak is. Alles nieuw. Gasloos. Meteen in de kleuren en materialen van onze smaak. Comfortabel wonen, bijna geen onderhoud en energiezuinig. Welke projecten zijn er precies?

Woonwens

Droomhuis bouwen op eigen kavel

Het is altijd mijn droom geweest om nog eens zelf een woning te (laten) bouwen. Hoe kom ik aan een kavel, welke mogelijkheden zijn er? Jaren '30, schuurwoning, modern, klassiek, gelijkvloers. Een huis laten ontwerpen kan naar mijn eigen smaak. Bij welke partijen kan ik hiervoor aankloppen?

Bij onze WOONWENSFABRIEK kun je jouw droomwensen vertalen naar een droomhuis op maat.

Ik wil besparen op mijn verzekeringen

Ik wil besparen op mijn verzekeringen

Betaal ik niet teveel voor mijn verzekeringen? Ben ik nog voldoende verzekerd? Ik wil mijn verzekeringen eens onafhankelijk laten doorlichten. Kan dat? Ja, dat kan. Het kost u slechts een uurtje van uw tijd.

Is het echt waar? Een cadeaubon van €50 als ik niets bespaar?

Vraag een gratis adviesgesprek aan -

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Ja, neem contact met mij op.

In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken we wat voor je de beste stap is. Verhuizen of niet? Eerst kopen of eerst verkopen? Samen kijk we naar de beste oplossing.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement